Automobilisten offeren teveel aan Bacchus

Zwolle – Een 19-jarige automobiliste uit Zwolle werd op donderdagavond 17 december aangehouden op de Oldeneelallee voor rijden onder invloed. De vrouw, een beginnend bestuurster, blies bij de ademanalyse 130 ug/l. Dit leverde haar een proces-verbaal en een rijverbod van een uur op.

politie_logo_4.jpg

Op de Veerallee werd op donderdagmiddag 17 december een 27-jarige automobilist uit Zwolle aangehouden voor rijden onder invloed. De man blies bij de ademanalyse 590 ug/l. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd. Daarnaast kreeg de man een proces-verbaal en een rijverbod van zes uur opgelegd.

Op de Ceintuurbaan werd op donderdagavond 17 december een 52-jarige automobilist uit Zwolle aangehouden voor rijden onder invloed. De man blies bij de ademanalyse 420 ug/l. Dit leverde hem een proces-verbaal en een rijverbod van vier uur op.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Inderdaad Ingrid

  Je bent gewoon een h*fter als je me drank op achter het stuur gaat zitten

  Ben erg voor controle bij sportaccomodaties. Maar de controle wordt door de eerste passant al doorgebeld….daar moeten ze wat op vinden….rouleren tussen sportaccomodaties: gaan en terugkomen of zo.:o


  Maak melding

 2. Maar als de controle al doorgebeld is is op dat moment al veel dronken tuig op de weg voorkomen.
  Dan kunnen ze ook vrijwel direct na de eerste zuiplap de boel weer opbergen en naar de volgende gaan 🙂


  Maak melding

Reageer