Algemeen Log 67

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 68 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

352 gedachten over “Algemeen Log 67”

  1. @ Diana 13:27; Ach Robby, da’s toch die gozer uit die boyband. Die maat van Paul de Leeuw? Het ritje had vroeger vast meer opgeleverd. Na verluid hoef je opeens niet meer langs de drankvoorzieners en de coffeeshops. Ze hadden hem op het vliegtuig gezet met de mededeling: “of je gaat mee, of je gaat dood”. Natuurlijk richting de exclusiefste en duurste “restylers” ter wereld. Maar goed hij is er weer…..fris en fruitig. Robby heeft nu verkering en is ineens gelovig geworden. Nou ja, hij maakt soms wel leuke muziek.

    Ga je wel eens naar Lowlands Yvonne? Dat lijkt mij ook wel heftig.

  2. Nu niet meer,maar heb zo’n 30 jaar in Biddinghuizen gewoond,dus het was wel makkelijk om heen en weer te gaan met de regiotaxi.
    Ik sliep dus gewoon thuis.
    Mijn oudste zoon,hij gaat nog steeds ieder jaar met vrienden uit Biddinghuizen ,die zet daar een tentje op.

  3. Beterschap Zwolse 😉

    Bericht door dick, op 11 december 2009 om 14:47
    @ Diana 13:27; Ach Robby, da’s toch die gozer uit die boyband.

    Toch heeft die makker wel wat topplaatjes opgeleverd!

    Robby heeft nu verkering en is ineens gelovig geworden. Nou ja, hij maakt soms wel leuke muziek.

    Waar haal je vandaan dat hij gelovig is geworden? Uit zijn nieuwste teksten begrijp ik juist dat hij in twijfel trekt of Jezus ook werkelijk voor hem gestorven is.

    Ga je wel eens naar Lowlands Yvonne? Dat lijkt mij ook wel heftig.

    He he… Lowlands heftig 🙂 Ik ben er één keer geweest en vond het vies tegenvallen! Doe mij maar de muziek en goede sfeer van Graspop Metal Meeting in België 🙂

  4. 8) Plantje….wat topplaatjes idd. 8)

    Begreep van een interview op de radio, dat hij gelovig was geworden. Maar dat was niet met hem maar over hem.

    Ben niet zo’n metallfan. Dat sfeertje lijkt me op lowlands heel gaaf. Ben sowieso wel van de festivalsfeer.

  5. Ah Yvonne, nou ja; wel een verademing natuurlijk van Biddinghuizen naar Zwolle. Ben pas nog bij BAS geweest en mijn maat woonde in Swifterbant….Nee, het sprak mij niet direct aan.

  6. Yvonne…je bent je avator kwijt en hebt er een s voor terug…

    Met BAS is volgens mij ook niet heel veel mis, maar toen kregen we een indruk van Biddinghuizen en omgeving.

  7. Volgens mij ben ik er ook in 2001 geweest.

    Ik vind veel festivals tegenwoordig te veel pop en met name te veel brit pop. Het klinkt allemaal als Cold Play. Niet dat Cold Play heel erg is, maar 1 zo’n band is wel genoeg 🙂

  8. Weet de datum niet meer Plantje. Maar ik heb mijn indrukken hier toen wel neergeploft. Ze wilden het vaker doen. Het was op dezelfde dag als dat Schotse spektakel in een ander park. Waar die kerel van de SP achter de bar stond en waar allerlei studenten heel veel lol aan beleefden. Sprak toen nog 2 agenten op de mountainbike. Het is hier vast wel terug te vinden. Er zong ook een leraar van mijn zoontje, die ik gister nog “muzikant” noemde. Omdat ik zijn naam weer een vergeten was….Vond hun wel heel hard haha. Ben ook niet zo lang gebleven, 2 biertjes gedronken met munten beetje gebabbeld en naar De Heetebrij.

  9. best wel. Maar ze kregen het publiek wel aardig mee. Al zakken ze nu wel helemaal weg, terwijl ze 2 jaar geleden toch wel de ’theme song’ hadden voor SR.

  10. :'(Weet iemand wat voor vieze lucht dat was in Zuid?
    Het rook overal naar verbrand gras oid, geirriteerde ogen van gekregen en een verstopte neus.
    😮

  11. Nou misschien komt het wel door de Fam Koko, we hebben namelijk de vuurkorf aan:D Kerstmarkt in .attem is gezellig er is ook een kunstijsbaan aanwezig.

  12. Bericht door Zuidski 1, op 11 december 2009 om 18:09
    Hans, vond het overzichtelijker als je de naam van de poster onderaan had ipv nu bovenaan.

    Ik denk dat het een kwestie van wennen is Zuidski. Met quoten is het wel duidelijker.

  13. BV Veendam 1-1 FC Zwolle

    4′ Corner BV Veendam
    4′ Corner BV Veendam
    7′ 0-1 Arne Slot
    15′ Gele kaart: Arne Slot (FC Zwolle)
    18′ Corner BV Veendam
    22′ Gele kaart: Angelo Cijntje (BV Veendam)
    27′ Gele kaart: Peter van der Vlag (BV Veendam)
    28′ Corner FC Zwolle
    29′ 1-1 Michael de Leeuw
    30′ Corner BV Veendam
    37′ Corner BV Veendam
    40′ Corner FC Zwolle

  14. He gelukkig ToTo is er weer hij doet het veel beter, moest ik even voor taxichauffeur spelen en nu staan ze verdorie achter.
    Wie weet hoeveel berkum-BQ geworden is?

  15. 72′ Michiel Hemmen for Marnix Kolder (BV Veendam)
    79′ Erwin Buurmeijer for Lars Lambooij (BV Veendam)
    79′ Mitch Apau for Alair Cruz Vicente (BV Veendam)
    84′ Gele kaart: Erik Bakker (FC Zwolle)

  16. @ ToTo bedankt maar weer, volgende week de Graafschap uit toch.
    En dat de Haar weer eens een penalty mist. :oDe ene x redt ie ze en nu, maar even de samenvatting afwachten hoe de verhoudingen waren.

  17. Tjongejonge! Ze noemen het niet voor niks kattekwaad! Garfield heeft hier net een vaas met bloemen van een speaker van een dikke meter hoog gemikt 🙁 Dikke plas water op het laminaat en een gat in de toplaag. En het jammere aan laminaat is, dat je het direct zo goed ziet 🙁

    Ach ja…voor de rest is het wel een lief mormeltje.

  18. Kijk mensen, hier kan Theo Maassen nog een puntje aan zuigen als Patricia Paay dan toch op de hak genomen moet worden voor haar fotoshoot in playboy. Youp neemt hiermee mijlenverafstand van het niveau van Theo. ook @Dick natuurlijk!!!

    Blote oma
    De blote oma in de Playboy. Wat valt er over te zeggen? Tegen Theo Maassen en Matthijs van Nieuwkerk gaf oma toe dat ze een zwaar verslaafde aandachtjunk is. Ze vindt het heerlijk dat allerhande impotente kantoorpikken het tijdens de lunch met volle mond over haar hebben. Misschien is dat ook wel grappig. Het zegt wel iets over de stand van het land.

    Een blote bejaarde in een seksblaadje en Mark Rutte politicus van het jaar. Dan is er fundamenteel toch iets niet helemaal goed met ons land.

    Of ik de blote oma bekeken heb? Ja, natuurlijk. Ik had vooral intens medelijden met de fotograaf, die toch een keer gezegd moet hebben: ⤸Iets geiler, oma!⤝

    En dat dan zonder lachen. Of: ⤸Ga maar lekker voorover hangen en kijk maar opgewonden achterom!⤝

    Bij zo??n fotoshoot is de fotogaaf niet alleen. Er staan allerhande mensen omheen en ik vrees dat die elkaar niet hebben kunnen aankijken zonder de slappe lach te krijgen. Maar sla de ironie maar eens uit je ogen.

    Over het bloot zelf heb ik met mijn behaarde dikke buik geen oordeel, maar ik mag iedereen aanraden om even te kijken naar de gezichtsuitdrukkingen van oma. Die zijn zo onweerstaanbaar geestig.

    Ik kan daar in mezelf weken lang om grinniken. Dat zij al geil kijkend denkt dat wij dit geil vinden. Van die toegeknepen oogjes en zo??n tuitmondje. En dat op je zestigste. En dat dan ook nog voor een miljoenenpubliek. Dat is toch je reinste carnaval? Hier hoef je als columnist of cabaretier toch niks meer aan toe te voegen?

    Ze schijnt ook nog een ex te hebben. Hoe zal hij hier naar kijken? Is dit haar wraak omdat hij er met een veel jonger ding vandoor is? Ik zou als ik hem was hier alleen maar vrolijk van worden. Opgelucht dat je hier niet meer mee onder hetzelfde dekbed hoeft. Of zal hij trots als een pauw met het blaadje onder zijn jas lopen, terwijl hij opgewonden denkt: Dit was jaren de vrouw van mijn dromen.

    En oma zelf? Die weet natuurlijk ook dat haar totale schaamteloosheid bijzonder grappig is en dat het verder helemaal nergens op slaat.

    Ik moet ook aan haar dochter denken. Het is toch haar moeder. Zal ze trots zijn? Maar ik begrijp dat dat meisje binnenkort ook schaars gekleed in een bijna-blootblaadje komt. Het lijkt me vooral een hoop gedoe, zo??n familie.

    En haar vrienden? Trots? Bellen die haar om haar te feliciteren met de geweldige, smaakvolle reportage?

    Of houden zij zich heel rustig afzijdig? Vrees dat die vrienden in de categorie Gerard Joling en Gordon vallen en dat is toch spul dat zonder camera??s niet meer kan genieten. Dus hun reacties zullen positief zijn. Van gedurfd tot hartstikke mooi. Of zal er ook een echte goede vriend zijn die gewoon onder vier oren en ogen haar de keiharde waarheid vertelt? Die gewoon zegt hoe het zit.

    Dat ze zich een beetje heeft laten misbruiken door een noodlijdend blaadje. Dat dit de laatste stuiptrekking is van een voorbije trend. Zou toch kunnen? Dat een echte goede vriend haar dat zachtjes influistert? Of zal ze alles afdoen als jaloezie en het zelf ook niet door hebben? Ik vraag me dat af.

    En zo hollen we van hype naar hype. Van de dood van Ramses naar het bloot van deze oma.

    Beetje Tiger Woods er tussendoor. Met wie is Sonja Bakker op vakantie? En alles vervliegt in de wind. Vlugger dan vlug.

    Op veel nieuws reageert men vaak met: ⤸Morgen ligt het in de kattenbak.⤝ En dat is ook zo.

    Maar ik denk nu toch even aan onze poes die op een blote oma moet gaan poepen. Ik denk dat ze lang zal aarzelen en de drol nog even binnenhoudt. Het is raar kakken.

    Ook voor een poes.

    Ik zal het onze poes dan ook niet aandoen.

    Het wordt de open haard. Gewoon de fik erin.

    Waarom? Dan worden we er toch nog een beetje warm van.
    ;);)

  19. Ja Koko je hebt helemaal gelijk maar ik ben niet zo’n lezer. Ik denk dat ik in het Assendorpse wijkcentrum maar eens ga informeren of er een cursus is voor kneuzen zoals ik.

  20. Dank je wel Plantje maar wat ging er mis bij mij. In de bovenste balk heb ik eerst geselecteerd, gekopieerd en heb toen dat blauwe ding (url) aangeklikt en vervolgens geplakt tussen [ ].

  21. Je moet je url plakken tussen [*url] en [*/url]

    Eventueel kun je nog doen [*url*=”http://www.litter.nl”]LITTER[*/url]

    Nu heb ik er hier en daar wat sterretjes tussen gezet anders gaat de webserver het vertalen en is het nog niet duidelijk. Die sterretjes moet je allemaal weghalen.

    En de “Voorbeeld” knop kan heel handig zijn als je het aan het proberen bent.

  22. Bericht door tsja, op 12 december 2009 om 14:04
    Misschien Weblog Zwolle omdopen tot Kletslog Zwolle.
    Sjonge wat een gewauwel.

    Misschien kunnen we tjsa beter omdopen tot azijn zeiker… Je kunt je maar ergens druk om maken. 🙂
    Lees het gewoon lekker niet als je het niet aan kunt zien!

  23. @ Joppuh, bedankt! Was weer Youperiaans hoog relativerings-niveau!!

    3 punten erbij voor WVF…zwaar terecht. hr. Duim probeert zich langs de lijn al niet eens meer te verschuilen. Benieuwd wie ze van Berkum nu weer op de korrel hebben 😉

    Hoorde gister een heerlijke anekdote over het betere scoutingswerk van Reintje bij BQ haha, ’t heeft z’n vruchten ook nog afgeworpen. Maar wat word er kinderlijk verdedigd….nee, helemaal niet verdedigd bij de rooien.

    Oh ja, Berkummer én natuurlijk Zwollerkerspel…van harte gefeliciteerd met de over-terechte 3-punter. Hoop dat jullie het later als Ron v.M en Rijk v.A. hebben gemaakt en niet zo laat als hr. Stegeman die er vandaag met voetballen nog last van had. Maar de eerste 2 moeten vanavond weer. Onze chauffeur en zeer-succesvol coach moest er vanmorgen op tijd uit om zijn wedstrijd voor te bereiden. Maar we vonden het in de pauze ook donderslang duren voordat de schuimers op de tap verschenen. Verder uitstekend georganseerd. Gezellig Jo weer te zien én Lucy van de spandoekencommissie. En Natascha natuurlijk, waarvan ik 0-1 bij de FC als laatste stand hoorde.
    Natascha, maat van me kent jouw man van vrogger (sh*t, naam weer vergeten). Pedro (goeie plaat). De broertjes v/d Kolk. En… en … was weer een gezellige bijeekomst. We moeten zien dat we na de return daar tenminste de feestavond wél meepikken.

    Vandaag tegen het middag uur had ik geweldige begeleiding bij het doornemen van de oude foto’s van De Boys…..Freddy P en Reindert V (inmiddels succesvol coach van C1). Vandaag voor het eerst gezien dat het het tussen de arbeiders en de ondernemers open stond…..dat biedt perspectief!!

  24. Mooie serie “De Kroon”. Zie uit naar deel 2. Die Kok en mannen als Max van der Stoel….oelala da’s toch wat anders als “onze” Balk.

  25. Jawel, goedenmorgen, het was heel gezellig bij Stap, en vriend Gerard vJ was er ook, hij heeft een neiuwe cd uitgebracht met zijn meest favouriete songs. Mooie covers en zeer goed geproduceerd.

  26. Goedemorgen,
    Wat ziet Koko nu, maakt ASSENDORPER al vorderingen betreft de kennis van zijn computer.
    Nog even en De Pierik heeft er een nurt als klant bij:D:D

    Gisteravond even met vrouw en kinderen bij domino gegeten, ben bang dat Koko jr nu daar ook regelmatig te vinden is:)

  27. Dick, heb je de reclame van de Telegraaf al gezien? Ze laten allemaal mensen zien die de Telegraaf openslaan en binnen drie seconden knetteropgefokt raken en beginnen te tieren! Moest daar wel om lachen, vraag me af of ze zelf door hebben wat ze hiermee van zichzelf laten zien:D

  28. Goedemiddag, ga na sv zwolle toe belangrijke wedstrijd tegen de ploeg die gelijk met ze op de laatste plaats staat. Als ze deze niet winnen wordt het allemaal wel erg somber. Maar ja in goede en slechte tijden, we zien wel.;)

  29. De parlementaire pers heeft Alexander Pechtold gekozen tot politicus van het jaar 2009 .In de jaarlijkse verkiezing van het Radio 1-Journaal eindigde PvdA- minister Van der Laan als tweede en PvdA-Kamerlid Tang als derde.

    Pechtold wordt geprezen als “iemand die D66 eigenhandig uit het slop haalt”,”dé oppositieleider” en “iemand die ondanks slechts 3 zetels alomtegenwoordig is”.

    Politiek talent van het jaar werd het Kamerlid Jolande Sap (GroenLinks). Zij heeft volgens de pers in één jaar al groot gezag verworven met kundigheid en geloofwaardigheid.”Ze is assertief, zonder linkse gelijkhebberigheid”.

  30. @ Ghehehe 😀 Nee, ga meestal zappen bij reclame….als ik de kans krijg. Geloof nooit dat dat spul enige vorm van zelfreflectie heeft.
    SODI-h*ernalistiek…Sensatiegericht Onderbuikbevredigend Demoniserend Impulsiefgekwijl.
    Ben op een VK-blog beland van een vrouw (moet ik dan geloof ik schrijven) die roddelh*ernaliste was onder Hummie. Tjonge wat een wereld… Henk van de M. kladderde natuurlijk ook in de TeleTroepToeTerT.

  31. Je hebt er een lekker weertje bij Ingrid! Sprak gister met een voetbalvader bij ons, die zijn roots bij de SV heeft liggen. 30 jaar rondgelopen….Oerbekke heet hij. Zag je trouwens niet bij ZAC…of wel, maar ik weet niet wie je bent. Die van jou speelde toch niet tegen BQ? Omdat de “hekk’n los” waren (vrij naar Gert van D.) nog ff kort een BQ-moeder gesproken uit Stadshagen. Staat wel vriendelijk een saamhorig die open hekken.

  32. En wat vind je van de keuze jaap?

    Grappig, iedere landelijke politicus heeft natuurlijk een behoorlijke laag “ik weet het beter over zich”. Wat dacht je o.a. van de conservatieven Donnert, v. Geel, (zou Sabine Uitslag eigenlijk nog optreden? Hoor nixxx meer van haar sinds ze naar Den Haag is gegaan?), van der Vlies, Van der Staaij, Verhagen, Rutte, tante Ton, gillende Geert, Griffith, Teeven, sjaal Aptroot, Fleur, Drinkman, Dionneke, (gelegenheidsConservatieven bijv. in Europa): kereltje Pechtold, Hammetje, Kaya.

    Wel mooi dat vertrouwen en de beoordeling van de onafhankelijke deskundigen in 2 PvdA-ers (op 2 en 3) en iemand van GL als talent.
    ——
    Door het stigmatiserende “gelijkhebberigheidsoordeel” vemoed ik dat de TeleTroepToeTerT of de Stijllozen je hebben willen beïnvloeden met dit artikel jaap?
    Komisch en triest tegelijk. Toch mag je van ieder weldenkend individu wel verwachten dat er door vooroordelen en vooringenomenheid wordt heengeprikt.

  33. Ik weet niet wat je wilt horen Dick. Het bericht is een NOS-bericht. Ik heb dat niet zelf verzonnen. Er is er hier denk ik maar één die stelselmatig stigmatiseert, jij Dick!

  34. Goedenmiddag jaap. Je begreep toch wel dat het mij om de navolgende domme (hierboven uitgelegd) zin ging

    .”Ze is assertief, zonder linkse gelijkhebberigheid”.

    Dat vind jij objectief, niet-stigmatiserend, vooroordeelloos en zonder vooringenomenheid ?

  35. Zoek de verschillen, jaap. Als je iets citeert, is het wel zo eerlijk om daar geen eigen invulling aan te geven. Je liet essentiële info weg:

    Eerder deze maand verkozen jongeren Alexander Pechtold tot Politicus van 2009. Vandaag wordt die keuze gesteund door de parlementaire pers: ook zij vinden de D66-leider de beste politicus van het jaar. Dat is zojuist bekendgemaakt.

