‘Van de Glasstad naar het Glazen Huis’

Zwolle – ‘Van de Glasstad naar het Glazen Huis’. Dit is een initiatief om in vijf dagen ‘on wheels’, per fiets, skates of vergelijkbaar voertuig, zoveel mogelijk geld op te halen voor het Glazen Huis van 3FM Serious Request in Groningen. De groep deed vandaag ook Zwolle aan.

21-12-2009_fietsen_tegen_malaria_3.jpg

Met deze sponsortocht wil een groep enthousiaste mensen ‘On Wheels’ minimaal 16.000 euro inzamelen voor het goede doel van Radio 3FM en het Rode Kruis, de strijd tegen Malaria, een van de milleniumdoelen van de Verenigde Naties. On Wheels vertrok op zaterdag 19 december vanuit Glasstad Leerdam om via Millenniumsteden Nijmegen, Arnhem, Zutphen, Zwolle en Heerenveen op woensdag 23 december in Groningen te arriveren. Daar wordt de opbrengst van deze sponsortocht overhandigd aan de dj’s van 3FM in het Glazen Huis.

21-12-2009_fietsen_tegen_malaria_1.jpg

21-12-2009_fietsen_tegen_malaria_2.jpg

21-12-2009_fietsen_tegen_malaria_4.jpg

21-12-2009_fietsen_tegen_malaria_5.jpg
Artikel delen:
Reacties 7
 1. Hoes’t eigenlijk met die jongens en meisjes in het Zwolse glazenhuis?

  De dames hier in huis zijn za.,zo. en vandaag in de stad geweest. Vraag ze er elke keer na…ok 1x is 1 daar niet geweest….maar ze weten er weinig over te vertellen. Er stonden zaterdag geloof ik marktkramen voor? Vanmiddag was er niemand?

  Ze krijgen toch wel een beetje respons?


  Maak melding

 2. Geweldige actie! Ik doe het ze niet na met deze weersomstandigheden. Vind het al verschikkelijk om op de fiets de boodschappen te doen en dan zijn hier de fietspaden goed begaanbaar. Zij zullen hele stukken moeten ploeteren door de sneeuw en blubber.


  Maak melding

 3. Je zult maar van de Kijkshop naar computerzaak PC met een onder de boom-cadeautje van…..18 kg moeten lopen….Geloof niet dat ik van ’t jaar in 2 Zwolse kwartiertjes zo gezweet heb.

  Vond het gezellig druk, ook gezellig die muziek onder de Harmonie vandaan. Wel sneu dat er niemand voor stond……


  Maak melding

 4. Ik loop hard weg zodra de muziek mijn oren bereikt

  Het is dan denk ik ook voor een andere doelgroep bedoelt, dat maakt toch niet uit?
  In het bejaardentehuis vind je meer muziek van Frans Bauer en André Rieu. Zo is er voor ieder wat wils op deze wereld, stel dat iedereen van dezelfde muziek hielt, dan werd het wel heel saai.


  Maak melding

Reageer