Dreaming of a green Christmas?

Zwolle – Aanstaande zaterdag kun je tussen 13.30 uur en 16.30 uur bij Doepark de Nooterhof in Zwolle terecht voor de Groene Kerstmarkt. Een kerstmarkt die in het teken staat van duurzaamheid en die georganiseerd wordt door het SWOP team, ruilplatform voor Zwolle en omgeving. Deze kerstmarkt vindt plaats op het groenste plekje van Zwolle: Doepark de Nooterhof, bekend van theehuis het Earthship dat helemaal uit gerecycled materiaal is gebouwd.

De Groene Kerstmarkt is er voor iedereen die van een groene kerst droomt. Nou ja, figuurlijk dan. Want eigenlijk wil het SWOP team met een duurzame kijk op kerst zijn steentje bijdragen aan een groenere wereld. Dan komt die witte kerst ook vanzelf wel weer! Deze kerstmarkt bewijst ook dat duurzaamheid heel leuk kan zijn! Met een ruilbeurs voor kerstballen, tweedehands kerstdecoraties en mode, duurzame cadeautjes voor onder of aan de boom, biologische hapjes en kunst van gerecycled materiaal. En wil je CO2-neutraal naar de Groene Kerstmarkt komen? Dan reserveer je een fietstaxi bij Fietsjoe die deze dag een speciaal groen tariefje hanteert voor alle bezoekers aan de Groene Kerstmarkt. Of je pakt gewoon zelf lekker de fiets. Kun je bij ons lekker opwarmen met gluhwein, koffie of warme chocolademelk.  

Meer weten of wil je ook kerstspullen ruilen? Neem dan contact op met het SWOP team via swopteam.hyves.nl. Meer informatie vind je ook op www.groenekerstmarkt.nl. Je bent van harte welkom!

 

Partners van de Groene Kerstmarkt:

Doepark de Nooterhof/Landstede

Feest en Culinair, catering

Fietjsoe, fietstaxi Zwolle

Greenwish, eerste hulp bij groene idealen

Haverpunt Zwolle, biologische producten

KunstvanK, supergave kunst uit gerecycled materiaal

Natuurwinkel Zwolle, biologisch eten en drinken

Playstand, duurzame kerstdecoraties en kinderspeelgoed

SWOP team, ruilplatform voor Zwolle en omgeving

TWICE tweedehands kleding en modeaccessoires

Wereldwinkel Zwolle, faire en ecoproducten

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer