Deltion Zwolle organiseert jaarlijkse LAN-party

Zwolle – Studenten en medewerkers van het ICT-Lyceum organiseren 17 en 18 december a.s. de jaarlijkse LAN-party op de campus van het Deltion College. Een evenement waarbij studenten 24 uur gamen en informatie en kennis uitwisselen over computers.

lan_deltion.jpg

Een LAN-party is bedoeld voor jongeren die helemaal weg zijn van computers en games. Iedereen neemt zijn eigen computer mee. Deze computers worden via een Local Area Network (LAN) aan elkaar verbonden. Dit netwerk wordt door studenten van het Deltion College ingericht. Daarnaast stelt het Deltion een server inclusief game beschikbaar. De overige spelletjes, muziek, foto’s ed. nemen de studenten zelf mee. In 2008 trok het evenement ruim 200 bezoekers. “Dit jaar verwachten we maximaal 240 bezoekers”, aldus Adriaan Diender medewerker bij het Deltion College en één van de initiatiefnemers van de LAN-party.

De LAN-party vindt plaats op 17 en 18 december a.s. van 9.00 uur tot 9.00 uur bij het Deltion College, op de Brug van de locatie aan de Willaertstraat 1 in Zwolle. Meer informatie over het Deltion College staat op www.deltion.nl

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer