Groene actie VVD Zwolle

Zwolle – De VVD Zwolle heeft donderdagavond aan de Grenslaan de eerste boom neergezet om te benadrukken dat de VVD tegen een te ruime invulling van “inbreiden” is en gebieden in de stad groen wil houden. De actie is enthousiast ontvangen bij de buurtbewoners van de Schellerdriehoek.

vvd.jpg

Ook op andere locaties in de stad zouden donderdagavond bomen neergezet worden maar de gladheid gooide roet in het eten. “Campagne actie is leuk maar het moet wel veilig kunnen” aldus lijsttrekker René de Heer. En glad was het zeker op de Grenslaan. De andere locaties, Azaleapark, Betje Wolffstraat en bij de geplande wijk Dijklanden, zullen zo snel mogelijk voorzien worden van een actieboom.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. VVD wilde toch Nederland asfalteren. En bouwen, veel bouwen. Makelaars, notarissen, vastgoedmensen etc. etc. zijn toch lid van die club? Heb een tijdje op vvdnext.nl meegeschreven, tot dit draadje opeens (?) uit de lucht was. Maar een “asfalt en beton-indruk” kreeg ik toch zeker van de neo-liberaleren. Van de strijders voor marktwerking. Of probeert men zo kiezers bij GroenLinks weg te halen? Nou ja ze doen maar er wordt natuurlijk ook aan hun getrokken door D’66 en nog rechtsere lijsten…


  Maak melding

 2. Ik zie zo verschrikkelijk op tegen de campagnetijd. Groenlinks zoekt dierenasiel, VVD bezoek verpleegafdeling Sophia Ziekenhuis, SP gaat straat schoonvegen, CDA vult schappen supermarkt, D66 bakt gratis shoarma voor daklozen…brrrrrrrrrrr


  Maak melding

 3. Tja erik, en dat is natuurlijk helemaal niet doorzichtig van de partijen. Het lijkt me geen kwestie van plotselinge verlichting dat de partijen zich zowaar ontpoppen tot heuse weldoeners….Benieuwd wanneer de PVV de stookkosten van de kamer gaat verminderen, door geen vergoeding voor zn gestook meer te vragen;D


  Maak melding

 4. agut die lijst ghehehe….laat maar. Mooie stunt van die actievoerders door vlakbij het kasteel in Kopenhagen te komen met een spandoek “Politici praten, leiders handelen”! Greenpeace weer voornamelijk geloof ik.

  Morgen even een akkoord voor de buhne, omdat alle leiders er zijn…  Maak melding

 5. Lieve René,

  Wat een ontzettend leuke actie! In Zwolle is ook al bijna 2 jaar een groep Guerrilla gardeners actief. Deze groep zou het hartstikke leuk vinden als jij en je collega’s zich bij ons zouden aansluiten. Met elkaar moeten we de stad toch nog een stukje groener kunnen maken. Bekijk bijvoorbeeld maar eens deze website:

  http://www.guerrillagardeners.nl/tag/zwolle/

  Onze contactgegevens zijn bekend bij de redactie van weblogzwolle. We willen binnenkort weer met de groep bij elkaar komen om de volgende acties te bespreken. Horen we snel van je?

  Een groene groet!


  Maak melding

 6. Ik heb liever dat er flink ingebreid wordt dan dat er onnodig veel buitengebied verloren gaat, ben het dus niet eens met de VVD op dit standpunt. Bovendien, Dijklanden is geen inbreidingslocatie maar een uitbreidingslocatie.

  Inbreiden a.u.b. en beginnen op het gebied tussen de blaloweg, zwartewater, Zwolle-IJsselkanaal. Dat gebied ligt er al jaren desolaat bij en ligt veel te strategisch t.o.v. snelweg en binnenstad om te gebruiken voor industriële doeleinden.


  Maak melding

Reageer