Gewijzigde afvalinzameling

Zwolle – In verband met de feestdagen wijzigt de afvalinzameling in Zwolle. Ook zijn de openingstijden van het afvalbrengstation gewijzigd. Met Kerst en Nieuwjaarsdag wordt er geen afval ingezameld in de gemeente Zwolle. Hieronder staat vermeld op welke dagen de inzameling wordt ingehaald.

De restafvalinzameling van vrijdag 25 december wordt verplaatst naar maandag 28 december. De restafvalinzameling van vrijdag 25 december in de Veerallee, Kamperpoort en Spoolde wordt verplaatst naar donderdag 24 december (eerder!). De restafvalinzameling van vrijdag 1 januari wordt verplaatst naar zaterdag 2 januari. De gft-afvalinzameling van vrijdag 25 december is verplaatst naar zaterdag 19 december. De gft-afvalinzameling van vrijdag 1 januari wordt verplaatst naar zaterdag 2 januari. De papierinzameling van vrijdag 25 december is verplaatst naar zaterdag 19 december.

Het afvalbrengstation van ROVA aan de Rijnlandstraat in Zwolle heeft de volgende openingstijden tijdens de feestdagen:

 

Vrijdag 18 december                                         7.45 tot 16.00 uur

Donderdag 24 december                                   7.45 tot 16.00 uur                     

Vrijdag 25 december (1e Kerstdag)                     gesloten

Zaterdag 26 december (2e Kerstdag)                   gesloten

Donderdag 31 december (Oudjaarsdag)              07.45 tot 16.00 uur

Vrijdag 1 januari 2010 (Nieuwjaarsdag)               gesloten

Zaterdag 2 januari 2010                                     10.00 tot 17.00 uur

 

Het kan voorkomen dat het huisvuil op een ander tijdstip wordt ingezameld dan men gewend is. De container dient op de dag van inzameling vóór 08.00 uur aan de straat gezet te worden. Meer informatie over het aanbieden van afval vindt men in de afvalwijzer of op de website van ROVA, www.rova.nl. Voor vragen kan men terecht bij de klantenservice van ROVA, telefoonnummer (038) 427 37 77 of e-mail info@rova.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Hm ja….
    De blauwe container stond verkeerd in m’n agenda dus kon ik ’s morgens als de sodemieter m’n bed uit om de papiercontainer dus nog snel aan de weg te zetten terwijl ze aan het legen waren.
    Maar groene containers heb ik niet gezien en ook de vuilniswagen voor groen afval is bij ons niet langsgeweest op zaterdag de 19e. Ik gok op een typefout ofzo.


    ⚠️ Meld

Reageer