Sportinstuif ‘Zwolle Sport Onbeperkt’

Zwolle – Voor de sportinstuif ‘Zwolle Sport Onbeperkt’ op 21 december kan iedereen met een verstandelijke, lichamelijk of visuele beperking zich nog aanmelden. De inschrijftermijn is verlengd, tot uiterlijk donderdag 17 december.

Tijdens de instuif kunnen jong en oud kennismaken met verschillende vormen van aangepast sporten. Deelname aan de sportinstuif  ‘Zwolle Sport Onbeperkt’ is gratis. Voor iedereen die zich aanmeldt is er eten, drinken en een sportief cadeautje. Onder leiding van prominente Zwolse sporters zoals Gerben Last, tafeltennisser en atleet Kenny van Weeghel worden verschillende sportclinics gegeven. Zo kan men in verschillende sportrondes deelnemen aan zaalvoetbal, atletiek, tafeltennis, een mix van korfbal/hockey, goalbal en rolstoelbasketbal. En wie lekker wil dansen en bewegen duikt de disco in. In informatiestands wordt meer informatie verstrekt over aangepast sporten. Familie, vrienden en begeleiders zijn van harte welkom om de sporters aan te moedigen.

Waar en wanneer Datum:      

21 december 2009

Tijd:          tussen 15.00-20.30 uur

Locatie:     Hogeschool Windesheim, Campus 2-6, CALO 

Programma

15.00 uur Ontvangst

15.30 uur Opening en aftrap door wethouder Janco Cnossen

15.45 uur Sportronde 1

16.45 uur Sportronde 2

17.30 uur Pauze met eten en drinken

18.30 uur Sportronde 3

19.30 uur Sportronde 4

20.30 uur Afsluiting

Aanmelden kan tot en met 17 december met het aanmeldformulier dat te downloaden is op www.zwollesportonbeperkt.nl of door te bellen met Wiljanne Pierik van SportService Zwolle, tel. (038) 423 66 86.   Meer informatie
Deze sportinstuif wordt georganiseerd door de gemeente Zwolle, SportService Zwolle, Windesheim en Respo International en vindt plaats in het kader van het Jaar van de Gehandicaptensport ‘Zwolle Sport Onbeperkt’. Meer informatie over het Jaar van de Gehandicaptensport en sporten met een beperking is te vinden op de website  www.zwollesportonbeperkt.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer