Lancering Uitburo Zwolle

Zwolle – Zwolle heeft een eigen Uitburo. De lancering van het nieuwe buro vond donderdagmiddag plaats op de Grote Markt in Zwolle. Wethouder H. Kenkhuis opende de champagne. Het nieuwe buro is in het VVV-kantoor aan de Grote Markt gekomen en zal virtueel via een nieuwe website te zien zijn.

17-12-2009_opening_zwolle_is_uit_2.jpg

Dit breed gedragen initiatief van Zwolle marketing zorgt ervoor dat bewoners en bezoekers van Zwolle voortaan het collectieve culturele uitgaansaanbod van bijvoorbeeld het Stedelijk Museum Zwolle, het Ecodrome en theater De Spiegel via de website www.zwolsuitburo.nl kunnen inzien. Bij het Uitburo is het onder andere mogelijk een last-minute voor voorstellingen te boeken. Overdag kan men zien welke aanbiedingen er voor die avond beschikbaar zijn. Ook kan men zich binnenkort aanmelden voor het ontvangen van de e-nieuwsbrief waarmee men Zwolse UITmail in de INbox ontvangt.

img_0760_copy.jpg 

17-12-2009_opening_zwolle_is_uit_3.jpg

img_0776_copy.jpg

img_0744_copy.jpg

img_0782_copy.jpg

 img_0729_copy.jpg

17-12-2009_opening_zwolle_is_uit_1.jpg

17-12-2009_opening_zwolle_is_uit_4.jpg

17-12-2009_opening_zwolle_is_uit_5.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Lancering Uitburo Zwolle”

  1. Eindelijk ook een Uitburo in Zwolle. Dat werd tijd. Het wordt al een echte grote stad zo h??
    Maar, wie verzint nu “Zwolle is UIT” ?? Ik bedoel, wil je de boel een beetje promoten, dan moet je je niet UIT de markt prijzen 😮

  2. Weblog Zwolle heeft hier rechts via een agenda meer uitgaansmogelijkheden dan dat commerciële Uitburo. Waardeloze kreet inderdaad ” Zwolle is UIT”.

Reacties zijn gesloten.