Huwelijksvoltrekking in café in Assendorp

Zwolle – Vrijdagavond traden Tino Heet (44) en Marijke Bloemers (45) op een bijzondere lokatie in het huwelijk. In café Kaya aan de Assendorperstraat.

18-12-2009_byzonder_huwelijk_bij_kaya_2.jpg

Vier jaar geleden leerden Tino, in z’n dagelijks leven heftruckchauffeur en Marijke, medewerkster van een drogisterijketen, elkaar kennen bij cafe Kaya. Vrijdag besloten ze hier ook maar hun huwelijk te laten voltrekken door een ambtenaar van de burgelijke stand. Om precies 20.35 uur gaven ze elkaar het ja-woord. Samen met zo’n 60 gasten en familie leden hebben ze er een leuke avond van gemaakt.

18-12-2009_byzonder_huwelijk_bij_kaya_1.jpg

18-12-2009_byzonder_huwelijk_bij_kaya_3.jpg

18-12-2009_byzonder_huwelijk_bij_kaya_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Erg origineel en leuk idee. ik zie dat wesel weinig aan het interieur heeft veranderd in de jaren, jammer dat ik mijn oude maat pielegien de taxichauffeur niet op de foto’s zie.


  Maak melding

 2. Geweldige avond, in een heel feestelijke omgeving. Op de eerste verdieping een intiem trouwzaaltje, beneden een gezellige bruine kroeg waar je prima kon feestvieren. Een aanrader voor elk toekomstig bruidspaar!


  Maak melding

 3. Je komt toch wel terug Verdieping? Na verluidt verrekken je buren je oprijlaan scheeuw- en vorstvrij te maken…

  Ook is er voor jou een mooie Carnavals-inleidende (misschien ook wel coordinerende?) taak weggelegd hier. Over een week of 8 is het al zover.

  Veel plezier en post hier anders maar een pic van je zongebruinde torso. En/of van je reisgezelschap.


  Maak melding

Reageer