Volle Koningskerk tijdens Adventsconcert

Zwolle – Tijdens de zaterdagavond in de Koningskerk gehouden Adventsconcert, waren de stoelen niet aan te slepen. Een tjokvolle kerk genoot van twee uitstekende koren, het Christelijk gemengd koor Zwolle onder leiding van Jan Willem Dokter en het Christelijk mannenkoor "Hanzezangers" onder leiding van Harry Koning.

adventsconcert_koningskerk_8700_470.jpg

Het was het vierde gezamenlijke concert in de aanloop naar het Kerstfeest. Aan dit Adventsconcert werkten mee de bariton Lucas Kramer, de zusjes Esther en Tanneke Vahl op dwars- en panfluit, Henk van Putten op orgel, Wilco Veldkamp op piano en de trompetisten Marco van Gelder en Ferdinand Engwerda. Warme geluiden, uitsluitend horend tijdens de Adventstijd, kwamen van de Berkummer midwinterhoornblazers. Beide koren wisselden elkaar tijdens het concert af, waarna aan het eind een gezamenlijk optreden, met de solisten stond geprogrammeerd. Na afloop van het concert mochten de solisten en dirigenten als dank voor hun optreden een prachtig boeket bloemen in ontvangst nemen.

adventsconcert_koningskerk_9826_470.jpg
Bariton Lucas Kramer …

adventsconcert_koningskerk_9866_470.jpg
Trompetisten Marco van Gelder en Ferdinand Engwerda …

adventsconcert_koningskerk_9925_470.jpg
Esther Vahl, panfluit …

adventsconcert_koningskerk_8688_470.jpg

adventsconcert_koningskerk_8696_470.jpg

adventsconcert_koningskerk_9906_470.jpg
Tanneke Vahl, dwarsfluit …

adventsconcert_koningskerk_9928_470.jpg

adventsconcert_koningskerk_9898_470.jpg

adventsconcert_koningskerk_9968_470.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hallo allemaal.
    Even voor de duidelijkheid..het is Tanneke Vahl die dwarsfluit speelt en Esther Vahl op de panfluit..Dit was omgedraaid.;)

    =========

    – Editted –


    Maak melding

Reageer