Jongen mishandeld door onbekend drietal

Zwolle – Een 15-jarige Zwollenaar werd op zondagavond 20 december mishandeld door een onbekend drietal. De jongen werd door het drietal met de auto afgesneden toen hij over de Scheldelaan fietste. Hierna stapte een van de drie onbekende mannen uit en beschuldigde de jongen van het gooien met sneeuwballen.

De jongen ontkende met sneeuwballen te hebben gegooid maar de onbekende man bleef hem lastig vallen. Toen de jongen de onbekende man opzij duwde en door wilde fietsen, werd deze agressief. Ook de twee andere mannen stapten toen uit en sloegen de jonge Zwollenaar. Deze wist hierna te ontkomen maar kreeg nog wel enkele trappen tegen zijn fiets. De politie stelt een nader onderzoek naar het voorval in.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Kan altijd erger

  Man bewerkt sneeuwbalgooier met hamer

  Een Zaandammer heeft gisteravond een 16-jarige jongen mishandeld met een hamer omdat hij samen met een paar maten sneeuwballen gooide. De kwajongens bekogelden het huis van de 42-jarige dader.

  Toen de man zijn huis uit kwam om verhaal te halen, renden alle jongens weg. Alleen de knaap uit Koog aan de Zaan bleef heldhaftig staan, wat hij moest bekopen met enkele rake klappen met de hamer. Ook kreeg hij een schop tegen zijn knie.

  De jongen heeft aangifte gedaan bij de politie.


  ⚠️ Meld

Reageer