Pizzabezorger overvallen

Zwolle – Een 19-jarige man uit Zwolle is zondagmiddag rond 17.45 uur overvallen op het Raam. De man had net een pizza afgeleverd en toen hij wegreed dwong (een nog) onbekende man hem tot stoppen en trok hem van zijn scooter af. Met behulp van geweld heeft de dader de portemonnee van de man buit gemaakt. Daarna is de dader richting de Amer gevlucht.

 politie_logo_4.jpg

Het signalement van de man luidt als volgt: – Negroïde man van vermoedelijk Antilliaanse afkomst; – Lengte tussen 1,75 en 1,80 meter; – Geen gezichtsbeharing; – Droeg een donkere broek, donkere schoenen, donkere (vermoedelijk stoffen) handschoenen en een donkergrijze glimmende spijkerstof jas met capuchon. De lengte van de jas ging tot halverwege het bovenbeen. De capuchon rond het gezicht was dichtgetrokken. Het overvallenteam heeft deze zaak in onderzoek en roept getuigen of mensen met tips op zich te melden via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. een donkergrijze glimmende spijkerstof jas met capuchon. De lengte van de jas ging tot halverwege het bovenbeen.

  Overvallen les 1: draag onopvallende kleding, zodat er niets specifieks over gezegd kan worden in een signalement.

  Zal hopelijk snel gepakt worden, kan me niet voorstellen dat dit heel erg lastig is. Als je zal een glimmende spijkerjas aantrekt zal het me ook niet verbazen als hij twee straten verderop woont 😉


  Maak melding

 2. Dat moet toch in een opwelling gebeurd zijn door de dader? Hoe kan hij nu weten dat daar een pizza bezorgt wordt, dat is helemaal geen doorlopende straat.


  Maak melding

 3. Of hij wist dat de pizza besteld was en hij is daarna weer gewoon terug naar het huis gegaan waar zojuist de pizza bezorgd was.

  Bericht door h.p.br, op 18 december 2009 om 13:20
  en de pizza?

  Die was al afgeleverd.


  Maak melding

Reageer