    In de jaarlijkse verkiezing van het NOS-Radio1-journaal bleef de D66-leider de concurrenten ruim voor. Pechtold wordt gezien als de man die D66 eigenhandig uit het slop weet te halen en iemand die, ondanks het kleine aantal zetels, alomtegenwoordig is.

    Op de tweede plaats eindigde PvdA-minister Eberhard van der Laan. Hij wordt getypeerd als een politicus met een inhoudelijk weerwoord tegen populistische ideeën en als iemand die de lastige integratiediscussie in rustiger vaarwater heeft gebracht. Met die keuze verschilt de parlementaire pers van mening met de jongeren; die kozen Geert Wilders als de op één na beste politicus.

    PvdA-Kamerlid Paul Tang werd derde. Hij wordt geprezen omdat hij openlijk toegaf dat hij stukken voor Prinsjesdag heeft gelekt en daarvoor niet journalisten de schuld gaf.

    Als talent van het jaar koos de parlementaire pers Groenlinks-Kamerlid Jolande Sap. Van haar wordt gezegd dat ze na één jaar Kamerlidmaatschap al behoorlijk gezag heeft verworven. Ze heeft altijd snel haar woordje klaar, zonder vervelende linkse gelijkhebberigheid, vinden de Haagse journalisten.

    Zie ook nog grote verschillen als

    volgens de pers

    en

    vinden de Haagse journalisten

    . De jury-uitspraak is natuurlijk een samenstelling van individuele uitspraken. Als je de jury zou kennen kun je er ongetwijfeld al een paar wegstrepen die mijn quote niet onderstrepen. Maar dit is mooi zo….de profs die dagelijks in de buurt liggen. Van NRC, tot Telegraaf, via Volkskrant, Tros, EO, NOS en VARA denk ik.

    Wel een mooie gelegenheid om enkele aanhangers van de Conservatieve-gelijkhebberigheid uit te lichten.

  36. @ Dick, was er wel, ZAC C2 speelde op het veld naast dat waar jullie tegen Zw.Boys speelden. Maar jullie begonnen later omdat de wedstrijd voor jullie denk ik uitliep. Maar vond het toen al bere koud, ben naar de wedstrijd gelijk weg gegaan. En ja Oerbekke ik een naam die me bekende voorkomt, doet nu wat bij WVF begrijp ik uit je verhaal.
    Ja tis moeilijk zoeken als je niet weet hoe je eruit ziet, maar dat gebeurt vast nog wel als ze tegen elkaar spelen.

    Zwolle heeft met 2-0 verloren, de gifbeker moet blijkbaar eerst helemaal leeg. Maar weer zien hoe het na de winterstop verder gaat.:'(

  37. Klopt, we begonnen behoorlijk later. Oerbekke is voetbalvader, een niet onbelangrijke en verantwoordelijke functie 😉

    Jullie speelden toch niet tegen BQ? Dat gezellige stelletje van M. langs de kant, hoorde volgens mij bij een ander team.

    Jammer van de SV!
    ——
    Oh ja, wat mij gister nog opviel….”ex WVF-er en gezellige praatjesmaker Henri K.”, komt van ZAC en doet en nu geloof ik ook wat….maar stond verdorie ook op een oude foto in de Boys-kantine.

  38. Nee wij speelden tegen asvd uit dronten.eht mij even niets Henri K, ben bij zac niet zo thuis zeker niet van heel vroeger. Alleen de tijd dat nijn man zelf bij SVZ speelden en tegen ZAC speelde.
    Diegene waar je het gisteren over had was dat Rein van V, die ook trainer bij SVZ is geweest.

  39. Tuurlijk, had je ook wel geschreven ASVD. Karrenbelt, nee; gister had ik het over R. Vinke. Kon vroeger ook goed voetballen, heeft later een tijd bij ons gespeeld o.a. in het 3mteam. We gingen regelmatig met zijn vieren naar Ajax. Nu traint hij Boys-C1 dus.

  40. Muziek in de Enk was vandaag een aanfluiting. Naar wat ik begrepen heb, zijn sommige artiesten niet op komen dagen. Een paar zangeressen die in Eureka aan het oefenen waren, hebben nog opgetreden maar ze hadden maar een paar nummers. Ik heb meer geen muziek gehoord dan wel muziek. Helaas, volgende keer beter. Schuimertjes waren wel lekker. Mijn favoriete merk. 😀

  41. Klasse Tim, wordt tijd dat je je hier weer eens meldt! Nog wat spektaculairs gezien of meegemaakt?

    Sprekend verslag Assendorper van de Enk-niet-muziek. Gelukkig was de hoofdzaak wel Gelukzalig Grolsch voor mekaar. We wachten geduldig tot een vol plein voor de tentmuziek in een lui voorjaarszonnetje.

  42. Bericht door Tim, op 13 december 2009 om 21:09
    Nee dick sorry, niets meer gezien dan een veevoerfabriek en water

    Lag je met het schip bij Fuite?

  43. Goedemorgen allemaal, ik ben alweer door m’n eerste slaap heen. Net even buiten gekeken maar de sterren vallen met bosjes naar beneden.
    Zeker met zo’n heldere nacht en zonder maan is dat goed waar te nemen.

    Blauwtje alweer in de nachtdienst?

  44. M?gge allemaal.

    Nee blauwtje toetsweek, vandaag twee toetsen: Handvaardigheid (kunstgeschiedenistoets), en het nieuwe vak NLT (natuur, leven en technologie)…

  45. Liever drvoor dan drna… Anders zit je in de vakantie te leren.. Nou daar heb ik ook geen zin in.

    Mooie actie, dat berlusconi-gedoe. Die punt van dat beeldje van die toren uit milaan (de torenspits van dat beeldje) belande onder zijn oog.. Gebroken neus, tanden en veeeel bloed.

    ——

    Trouwens, ik ben in de kerstvakantie (amper) hier op de log te vinden. Ik ga weer met mijn ouders meevaren en wel naar Plochingen (google maps, even om de afstand te zien). En ja, dat is best ver, en daar ligt eerder sneeuw, eerder ijs, dus de schaatsen gaan mee en de handschoen’n o?k 😀 😀 😀

  46. Zo, zo bij Stuttgart. Als onze Oosterburen maar niet nog onderkoelder raken. Als het daar eerder kouder is. Gluhweintje zoeken en een beetje met de Nederlandse vlag zwaaien Tim. Dat houdt je wel warm. Vrees dat ze het daar niet zo op ome Lowie hebben, kun je zelf kiezen of je hem nog over tafel gooit 😉
    —-
    Nou ja die kerel probeerde de doorgeslagen president die met het CDA in 1 Eurpese partij zit, wel wat aan te doen. Da’s niet goed te keuren. Opvallend dat zowel die schoengooier als deze torenspits-mikker zo kunnen mikken…

  47. Opvallend dat zowel die schoengooier als deze torenspits-mikker zo kunnen mikken…

    Als ik die mussosconi voor me had dan zou ik ook goed kunnen mikken hoor!

  48. Mogguh Natascha. Tim ome Lowie = Louis van Gaal. De Nederlandse trainer is in veel dingen well heel goed maar door zijn arrogantie niet bij iedereen geliefd. In Duitsland wordt zijn club (FC Hollywood) ook al door menigeen gehaat. Anders begin je de camping van de carnavalsdj herr von Dooremolen aan te bevelen?

  49. Vrijdag begint SR toch? Poeh lange zit, langer dan voorheen dacht ik, zondag gaan we er maar eens een kijkje nemen denk ik, heb toch nixx beters te doen op de zondag 😀

    Wat *** wedstrijd vrijdagavond Dick?! Wij zijn dus maar een half uur geweest, ik vond t te koud en wist ook niet dat het al 3-0 was na een kwartier anders was ik niet eens naar binnen gegaan….

  50. @ Natascha. leuk zeg!

    zondag gaan we er maar eens een kijkje nemen denk ik

    G en Jo (zei was er vrijdag ook) gingen ook nog eens kijken. Of ik mee wilde, maar dat vind ik toch net iets teveel comedy. Misschien bedenk ik me nog, als iedereen straks weer enthousiast is. Maar achter het digitale kastje kun je het nog langer en lekker warm volgen. SR Staat bij ons altijd als “sprekend behang”
    aan. Op het moment dat ze vrijdag naar binnen gaan, hoop ik in onze mooie stad te bivakkeren. Heb echter nog maar 1 positief antwoord dus ff afwachten.

    Joh, maar een half uur geweest!? Vandaar dat ik de uiteindelijke uitslag van de FC op 0-1 verondestelde. Al deed de peut van FC-C1 al anders voorkomen. Heb nog nooit een hoofdklasser zo kinderlijk zien verdedigen in de eerste helft. Maar de voorwaartsen van FC B. schoten ze wel knap in. Wel gezellig en zoals gewoonlijk veel onzin bij de zwart/witten.
    Hoorde dat de feestavond er ook nogal ingehakt had.

  51. Ik zeg tegen me vader ook als ze BQ van het veld af hadden gehaald hadden we het ook niet gemerkt , poeh wat mak zeg…Ik weet nie, op de 1 of andere manier voel ik me toch meer op me gemak als ze bij BQ voetballen, al die beRRRRRkum kinders pfff gek wordt je er van. Maar ik heb G dus kats over het hoofd gezien, staat me netjes hahaha. Marcel heeft m trouwens ook nie gezien want hij heeft er niets over gezegd..

    Trouwens, Hofland gezien? Jee wat een ontlading zeg, en dat domme wicht van een Barend vraagt waarom, hij zegt dat is prive wil daar niet over praten en toch doorvragen, totaal geen respect!!>:(

  52. Nee, oh misverstand….G. ging niet mee. Ben ik weer onduidelijk geweest…Maat van me kende Marcel van vroeger.

    Hofland idd gezien, ben zeker geen fan van hem. Maar hier was privé wel aardig wat aan de hand idd. Volgens mij vroeg ze het 1x te vaak. Van de week he: Studio Sport 60 (?) jaar!

