Het weer: winterweer

Zwolle – Zondag duikt het kwik een paar graden naar beneden. Overdag wordt het niet veel warmer dan een graad of 3. Met een matige wind uit het noordoosten is het voor het gevoel nog een stuk kouder. Het weer oogt wel vriendelijk. Wolkenvelden worden afgewisseld door een zwakke decemberzon. De heuvels in Zuid-Limburg zouden ter plekke aanleiding kunnen geven tot lichte sneeuwval.

12-12-2009_weerfoto__gezicht_op_de_brink.jpg
Gezicht op de Brink

Maandag levert een koude maar waarschijnlijk prachtige dag op. De bijna wolkenloze lucht laat de zon alle ruimte. Tegen de lage temperaturen en de snijdende noordooster moet je je wel goed beschermen. Dindsdag en woensdag meer bewolking en in het westen kans op winterse neerslag. Het kwik ligt overdag enkele graden boven het vriespunt. Daarna is het nog niet gedaan met het winterweer. Sterker nog, het wordt waarschijnlijk nog iets kouder. Wederom houdt een hogedrukgebied de winter in bedwang.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Mooi en sfeervol kiekje Harry! De Brink, waar je goedkoop kunt parkeren. Maar dan moet je wel muntjes hebben die groter zijn als 50 cent. Anders moet je wisselen bij de winkeliers in de buurt, die zijn niet allemaal even vriendelijk als ze merken dat ze je nixxx kunnen verkopen. Alleen een dienst kunnen verlenen.


    ⚠️ Meld

Reageer