Werkzaamheden aan Burgemeester Drijbersingel

Zwolle – In opdracht van de gemeente Zwolle gaat aannemingsbedrijf Ballast Nedam onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de Burgemeester Drijbersingel, tussen de Van Wevelinkhovenstraat en de Zamenhofrotonde.

Deze werkzaamheden hebben plaats gedurende drie opeenvolgende avonden en nachten. Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 december is het traject tussen 19.00 uur ’s avonds en 06.00 uur ’s ochtends geheel afgesloten voor alle verkeer. De Burgemeester Drijbersingel is overdag wel toegankelijk. De wegwerkzaamheden bestaan uit het frezen van de bestaande asfaltlaag, het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag op de rijbaan en het aanbrengen van de belijning. Ter hoogte van de kruising Burgemeester Drijbersingel-Van Wevelinkhovenstraat worden lussen geslepen. Dit wordt gedaan om de verkeerslichten te laten reageren op het verkeersaanbod.

Omleiding

Met bebording wordt de omleidingroutes aangegeven. Het parkeerverwijssysteem is gedurende de werkzaamheden uitgeschakeld. Parkeergarages Diezerpoort en het Eiland zijn via de omleidingsroute bereikbaar.

Artikel delen:

Reageer