    Gretha Smit heb ik nog eens een tijdje mee staan praten in haar achtertuin. Heb ik hier ook wel geschreven….hele aardige meid.
    Domme actie als dat echt zo is: poging tot omkoping.

  53. Wat de commotie over Gretha Smit betreft heb ik mijn twijfels.Als dit bericht al in de zomer is opgenomen door de NOS,vraag ik mij af waarom dat nu pas in de media komt.Zitten hier andere belangen bij?
    Ook de rol van die Poolse trek ik ernstig in twijfel.

    Kevin Hofland gaf aan dat het om een prive kwestie ging en hier niet over wilde praten,doos Barbara vondt het nodig om hierover door te vragen,en ontlokte Hofland de uilating dat het met zijn zoontje te maken had.Doos Barbara kan een voorbeeld aan Mario Been nemen,die op gepaste manier hier niet op in wilde gaan.

    Eender geld voor Hugo Borst met zijn onbeschofte gedrag.Die gasten die elke week met hun keumissen op de televisie te zien zijn,krijgen te veel air en de indruk dat ze de wereld in pacht hebben.

  54. Scherp Zwolse:

    Als dit bericht al in de zomer is opgenomen door de NOS,vraag ik mij af waarom dat nu pas in de media komt.Zitten hier andere belangen bij?

    Geloof idd dat ze niet veel ijdeler gemaakt worden als onze beeldbuisboefjes. Je bedoelt dat gezeur over wat Koning Co nu verdiende, toen hij zo graag wou zeggen dat hij ook meer als de Balk-norm verdiende? Hij vond Co erg gek op geld ja, ja. Verder niet veel van gezien want ouweh*eren over voetbal kunnen we met elkaar ook wel. Afzeiken ook (zoals Johan-3 en Kraay-2).

    Gelukkig is er soms nog wel eens wat interessants op. Zoals deel 8 van De Oorlog gister. Over hoe “keurig” we ons naar Indonesië toe hebben gedragen.

  55. Idd Dick.

    Wat dat betreft heeft Nederland nog weleens moeite om de hand in eigen te steken.

    Hahahaha zelfde in de wakkere krant vanochtend.
    Met een grote schreeuwende kop melden dat Nederland 1,1 milj houders met een dubbele paspoort heeft.Nou 1+1=2 en de gillende geertjes aanhang was weer in vol ornaat met hun reacties waar de moslim,burka en links tuig niet weg waren te denken.Tot 2x toe gereageerd dat blondy nu het goede voorbeeld kan tonen en zijn vrouw Krisztina Maifai haar Hongaarse paspoort in laat leveren.Je raad het al ,tot 2x geweigerd.:)

  56. Vrouw schiet inbreker neer terwijl ze met politie belt
    Een Amerikaanse vrouw heeft een inbreker neergeschoten terwijl ze met de politie belde. Toen de telefoniste van de hulpdiensten vroeg of mevrouw Jackson een geweer had, schoot de belaagde vrouw de inbreker neer. Het tuig in kwestie overleefde de schietpartij niet. Mevrouw Donna Jackson zat thuis toen haar hond plots begon te blaffen. Ze belde naar de hulpdiensten want een blaffende hond, dat was niet normaal. En daar had ze gelijk in. Eens in de keuken van haar huis, merkte Jackson op dat een inbreker met volle kracht de deur probeerde in te beuken. De opmerkzame inbreker van zijn kant had de vrouw ondertussen eveneens in het vizier en bedreigde haar. Ma Jackson had de 911-diensten ondertussen nog steeds aan de lijn. De vrouw aan de telefoon vroeg of de belaagde vrouw een vuurwapen had. Ondertussen gooide de inbreker de raam in met een tuintafel. Toen de man binnenkwam schoot Jackson hem neer met een schot in de borst. Inbreker van dienst, de 53-jarige Billy Dean Riley, stierf ter plekke. Beluister het hele telefoongesprek hier.

  57. Bericht door Admin., op 14 december 2009 om 13:59
    De beperkingen tussen Zwolle-Meppel als gevolg van wisselstoring zijn voorbij. Voorlopig langere reistijd.

    Waar halen jullie dat vandaan? want toen het eerste bericht kwam smste ik een klasgenoot en die zat gewoon in de trein zonder vertraging…

    ==========

    Meldingsdienst via Twitter 😉

  58. @ Tim; Die loopt er toch al een paar maand rond. Plug meestal wat anders in tussen 2 en 4. Vind Paul R. een prima gozer maar hou niet van zijn programma.

    Die Zwollenaar heet Hinrie nogwat Zwolse en Natascha kennen hem wel.

  59. Annuleren die heli’s; geen spionage boven Tim’s verblijfplaats!

    @ Natascha, dit gaat over 3fm; die Hinrie kende jij toch?

    @ Schitterende mogelijkheid om met Twitter allerlei vage (en onware) berichtjes de ether in te sturen….

  60. AMSTERDAM – In 32 gemeenten zijn zondag in straten waar een veroordeelde pedoseksueel woont, folders bezorgd waarin voor deze persoon wordt gewaarschuwd
    Dat meldt de website stopkinderpornonu.org, die zegt dat zij niet de bezorgers van de folders zijn geweest, maar door de anonieme actievoerders zijn gevraagd het nieuws naar buiten te brengen. In de folders worden pedoseksuelen met naam en huisnummer genoemd.

    ??Elke straat heeft recht te weten dat daar een pedoseksueel woont??, is het motto van de actie. Volgens de initiatiefnemers die de minister van Justitie hier nog te weinig aan. De folders zijn verspreid in de provincies Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland, Brabant, Zeeland en Noord-Holland.

    In Gelderland zijn de folders verspeid in Arnhem, Haaften, Geldermalsen, Lunteren, Harderwijk en Barneveld, volgens Omroep Gelderland.
    ——————————————————————–

    Te gek voor woorden deze actie.Dit is een oproep voor geweld .Nog even en we kunnen de eerste lyncepartij van burgers verwachten.

  61. Zolang er nog nixxx gebeurd is kan er natuurlijk ook niet ingegrepen worden. Bij dat pedo-probleem in Eindhoven kon ik me nog wel wat voorstellen, maar zo dreigt het inderaad uit de klauw te lopen. Dit gaat toch te ver lijkt me

    pedoseksuelen met naam en huisnummer genoemd

    Maar als het wel strafbaar zou zijn, zijn de actievoerders anoniem. Vreemd contrast: initiatiefnemers verschuilen zich en leggen de gegevens van een ander open en bloot op staat.

  62. Het is in mijn ogen te idioot voor woorden.Dit zou een vrijbrief kunnen zijn om prive gegevens over verkrachters, dieven alcoholisten,drugsgebruikers,fraudeurs en al het gepeupel anoniem op een foldertje te plakken en uit te gaan delen.Moet er niet aan denken dat een onschuldig gezin hier de dupe van moet worden.

  63. Dick, ik bedoel die kameraad van je die Marcel kent van vroeger… Ik bedoel wie s da?

    Ja Henri was altijd de Dj hier bij de kinderdisco’s in het wijkgebouw!

  64. Kwam ik toch stomtoevallig in het Kroegje van Adwin terecht, het leek wel weekend daar, zo druk en gezellig was het daar. Gelukkig ben ik wel op tijd weggegaan. 😛

  65. Juventus ziet in Guus Hiddink een opvolger voor trainer Ciro Ferrara, die onder vuur ligt vanwege de slechte resultaten van de afgelopen weken.

    Hiddink is gisteren gesignaleerd op vliegveld Malpensa en heeft de hele dag met clubbestuurders van De Oude Dame onderhandeld. Dit melden Italiaanse media, dus dan is het ook zo. Hiddink heeft nog niet besloten of hij doorgaat als bondscoach van Rusland, nadat het land werd uitgeschakeld voor het WK in Zuid-Afrika.

    Juventus verloor vier van de laatste vijf wedstrijden. De bianconeri staan derde, met liefst zes punten achterstand op koploper Internazionale. Het clubbestuur sprak haar vertrouwen uit in Ferrara, maar als trainer weet je dat het dan goed fout zit.

  66. Informatica moet kunnen lukken Tim, daar had ik vroeger ook geen moeite mee. Engels weet ik niet want dat heb ik nooit op school gehad. 😀

  67. Zeker! Die zitten er al een paar weekjes onder.

    Zo….tandjes poetsen en dan maar weer de auto in! In Groningen hebben ze de situatie bij het Julianaplein de situatie aangepast en daar kan nog lang niet iedereen mee omgaan 🙁

  68. Ze hebben tunnels onder het Julianaplein gemaakt. Je kunt daar dus niet meer rechtdoor.

    Verder heb ik het gisteren niet gezien, want ik ben over Vries, Peize, Roden enz gereden. 8 Kilometer file ga ik niet zomaar achteraan aansluiten 🙂

    Nee, de tandjes van de versnellingsbak mogen ze bij Jan Kok poetsen!

  69. Ja ik hoor elke dag al dat er file staat, daarom dus! Nou maar via vries kun je ook prima rijden. In het ergste geval bij een heeeele lange file kun je er nog af bij assen noord want die weg gaat ook rechtstreeks ri vries.

    Zit die camperzaak nog steeds aan de rechterkant voorbij de rotonde als je bij vries / z laren er af gaat en ri vries rijdt?

  70. Haha ;)… Nee maar ik krab liever de ruitjes waarna ik mijn warme cockpit inga in plaats van 20 minuten fietsen door de kou… Maar als het toch koud is mag het van mij lekker vriezen hoor, lekker schaatsen straks.

