Zwolle International begint met extra weekend

Zwolle – Het nieuwe hippische jaar begint goed, met ruim twee weken paardensport van de hoogste plank op Zwolle International. Van 2 tot en met 17 januari 2010 daveren paarden en ruiters in alle soorten en maten door de Zwolse IJsselhallen. Van de beste tuigpaarden tot de meest ambitieuze jeugdspringruiters in internationale rubrieken, Zwolle International zorgt met een extra weekeinde voor een geweldig begin van het nieuwe hippische jaar.

Zwolle International omspant in het nieuwe jaar ruim twee weken met de prachtigste paardensport. Het Zwolse topevenement gaat het eerste weekend op zaterdag 2 januari van start met de traditionele Tuigpaard Hengstenkeuring van het KWPN. Aansluitend vindt ’s avonds een knallende menavond plaats.
Op zondag 3 januari zal het minder lawaaiig, maar zeker niet minder spannend zijn. Dan is het de beurt aan internationaal springende ponyruiters, junioren en Young Riders, die vervolgens op maandag en dinsdag opnieuw aantreden voor springsport op topniveau.

Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 januari is het de beurt aan de internationale dressuurcombinaties bij de pony’s, junioren en Young Riders. Zij plaatsen zich voor een spannende finale op zaterdag. De volgende dag krijgt een prachtig dressuurvervolg, met onder meer de halve finales van strijd om de Tinello Dressuur Cup. Zwolle International vervolgt dan in de nieuwe week met onder meer internationale springsport van het spannendste soort.

Artikel delen:

Reageer