Overval op cafetaria ‘De Weste’ in Westenholte

Zwolle – Woensdagavond 9 december rond 23.00 uur hebben vier onbekende mannen een cafetaria aan het Petuniaplein overvallen.

Twee medewerksters van De Weste, die op dat moment aan het schoonmaken waren, hoorden en zagen plotseling vier mannen binnenkomen. Eén van hen bedreigde hen met een vuurwapen of daarop gelijkend voorwerp en eiste geld. Nadat de vrouwen het geld uit de winkel, hun eigen portemonnees en GSM’s hadden afgegeven, gingen de vier er vandoor. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze overval.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Wat een stel lafbekken met 4 man sterk, wens de 2 medewekers van de Weste veel sterkte toe, om dit te verwerken. Zal niet meevallen.
  Stelletje h*fters die overvallers.


  ⚠️ Meld

 2. Helemaal eens Inge

  Wat een stel lafbekken met 4 man sterk, wens de 2 medewekers van de Weste veel sterkte toe, om dit te verwerken. Zal niet meevallen.
  Stelletje h*fters die overvallers.  ⚠️ Meld

 3. Ooit komt er een dag dat we allemaal pinnen en niet meer cash betalen, dan valt er voor deze sukkels niets meer te halen.
  Maar goed, dan zullen ze wel weer iets anders vinden, want de optie “werken voor je geld” gaat waarschijnlijk niet voor ze op.>:(


  ⚠️ Meld

 4. Het overvallenteam van Politie IJsselland is op zoek naar getuigen van een overval op een cafetaria aan het Petuniaplein die plaatsvond op woensdagavond 9 december rond 23.00 uur. Die avond zijn twee medewerksters overvallen door vier mannen. De vier mannen zijn vermoedelijk van buitenlandse afkomst. Ze droegen allemaal een zwarte integraal helm en zwarte kleding. Na de overval gingen ze er vandoor op twee donkere scooters richting de Steenboerweg. Daar zijn ze vervolgens het fietspad opgegaan. Getuigen of mensen die tips hebben over deze overval kunnen contact opnemen met het overvallenteam via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


  ⚠️ Meld

Reageer