  71. Aanrijding op de Oude IJsselbrug richting Wezep aan de Gelderse kant.
    Grote kraanwagen staat nog net onder de boog stil, daarvoor staat een SUV met wat afgeknapt plastic dwars op de rijbaan. Richting Gelderland staat het zo goed als vast, richting Zwolle is het niet veel beter.
    Verder geen persoonlijk letsel voor zover ik kon zien. M’n collega zegt dat het erop lijkt dat die SUV tegen een pilaar aan gereden/gegleden is; het is tamelijk glad op de IJsselbrug. Mogelijk heeft die kraanwagen er dus niets mee te maken.

  72. Bericht door Koko Hattem, op 15 december 2009 om 07:39
    Ja schaatsen, daar moet ik ook nog wat op verzinnen 😀 misschien is baanveger wat voor me 🙂

    Haha, ja dat zou wat kunnen zijn. De kokoveger.

  73. Mogguh Plantje. Hier

    Voor mensen met politieke ambitie, in de populistische richting…

    Had conservatief tussen gemoeten…conservatief populistische richting. Heb het maar zo gelaten, want het bleek gelijk uit de inhoud 😉

    D’66 is vaak populistisch, SP ook wel denk ik. Misschien iedere politieke partij wel op zijn tijd. Maar TON en PVV blinken er denk ik in uit. De Wiki-definitie

    Populisme is eerder een politieke stijl dan een ideologie. Het is een discours waar het volk centraal staat; een communicatiewijze die door eender welke ideologische stroming gebruikt kan worden om haar boodschap over te brengen. Ze gaat uit van de onderdrukking van de bevolking door een elite die de staat beheerst, en wil aldus naar een samenleving waar het volk de staat beheert en de staat zo geen instrument van onderdrukking meer kan zijn. Hierbij refereert ze constant aan de economische en sociale status van de “gewone man”.

    Het is moeilijk een sluitende definitie te geven van populisme. Ook wetenschappers als Ghita Ionescu en Ernest Gellner[1], Margaret Canovan[2] en Paul Taggart[3] kunnen niet met een goede definitie komen. Wel kunnen er kenmerken worden gegeven.

    Dacht dat het wel simpeler kon: voortdurend inspelen op de massa en deze met algemeenheden naar de mond praten……eigen ontwerp

  74. Er was bijna een auto De Beulaker in gezeild. Toen ik er langs reed, stond ie aardig dubbelgevouwen tegen de laatste boom voor het ijs- en ijskoude water. Veel wegenwacht gezien ook. Geen winterbanden, wel koelvloeistoflampje met “Stop” die gelukkig uitgingen. Hier gekeken….nixxx aan de hand.

  75. Toen ik er langs reed viel het niet op, maar er was zoveel gedoe bij. Toen die auto daar waarschijnlijk als eerste was, zal het wel glad geweest zijn. Eigenlijk besef je dan pas goed, dat je een groot deel van de route water aan beide kanten heb. Ze strooiden wel veel, maar vast te laat voor de chauffeur.

  76. Ik heb wonder boven wonder niets gemerkt van de gladheid. Normaal gesproken ga ik wel aan het glijden in bochten, slip ik met optrekken of met afremmen maar geen een keer gebeurd van morgen.

  77. Zo stond ik eens een keer te lossen met de vrachtwagen, veel sneeuw, nadat de wagen leeg was kwam ik geen cm meer voor of achteruit. Gelukkig was een boer zo vriendelijk mij met zijn tractor te helpen totdat ik weer grip kreeg.

  78. Ik denk dat er een paar op de A50 ri Apeldoorn ook last hadden van de gladheid. Was er net op tijd langs voordat de blauwe zwaailichten aan kwamen zoeven.

  79. Zit die camperzaak nog steeds aan de rechterkant voorbij de rotonde als je bij vries / z laren er af gaat en ri vries rijdt?

    Jups…die zit er nog! Maar het pand (of een deel ervan) staat wel te huur.

  80. Ik lees net wie de genomineerden zijn voor de Overijsselse Sportverkiezing, en daar zit tot mijn grote verbazing Zwollenaar Ronald Mulder niet bij. De schaatser die een opmerkelijk seizoen meemaakt met een Nederlands record op de 500 meter. Dat vind ik heel vreemd! Uit Zwolle alleen vertegenwoordigt wielrenster Kirsten Wild. Bij gebrek aan beter?

    Vanaf vandaag kan worden gestemd op kandidaten voor de 40e Overijsselse sportverkiezingen, die de Twentsche Courant opnieuw samen met De Stentor en RTV Oost organiseert. De genomineerden voor sportvrouw van het jaar zijn zwemster Hinkelien Schreuder (Goor), turnster Sanne Wevers uit Oldenzaal en de Almelose wielrenster Kirsten Wild, die tegenwoordig in Zwolle woont.

    Bij de mannen zijn de schaatsers Jan Smeekens (Raalte) en Wouter Olde Heuvel (Losser) en de in Almelo woonachtige golfer Jurrien van der Vaart genomineerd. Als sportploegen dingen FC Twente, de Enschedese softbalploeg van Tex Town Tigers en de handbalsters van Bizztravel Dalfsen mee naar de uitverkiezing.

    Hier kan je stemmen: http://www.rtvoost.nl/sportverkiezing/

  81. De FC van de gelijknamige zendert wordt natuurlijk sportploeg van het jaar. Wie zitten er in de jury?

    Hoorde een tijdje geleden (van moeders) dat ex waterpolo-international Mieke van de S. toch weer in Oranje polode. Ze heeft een tijd vlak bij ons in Stadshagen gewoond. Kon er echter nixxx van vinden.
    Wel een topper….onze Mieke!

    Gaaf zeg, die beelden van 50 jaar Studio Sport……moeten P&W maar ff wachten van de week. Gister heb ik geloof toch enkel oninteressant gewauwel gemist over wel of niet opstaan in court. (Albayrak gaat achter regelgeving aan trouwens.)

  82. Zwolle heeft zichzelf al aan veel items gebonden:

    Groenstad
    Economische sterkste stad
    Rivierenknooppuntstad
    Fietsstad

    Weet ik veel wat nog meer.

    Maar dit antwoord kreeg ik net en wordt hier dagelijks bevestigd:
    @Dick, er zijn heel wat bloggers die uit Zwolle komen.
    Populaire bloggersstad…

    Zwolle…wat een stad!

  83. Het is toch een algemeen bekent gegeven dat TV OOST (lees TV TWENTE) alleen geintresseert is voor clubs die binnen de Twentse grenzen liggen.

  84. Benieuwd of topjournalist Herman N. Zwolle mag vertegenwoordigen. Hij heeft ook wel eens in dit soort jury’s gezeten. Eigenlijk zou Simone Chapp?l ook niet mogen ontbreken. Ondanks dat ze waarschijnlijk druk is met een nieuwe radio omroep. Sallandse achtergrond, Zwolse en Twentse ervaring …..en vrouw.

  85. Mooi, dus toch nog Wichert. Leuke meid! Ze woont nu volgens mij in Nijmegen…..samen. Daarom dacht ik…..Maar nee, karakter!

    Heb haar een paar keer achterop de fiets gehad naar de Milligerplaya. Toen liep ze ook al in het gips….heftige sport waterpolo. Heb Herman N. al eens gevraagd waarom er zo weinig aandacht aan haar werd besteed in De Sensator….Maar goed, ze is nu geen Zwolse meer én waterpolo krijgt nu 1x minder aandacht, net als rugby en het WK badminton in de ZBC-hallen volgend jaar en handen vol sporten meer.

    Wel te zien in 50 jaar-Studio Sport trouwens. Die andere beelden.

  86. @ wichert: Oh mooi, dus het loopt nog wel. Met zijn tweeen dus. Alleen de eerste naam stond hier maar op. Hier op dit onvolprezen weblogzwolle staat ook al maanden nixxx meer.

    Gelukkig lopen hier geen gladde d*nders rond. Anders moest ik daar ook nog vervelend tegen gaan doen 😉 Vind sowieso dat er vaker gekrijt moet worden.

    Wist je dat Paolo Bakker & Daniëlle een dochter hebben gekregen op 5/12?
    En dat 4 hun puntenaantal met 400% heeft vervoudigingd?
    De “laatste man” ging zijn collega Pidde hiermee feliciteren.

  87. Ja, da’s duidelijk als je dan toch moet winnen; dan maar gelijk goed! 19/1 spelen ze het tradionele zaalvoetbaltoernooi van ZAC-4 in de WRZV-hallen. Daarna altijd een beregezellige feestavond. Denk dat Verdieping ook nog wel ff komt met zijn mutsenclub. Want die veren waren er vorig jaar ook. Er is al eens een paaldanseres geweest en tante Kippe. Etc. etc. dus als je nixxx te doen hebt 19/1?

  88. Vandaag 2 toetsen gemaakt koko, 1 om 9 uur en 1 om 10.40
    Engels ging :(, informatica ging :D.

    Bericht door dick, op 15 december 2009 om 10:52
    Zwolle heeft zichzelf al aan veel items gebonden:

    Groenstad
    Economische sterkste stad
    Rivierenknooppuntstad
    Fietsstad

    Weet ik veel wat nog meer.

    Hoofdstad van de smaak. Bij ongeveer alle ingangen van Zwolle hangt zo’n bordje met een wortel en “hoofdstad van de smaak”.

    Bericht door wichert, op 15 december 2009 om 11:42
    Is het nog glad ,ik moet zo biljarten en dan moet ik wat vaker krijten

    Valt mee, de weg is nauwelijks aangevroren, alleen de gedeelten waar het water permanent op de weg ligt is het veel te glad en zag ik ze bij bosjes onderuitgaan. (lees: Parallelweg langs het spoor ter hoogte van de atheletiekbaak bij Windesheim. De afwatering van het verhoogde pad voor de vrachtwagens die naar de nieuwe spoorbrug moeten, bestaat niet. Het loopt via ontstane kanaaltjes over het fietspad naar de naastgelegen sloot. Resultaat: verzakkingen (waarvan één ernstige verzakking, de weg is gewoon weggezakt naar de sloot). Gemeente, waar zijn jullie?

