Cowboy Billie Boem in Hedon

Zwolle – Cowboy Billie Boem bestaat uit Bart Pullens en Marcel Sophie, twee muzikanten die elkaar kennen van de opleiding muziektherapie, en die elkaar gevonden hebben in het brengen van muziek en muziektheater voor kinderen. Dinsdagmiddag verzorgden ze een optreden in Hedon.

 22-12-2009_kindervoorstelling_hedon_1.jpg

Begonnen in 1996 hebben ze inmiddels een vaste plek gevonden als vertolkers van oude en nieuwe kinderliedjes die zij steevast overgieten met hun eigen ‘Billie Boem-sausje’. Volgens De Volkskrant de enige kindermuziek die ook voor ouders, op weg naar Zuid Frankrijk, te genieten blijft. Als Cowboy Billie Boem en De Indiaan hebben zij ook de theaters sinds een aantal jaar veroverd en brengen zij daar hun aanstekelijke muziek gegoten in een herkenbaar verhaal. De artistieke leiding van deze theatershows is in handen van Jan Heuves (verhaallijn en regie) en Dorus Verwiel (verhaallijn en decors).

22-12-2009_kindervoorstelling_hedon_2.jpg

22-12-2009_kindervoorstelling_hedon_3.jpg

22-12-2009_kindervoorstelling_hedon_5.jpg

Cowboy Billie Boem en de indiaan op zolder Cowboy Billie Boem en de Indiaan komen terecht op de zolder in de wig wam van de Indiaan. Daar komen ze natuurlijk allerlei spullen tegen zelfs ook dingen van de stapelbedgrootmoeder van de Indiaan. Ook vinden ze iets waar ze beter af kunnen blijven, maar kan de Indiaan hier echt afblijven…? Leuke, spannende , en muzikale avonturen gaan Cowboy Billie boem en de Indiaan weer beleven. Een spektakel voor alle kinderen, maar zeker ook voor de grote mensen.

Artikel delen:

Reageer