Bijzondere Kerstwandeling door hartje Zwolle

Zwolle – In de binnenstad van Zwolle vond vrijdagmiddag een bijzondere  Kerstwandeling plaats. Tijdens de Kerstwandeling werden de bezoekers opgeluisterd met verrassende elementen zoals  muziek, dans en poëzie. De stadsgids vertelde over de hanzehistorie, de strijd tussen Kampen en Zwolle en de verbrande toren van de Grote Kerk. De gids had de sleutel die toegang verschaft tot de best bewaarde geheimen van de stad.

img_8148_copy.jpg

De start van de wandeling is in het Stedelijk Museum. Hierna werd verder gewandeld langs unieke Zwolse locaties zoals de Waalse Kerk en uiteindelijk de 600 jaar oude Sassenpoort, die centraal staat dit jaar. Ondertussen kon de unieke kerstsfeer in de Zwolse binnenstad worden opgesnoven. De sfeervolle en gezellige lampjes op het Grote Kerkplein en de mooie kerstbomen op de Grote Markt. Uiteraard maakte de glühwein het verhaal compleet. De gids en de verrassingen boeiden van begin tot eind. Gedurende twee en een half uur volop beleving voor jong en oud.

img_8144_copy.jpg

 wand_3.jpg

Aanmelden voor een volgende kerstwandeling kan nog op 13 of 16 december. De wandeling start op 16 december om 16.00 uur en op 13 december om 14.00 uur.

Kaarten worden, alleen bij voorinschrijving, verkocht bij de VVV winkel in de Hoofdwacht, Grote Markt 20. Kinderen tot 8 jaar betalen €7,50 en volwassenen slechts €10,00 dus wees er snel bij, want op is op. Voor meer informatie kunt u bellen met 038-4216198 of kijk op www.vvvzwolle.nl.

wand_1.jpg

wand_2.jpg

wand_4.jpg

Artikel delen:

Reageer