  89. Tuurlijk Tim ” “hoofdstad van de smaak”. Verzakte weg: Contactformulier op de site van de gemeente werkt vaak goed.
    Als het je te lang duurt voor je wat gehoord hebt, bel je er nog ff achteraan. Kun je altijd na de datum van contactform. verwijzen.

    Hoeveel toetsen moet je nog?

  90. Ik moet er nog 4, morgen 2 en overmorgen 2.

    Ik neem na de vakantie wel een keer contact op, de gemeente weet het namelijk wel, want een enkele keer staat er zo’n rood/wit oppas paaltje dat je ook vaak ziet bij wegwerkzaamheden, maar na 1 of 2 dagen ligt ie weer in de sloot, en daar ligger er nu ongeveer 20 ofzo.

  91. AZ hoopt Louis van Gaal na zijn periode bij Bayern M?nchen te kunnen binnenhalen als voorzitter. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

    Van Gaal zou dan moeten samenwerken met zijn vriend Co Adriaanse, die de voornaamste kandidaat is om Dick Advocaat na dit seizoen op te volgen als hoofdtrainer in Alkmaar.

    Adriaanse en Van Gaal hebben dezelfde voetbalvisie als Marcel Brands, de directeur voetbalzaken bij AZ.

  92. Lowie wil vast op het veld blijven staan en….zich opwinden tijdens de persconferenties. Hij wou ook nog bondscoach van NL worden.

    Eerst moeten ze nog zien een schip geld aan te boren in de kaasstad, vrees ik.
    —–
    Huntelaar zou naar Twente kunnen (het seizoen uit) en naar Man.Utd. maar schijnt bij de club van Sylvia Berlusconi te willen blijven.
    ——-
    Heerlijk de naderende winterstop…..veel gespin en weinig wol. Zag gister zelfs dat Johan-3 met zijn maten, uitgebreid het gedrag van Hugo B. bij Studio Sport gingen analyseren…..da’s toch écht jammer lijkt me.

  93. Tim, kun je na een “Zwols kwartiertje” al een klimatologische-tussen-evaluatie geven?
    Bedoel, het onvolprezen weblogZwolle heeft een naam hoog te houden in snelheid gecombineerd met actualiteit en kwaliteit. Kom d’r maar in Tim…..

  94. Ach het gaat allemaal over ideeën/meningen/waarschuwingen van mensen die dat via youtube kenbaar hebben gemaakt (na de vraag hiervoor) en de discussies er omheen door ‘experts’. Helaas laat mijn internetverbinding het niet toe om het beeld continue te volgen, maar het geluid houd het wel bij ongeveer.

  95. Dinsdag 15 december 2009, 12:45,

    De valse bekeuringen die zijn uitgedeeld in de Dordtse wijk Sterrenburg zijn geschreven door een jongetje dat een bonnenboekje voor Sinterklaas had gekregen.

    Het jongetje heeft bonnen uitgeschreven van wel honderdvijftig euro en ondertekende met agent Glastra.

    De politie waarschuwde vorige week voor de nepbekeuringen. Volgens de agenten hebben de ‘bekeurde’ automobilisten nog geluk gehad dat ze een nepbon hebben gekregen en geen echte van zestig euro: alle auto’s met nepbekeuringen waren daadwerkelijk verkeerd geparkeerd.

    ——

    Was 2009 voor jou ook een jaar om snel achter je te laten? Neem definitief afscheid van alles wat je wilt vergeten en plaats het op Delete2009.nl. Op 1 januari brengen we de site en de server tot ontploffing. Zodat jij het nieuwe jaar weer fris en fruitig kunt beginnen.

    http://delete2009.nl/

    ——

  96. Admin, op de pagina met profielinformatie aanpassen staat het vakje voor provincie heeeel klein, en die van postcode heeel groot. Volgens mij moet dat omgekeerd zijn.

    Tim

  97. Bericht door dick, op 15 december 2009 om 18:35
    Goeie zaak Diana, dan klopt de mededeling vandaag op een ander blog vast wel aardig dat er heel veel Zwollenaren actief zijn op het www

    waar?

  98. kijg nou de kl&#xre;! De helft van de toetsdoelen van de toets van morgen zijn opeens uit mijn bestand verdwenen! komt neer op ca. 3 A4-tjes die verdwenen zijn. Dit is zo’n *CENSUUR* momentje.

  99. Mogguh allemaal: haha Joppuh 16 december 2009 om 07:16
    @ Plantje hoorde net een verklaring van het CPB, er zijn te weinig kinderen geboren de laatste tijd. Dit is vervelend voor de sociale draagkracht. Er zouden na de crisis méér kinderen geboren moeten worden…..Er zijn nog demonstratieplaatsen vrij voor het kantoor van het CPB.

  100. Ik heb eens vaker iemand gehoord die vond dat we de vergrijzing maar moesten oplossen door meer kinderen te kweken. Wat een achterlijke gedachtengang!

    Dan maak je het probleem voor ons nageslacht alleen maar groter!

    Hoe eerder er serieus nagedacht wordt over het terugbrengen van het aantal mensen op onze aardkloot hoe gemakkelijker het te realiseren is!

    Het zal inderdaad voor de mensen die in “afbouwende aantallen” vallen wel stevig doorwerken zijn om de groep ouderen te supporten, maar zoals het nu gaat kunnen we toch niet doorgaan?!?

    Er zijn nog demonstratieplaatsen vrij voor het kantoor van het CPB.

    Ik heb iets beters te doen dan demonstreren 🙂

  101. Goedemorgen allemaal, vanmiddag word de kerstboom in huize koko versierd. Net als elk jaar wil ik wel een piek en vrouw koko niet, gelukkig heb ik m’n dochter aan mijn kant staan (zoon is 13 en boeit het niet) dus we zullen zien wie er water bij de wijn doet.

    Plantje was er vroeg bij, om dat tijdstip zeker geen file bij julianaplein?

    Tim hopelijk heb je voldoende energie gekregen van die 1,5 gakbal en heb je het verloren bestand zo weer aangemaakt.

    Tim ik ben al wel gevraagd door de ijsvereniging .attem om te helpen bij koek en zopie zodra de ijsbaan open gaat. Wat denk je zal ik het maar doen. 😀

  102. Goedemorgen, alllemaal wat een “diepgaande”discussie’s alweer, fileprobleem, hoe richt ik mijn kerstboom in, er worden te weinig kinderen geboren, met als oorzaak de crisus,Tim zijn persoonlijke crisus(hoop dat ie trouwens snel goed komt) Och wat is het leven weer zwaar:)

  103. @ Mogguh Ingrid, Jij hebt tenminste carnaval nog om uit de (vaak zelf aangeprate) negativiteit te komen. Al is’t maar tijdelijk.

    Ach als het een beetje heavy wordt, kun je misschien met iets minder hooi op de vork ook tevreden zijn 🙂

  104. Ach ingrid en dick naast de inrichting van de kerstboom zijn er in huize koko ook andere zaken gaande hoor, dingen waar en anderen misschien geen gat in zien. En in dat geval lachen we hier ook smakelijk om de inrichting van de kerstboom.

    Als ik zo de discussies soms zo lees denk ik ook wel regelmatig, mensen zitten jullie daar nou over in?:D

    Denk dat Tim het wel met me eens is

  105. @ Dick je hebt helemaal gelijk carnaval is een uitlaatklep waar ik veel plezier aan beleef. En een probleem dat te heavy is niet op mijn vork nemen dat zit niet in me.
    @ KoKo tussen de regels door meen ik zo af en toe wat op te vangen,en inderdaad probeer maar uit dit soort “ruzie’s”je plezier te halen.
    En je hebt gelijk bij sommige discusíe’s denk ik dat ook maar dan haak ik gewoon even af, gelukkig hebben we niet allemaal de zelfde intersesse’s en hebben we allemaal een eigen achilleshiel, waardoor je niet kunt nalaten om te reageren. Maar zoals ik wel vaker zeg een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.:D

  106. Morguh, ziek hier 🙁 Knallende koppijn waar maar niet vanaf is te komen vreselijk benauwd door een dichte neus pfff, het leven is echt zwaar Ingrid 😉

    Hier geen discussie mogelijk over de kerstboom, dat is mijn ding en die doe ik echt zoals ik m wil 😀

  107. Zéker Ingrid: 1 dag niet lachen = 1 dag niet leven. Hier heb je ook gelijk in

    En een probleem dat te heavy is niet op mijn vork nemen dat zit niet in me.

    . Vaak kan een beetje relativering helpen om het “probleem” te verlichten, ook niet al te hoge (vaak onbereikbare) eisen aan het leven stellen wil nog wel eens helpen.
    Aan de crisis kon je zien waar bijvoorbeeld “hebzucht” ook toe kan leiden.

    Wanneer komt hier een “filosofie van de ultra-kouwe grond-plekje”
    😉

  108. Klopt helemaal Ingrid, dat is ook mijn motto. Ik probeer ondanks alles overal gein uit te halen en gein te trappen. Gaat de ene dag wat makkelijker dan de andere maar lol blijven we houden.

    Ach bij een wat mindere dag een gakbal extra en dan zijn we er weer:D

  109. @ Natascha beterschap, het is echt berekoud buiten, was nog wat lampjes buiten aan het ophangen, tis gevoelsmatig volgens mij nog niet zo koud geweest. Zullen we vandaag dan de eerste sneeuw krijgen? Vind het op zich wel jammer dat het na het weekend weer minder koud gaat worden (ondanks dat kou voor mij niet hoeft) de “jeugd”had zich dan mooi buiten op de schaatsbaan kunnen vermaken in de vakantie.
    Dick zwaarmoedig ben ik niet, en inderdaad relativering helpt daar bij.

