‘Als je maar bekend band’ gekozen tot prominente band

Zwolle – Op zaterdag 12 december 2009 vertrok de ‘Als je maar bekend band’ voor het laatste optreden buiten Zwolle naar Berkel-Enschot. Hier werd de prominente band van het jaar 2009 gekozen. Het werd een gedenkwaardige dag. Niet alleen was dit het laatste optreden van de band buiten Zwolle, maar ook nog eens de laatste reis in de mooie AJMBB bus.

Vanaf vandaag mag een restaurateur in Winterswijk zich eigenaar noemen van de prachtige bus. Aan de prominent verkiezing deden veertig bands mee uit het gehele land en trots kunnen wij u melden dat tijdens dit evenement de ‘Als je maar bekend band’ is verkozen tot prominent. De band werd geroemd om de eigen sound die het heeft ontwikkeld en de manier waarop dit werd vertolkt. Onder een daverend applaus mocht de band de titel en de bijbehorende attributen in ontvangst nemen. Het spreekt voor zich dat op de terugweg het in de bus groot feest is geworden.

Tijdens het aanstaande carnaval zal de band nog schitteren in Zwolle met een uitgebreid programma. Zo staat er op de zondagavond de laatste kroegentocht van de band gepland. Met en grote schare aan fans zullen er een aantal lokalen worden bezocht en zal de band een optreden verzorgen. Op 10 april 2010 geeft de band het laatste afscheidsconcert. Aan dit concert werken vele mensen belangeloos mee en de opbrengst van de avond gaat naar de stichting ongeremd talent. Kaarten zullen vanaf januari via de site te koop worden aangeboden.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Gefeliciteerd met jullie overwinnig of benoeming.
  Eindelijk eer voor jullie werk.
  Gaan jullie je unieke stijl nog doorgeven aan een andere band?

  Groet marco


  Maak melding

 2. en laat ik die bus zaterdag op de terugweg naar Zwolle gezien hebben op de snelweg toen ik zelf uit het Brabantse land terug kwam…. was ook niet erg onopvallend die bus 😉


  Maak melding

Reageer