Deltion student Patrick Wessels speelt in Anubis film

Zwolle – Patrick Wessels uit Hoogeveen, tweedejaars student Artiest/Drama aan het Deltion College in Zwolle heeft één van de hoofdrollen weten te bemachtigen in de nieuwe Anubis film: ‘Anubis en De Wraak van Arghus’. 

patrick_wessels.jpg

Anubis en De Wraak van Arghus is gebaseerd op de populaire serie ‘Het Huis van Anubis’. In deze serie gaan negen jongeren op zoek naar een schat. Patrick vertolkt sinds oktober de rol van de vervelende etter Danny Rodenmaar. Een jongen die als hobby heeft om mensen te pesten en te manipuleren. “Ik vind het een enorme eer om in Studio 100 in Antwerpen te mogen werken. Het afgelopen jaar heb ik ontzettend zo ontzettend veel geleerd,” aldus Patrick. Bij de opleidingen Artiest/Drama van het Deltion is het meespelen in een productie één van de vijf eisen van de Proeve van Bekwaamheid. Bij de Proeve van Bekwaamheid worden de competenties van de student beoordeeld. Anubis en De Wraak van Arghus gaat vrijdag 11 december a.s. in Antwerpen en 14 december in Amsterdam in première. Ook Patrick zal op de rode loper aanwezig zijn.

Voor overige liefhebbers is de film vanaf 16 december in de Nederlandse bioscopen te bewonderen. Meer informatie over de opleidingen Artiest/Drama van het Deltion College en Anubis en De Wraak van Arghus staat op www.deltion.nl of www.nickelodeon.nl

Artikel delen:

Reageer