    Wanneer komt hier een “filosofie van de ultra-kouwe grond-plekje”

    wat bedoel je daarmee heb ik ooit iets gemist, dat je hier naar vraagt.

  110. Ja Koko zo is ’t mijn vader was jong toen hij door toedoen van allerlei kwalen werd afgekeurd. Van hem heb ik zeker geleerd dat je door positief in het leven te staan, ondanks alles nog steeds plezier in het leven kunt hebben. Hij stond altijd als het enigzins kon voor iedereen klaar. Het is alleen tegenwoordig in deze consumptiemaatschappij wat moeilijker.:D

  111. Morgen allen.
    Natascha beterschap.

    En ahhhhhhhhhhhhhhh wordt Tim door het lege eierdoppie belaagt met losse floddertjes uit een klappertjes pistooltje Dick;D.Heb mijn dagelijkse portie lachen alweer voor een week binnen.:D:D

  112. Heb Calimero gelezen gisteravond Zwolse, moest ook erg lachen. Natuurlijk ook om de spiegelbeeldreacties aangaande oneerlijke communicatie. Gelukkig is Batse nu skerp.

  113. nou plantje, de ANWB heeft het over een zware ochtendspits voor morgen en ook voor groningen. Maar goed dat je de winterbandjes er al onder hebt gegdaan.

    Ik zal de welzorg ook ff bellen of ze voor mijn scootmobiel nog een paar winterbanden hebben liggen 😀

  114. @Dick.

    Kvint ook wat Batze skrijft over de Camferbeeklaan en de Indiese buurt ook erg skerp.

    Khoop wel dat er snel een spoed debatje aankomt ,reuze probleem voor halve eitje,weet niet waar en wanneer die zijn 10 eurootjes kan ophalen.

    Hier kan het theater van de lach niet tegen op.;););)

  115. 😀 (Mis het gulle-lach icoontje trouwens) Zwolse; Het is inderdaad lachen, gieren, brullen. Als ze niemand meer hebben om over te azijnpissen, heeft de webmaster het weer gedaan. Als er maar geen coupe wordt gepleegd in de tijd dat Willem van zijn welverdiende vakantie geniet. Calimero zou dan wel eens voor het “halve ei” kunnen gaan. De lege dop heeft ie immers al.

  116. Hahahahahahahaha leuk scenario voor een internet soap.Zie de troepen al gewapend met Brouwers bier in de aanslag de revolutie uitroepen.:D:D

  117. Hier in Groningen sneeuwt het al behoorlijk! Ben benieuwd hoe laat ik vanavond thuis ga zijn!

    Niets ten nadele van jou Koko, maar wat de ANWB voorspelt daar heb ik lak aan. Dat klopt vaker niet dan wel!

  118. Natascha.

    De hoofdrol gaat natuurlijk naar ……….Tromgeroffel 😀 tatadadadada boem boem en hier is die dan Calimero in eigen persoon.
    Voor deze presentatie getooit in een gouden ei.:D:D:D

  119. Nou had ik een superleuk plaatje om iedereen een merry x mas te wensen en dan mag ik m niet plaatsen omdat delen van de url in spamdatabase staan….:'(

  120. Als er maar niet eerst een uit de klauw gelopen interne revolutie moet plaatsvinden. Over het merk bier bijvoorbeeld :'( Brouwers scoort idd hoog, maar er schijnt ook een sterke Duitse-supermarkt bier stroming te zijn. Assendorper wil alleen meedoen als er Grolsch wordt genuttigd. Terwijl hij net ge-accepteerd is als één hunner. Ze willen hem er graag bijhouden, want hij is de enige die het verschil tussen links en rechts kan duiden. De rest roeptoetert er alleen maar over.

  121. :D.Dick kun jij je niet beschikbaar stellen als crisismanager.De gemoederen lopen hoog op, nog even en ze gaan gewapend met blikken Schultenbrau elkaar de toko uitmeppen.:D:D:D

  122. Morguh, ziek hier Knallende koppijn waar maar niet vanaf is te komen vreselijk benauwd door een dichte neus pfff, het leven is echt zwaar Ingrid

    Kater? Van dat fantastische supportersfeest van de FCZ?
    :);):P

  123. Nou zoiets wel, voordat ik er heen ging had ik nog vrij weinig last ergens van maar toen ik thuis kwam leek het wel of ik een klap met een hamer had gehad….

  124. @Natascha.

    Eitje heeft er een dagtaak aan.Moet er een gedegen administratie op bijhouden om niet het spoor bijster te raken ivm met de vele nicknamen die hij gebruikt in dat kippenhok.:)

  125. idd Plantje ANWB zit er wel eens vaker naast. Volgens mij staan ze nu wat eerder klaar met een weeralarm. Dit komt denk ik door een jaar of wat geleden, in de buurt van apeldoorn A 50 en A 1 stond het toen op vrijdagmiddag tot zaterdagmorgen compleet vast (toen onderschat) ik kwam toen net met de vrachtwagen uit luxemburg en ben toen maar bij malden blijven overnachten. Achteraf maar goed ook, het was toen een behoorlijke puinhoop en heb daar een gezellige avond gehad in het chauffeurscafé.
    Op zaterdag roes uitgeslapen en rustig op attem op an:D

    Hier vallen inmiddels ook een paar vlokjes

  126. @ Zwolse; zal proberen door een uitgekiende helicoperview het zakie te schaduwen en in het hok te houden. Meer kan ik niet beloven, de “Schultenbrau-bende” lijkt niet te managen. Er is al een Babelonische spraakverwarring ontstaan, omdat ze elkaar eerst al niet begrepen. Nu is er ook nog een identiteitscrisis, niemand weet meer wie wie is. Ff snel verder onderhandelen over de filmrechten.

  127. Ik kan het me ook nog goed herinneren! 🙂

    Ik woonde toen nog in Oosterbeek en reed iedere dag naar Zwolle voor het project bij Electrabel. In Oosterbeek sneeuwde het nog niet…in Zwolle ook nog niet…
    En het werd maar drukker en drukker! Net voor Apeldoorn de afrit genomen en naar huis gegaan. Paar uur later was ik (door binnendoor rijden) weer thuis. Die nacht hebben verschillende mensen op de A50 in hun auto geslapen.

    Nu valt het volgens mij wel mee. Hier ligt een klein laagje sneeuw en het is al weer gestopt met sneeuwen.

  128. T schijnt vannacht en morgenochtend wel serieus uren achter elkaar te gaan sneeuwen maar ja, kan natuurlijk ook wel weer een storm in een glas water zijn net wat koko en plantje zeggen…

  129. Strakke persoonsbeschrijving:

    Regent met lak aan

    Neem Geert Dales als je dit land in no time naar de ratsmodee wilt helpen.
    Zou Geert Dales, voormalig wethouder te Amsterdam, het 500 pagina??s tellende rapport van de enquêtecommissie Noord-Zuidlijn al hebben doorgeploeterd? En hoe zou hij het vinden?
    Er zijn de laatste jaren in dit land de nodige vernietigende enquêterapporten geproduceerd, maar zo vernietigend als het NZL-rapport toch nog maar zelden. Je kunt zeggen wat je wilt van Amsterdammers, maar ze sparen elkaar niet.
    De centrale conclusie van het rapport is kort, bondig en bijzonder grappig. Het college van B en W had het besluit tot aanleg van een metrolijn van het noorden naar het zuiden van de stad niet aan de gemeenteraad mogen voorleggen, en toen dat toch was gebeurd had de raad het niet mogen goedkeuren.
    Is volledige incompetentie in alle geledingen van het bestuur ooit treffender verwoord?
    De afgesloten contracten deugden niet, de informatievoorziening was rommelig en onvolledig, er was onvoldoende deskundigheid, de risico??s werden onderschat en het heersend optimisme was volledig ongefundeerd. Zelfs de motivatie voor de aanleg, de vele reizigers die van noord naar zuid of van zuid naar noord zouden willen, klopte niet.
    Het enquêterapport van de Noord-Zuidlijn is het boeiende verslag van een Samenzwering van Idioten.
    En daarbij was Geert Dales (VVD) dus de verantwoordelijke wethouder.
    Toen Geert in september door de enquêtecommissie werd verhoord, zat hij erbij alsof hij verwachtte dat de commissie zou voorstellen de Noord-Zuidlijn naar hem te vernoemen, met een standbeeld op elk station.
    Bouw met minstens acht jaar vertraagd, kosten verdubbeld, de stad verzakt en allerlei rampen in het verschiet: maar daar zat een bestuurder zonder gêne. Het enquêterapport van de Noord-Zuidlijn is het boeiende verslag van een Samenzwering van IdiotenEen regent met lak aan alles. Ieder normaal mens zou zich de ogen uit de kop schamen en een mea culpa stamelen; zo niet Geert Dales. Voor hem is de bizarre toestand rond de Noord-Zuidlijn een deus ex machina waarvoor hij niet verantwoordelijk kan worden gehouden. Geerts partijgenoot Ivo Opstelten in de Volkskrant: ??We hebben mensen met visie nodig. Oh zeker is Geert ministeriabel.?? Oké, als je dit land in no time naar de ratsmodee wilt helpen is Geert zeker ministeriabel.
    Zul je zien dat ??t ??m nog binnen de afgesproken tijd lukt ook.
    En dan moet er dus nog geboord worden.
    Volgens de commissie zijn de risico??s van boren in het Amsterdamse moeras nog lang niet duidelijk. Er staan vijftienhonderd gebouwen direct boven het traject van de boortunnel. Inwoners die boven het tunneltracé wonen mogen een paar dagen naar een luxehotel als twintig meter onder hun woning de mol zich een weg baant. Daarna mogen ze weer terug, mits hun huis na de passage niet in de aarde is verdwenen.
    De architectuurhistoricus Gerrit Vermeer pleitte vorige maand voor volledige ontruiming van de Ferdinand Bolstraat tijdens het boren.
    Het boren moet in maart beginnen en voor die tijd moet de gemeenteraad zich een beeld zien te vormen van de risico??s.
    Dus dan ben je net weggezet als een stelletje bestuurlijke mafkezen en sta je te kijk als de meest naïeve en goedgelovige gemeenteraad ter wereld. Vragen ze je de risico??s van boren in de Amsterdamse modder in te schatten ?? één verzakt schuurtje, één licht uit het lood hangende lantaarnpaal en de rapen zijn gaar.
    Ik zou zeggen: oké, jas ??m er maar in die boor, maar alleen met Geert op de bok.

  130. Tim ik ben al wel gevraagd door de ijsvereniging .attem om te helpen bij koek en zopie zodra de ijsbaan open gaat. Wat denk je zal ik het maar doen. 😀

    Doen!

    —–

    Maar file heb ik niet gezien 🙂

    En ik zoek mijn file maar nog steeds niet gevonden ;)… 😛

    ——

    Als ik zo de discussies soms zo lees denk ik ook wel regelmatig, mensen zitten jullie daar nou over in? 😀 Denk dat Tim het wel met me eens is

    Helemaal!

    ——

    Bericht door dick, op 16 december 2009 om 09:46
    Klasse Koko, er zou meer gelachen en gerelativeerd moeten worden.
    Tim heeft er nog meer “zorgen” bijgekregen lees ik op het onvolprezen www 😉

    Zo’n beetje ;)….

    ——

    En beterschap, Natascha!

  131. Volgens mij kan het allebei Tim 😉

    ‘let it snow’…..als in ‘let it be’, mee eens. Moskou denkt daar trouwens heel anders over met die wazige ionenmeuk die vocht in de lucht moet opwarmen…..

  132. @ Dick grappig dat klokje.En dat verhaal over de noord-zuid lijn, je kon toch op de klompen aanvoelen dat het onder zo’n stad gebouwd op palen, omdat het er zo moerasachtig is niet goed kon gaan.

    Netzo als dat schip in Rotterdam dat helaas maar een paar miljoen hoger uitvalt, en dan zeggen ze ach je ziet dat wel vaker bij dit soort pprjecten, en dan wordt ook de noord-zuid lijn als voorbeeld genoemd onvoorstelbaar tis toch maar een paar miljoen.

  133. Hoi Ingrid, volgens mij was dat “aanlegverhaal” elders wel goed gegaan, maar idd geen vergelijkbare situatie. Dat kan namelijk niet. Iedereen ging ook mee he, de gemeenteraad ook elke keer in grote meerderheid. Deze vage Geert is, als initiatiefnemer, helemaal wel een straatjesschoonveger. Hem treft absoluut geen blaam als je hem zo hoort orakelen. Dan zegt hun leider ook nog dat ie ministeriabel is….tjonge, wat voor dikke plaat kun je voor je hoofd hebben?

    Schip in Rotterdam die marinesloep laatst, de JSF, de HSL, de betuwelijn. Het lijken wel tactische spelletjes. Volgens mij is Zwolle er nog redelijk van gevrijwaard.

  134. Ga je zo toch ff de stad in, je bent nu toch al laat?
    Pal onder de Martinitoren kun je goed aan de inwendige mens werken.
    Vrijdag kun je misschien wel in het glazen huis blijven logeren.

    ’t is natuurlijk wel bokavond…dat dan weer wel 😮

  135. @ Niek, bestel die verrijdbare schijnwerpers alvast maar. Zodat er weer een hele tijd op de parkvijver in Stadshagen doorgezwierd kan worden. Dan kijk ik wel 8)

  136. Tuurlijk vind ik het wel leuk om bij mijn vriendin thuis te zijn. Maar er moet toch geld in het laatje komen.

    Ik denk niet, dat ik het op een zuipen zet. Morgen maar even zien wat voor weer het wordt. Mocht het ellende worden dan blijf ik in Groningen pitten en ga ik ook zeker ’s avonds nog wel even met collegae de stad in.

  137. 🙂 Ik ben in grootsen vorm omdat ik mijn verwachtingsprofiel tot op een vooraf bepaalde vorm heb ontleedt. De leven van de partij van deheer Lucht spreken mij in deze taal aan dus het lijkt mij gepast om op eigentijdse spraackwegen terug te redeneren.

    ——

    Bericht door dick, op 16 december 2009 om 19:47
    @ Niek,

    Wie is niek?

  138. @ Tim: Dat moet eigenlijk Nick zijn, maar omdat ie toch niet kijkt maakt dat niet uit.
    Hij is in het dagelijks leven knol, g.de vries & de sambalman tegelijk….geintje.
    Hij regelt dit

    die verrijdbare schijnwerpers alvast maar. Zodat er weer een hele tijd op de parkvijver in Stadshagen doorgezwierd kan worden.

    Vorig jaar voor het eerst. En dat oogde beregezellig.

  139. En ik heb het nu alweer gehad daar, a reverde LWL. Ik was best geïnteresseerd in de discussies maar hoe ik wordt ontvangen is beneden de maat. Een pot nat.

    Inspraak zonder inzicht, lijd tot uitspraak zonder uitzicht

    Albert Einstein had/heeft gelijk.

  140. Ze kunnen de naam van hun forum beter veranderen in:”LWL-forum, alleen voor voorstanders!”.

    Awel, genoeg gezwetst over de kinderslaande hyperventilerende nederlandse-taal deskundige-zijnde mensen.

    Over tot de orde van de dag. 😀

    Nog steeeds geen sneeuw 🙁

  141. Trek het je niet aan joh.Willem zelf is een beste kerel,met het hart op de goede plaats.Alleen dat gepeupel wat om hem heen hangt is niet koosjer.

  142. Heb veel voetbal-draadjes gezien, maar nog geen één die de zaken zo goed, veelzijdig, overzichtelijk en actueel gedocumenteerd hebben als de NOS. Petje af!

  143. Potverdorie Assendorper, dan moe’k er nog even an met de lippe. Heb nog wat te vieren ook: nog 2 dagen zweten, zwoegen en ploeteren en dan 2 weken vrij. Lees net dat Ja-Tja “baas boven baas is”; ’t is je gegund!

    @ Zwolse: Idd een mooi schuitje. Wil het eigenlijk wel even zien straks.

    @ Derk: Proost jongen!

  144. @ zwolse dat van die miljoenen bedoelde ik eigenlijk de manier hoe men erover praat eerst 6 miljoen ach en ever later blijken het een “paar”meer te zijn, maakt het allemaal uit.

  145. Bericht door dick, op 16 december 2009 om 20:48
    @ Ingrid en Zwolse, jullie worden vanavond op je wenken bediend: http://www.novatv.nl/page/detail/uitz…+Rotterdam
    Rondleiding op de boot in NOVA

    Tjonge onvoorstelbaar. Die afbeelding is nog tijdens haar verplaatsing, en niet van de ligplaats. De roest zit al aan de buitenkant (plaatsen van waar het water van het schip afloopt), twee palen ernaast waar het schip met een ijzeren constructie aan vastligt… Ik ben er al veelvuldig voorbij gevaren, dus ik kan het weten 😉

  146. @ Tim: vond ik ook overzichtelijk en goed ondersteund met vele video’s. Weblogs waren altijd al interessant (door correspondenten) nog beter uitgelicht. Is het nieuwsoverzicht niet in plaats van de headlines gekomen?

  147. @ Tim; had je ze dan geen sloep-erosie waarschuwing kunnen geven? Dus eigenlijk is de gemeenschap door jou voor miljoenen de sloep in gegaan?

    Net, iets te laat verdorie, ingeschakeld op De Bovenkamer met Jan-Jaap. Waar we het al eens overhadden. Erg interessant, dit keer ging het met een hoogleraar/bioloog over seks & voortplanting.

  148. Is het nieuwsoverzicht niet in plaats van de headlines gekomen?

    Nee, headlines.nos.nl en de NOS headlines op 3FM bestaan nog steeds.

    @ Tim; had je ze dan geen sloep-erosie waarschuwing kunnen geven? Dus eigenlijk is de gemeenschap door jou voor miljoenen de sloep in gegaan?

    Neuh, op een gegeven moment zullen ze er wel weer een paar miljoen tegen aan moeten gooien. Dat soort mensen vergeten dat een schip véél meer onderhoud vergt dan een huis van dergelijke omvang.

    Roestvorming, schilderwerk en schoonmaken; alles gebeurt over het gehele oppervlak van het ship.

  149. Zo…ik ben weer tuus!
    Kattenbakjes gedaan, even financiën bijwerken en dan naar bedje. Hopen dat ik er morgen weer om 7 uur kan zijn!

    In Groningen begon het net toen ik vertrok weer lekker te sneeuwen. Ook nog even lekker met de auto op de parkeerplaats kunnen spelen 😀
    Daarom hopen, dat ik morgen om uiterlijk 6 uur in de auto zit (zal wel niet lukken), zodat ik voor de meute uit kan rijden. Vanochtend ook wat mensen voor me die 110-115 reden op de linkerbaan, maar ik ben bang dat het morgen alleen maar erger wordt!

  150. Ik snap em plantje ;)… Ik houd van moeilijk doen over taaaaaal. Verder nixxx aan de hand. Ik ken 1 van de 2 toetsen, de andere moet dan maar vanavond mijn bolle kop in :D. WAAR BLIJFT DE SNEEUW! ik ga niet slapen voor het sneeuwt denk ik…

  151. Ja er moet zeker geld in het laatje komen, maar je was al voor 7uur op kantoor en je bericht was om 5 over half 8. Eigen keus natuurlijk maar zoals ik al zei, gezond vind ik het niet;) Sterker nog, van mijn man pik ik dat nie:P

    Graag gedaan Zwolse:D

Reacties zijn gesloten.