U maakt het verschil! Ook in 2010

Zwolle – Sensoor Oost Nederland is 24 uur per dag bereikbaar voor een gesprek per telefoon, e-mail of chat. Voor iedereen. Als je ergens mee zit kan een goed gesprek wonderen doen. Ergens over praten helpt zaken in perspectief te plaatsen, biedt emotionele steun en versterkt het zelfbeeld. Helaas heeft lang niet iedereen iemand bij wie ze terechtkunnen met hun problemen. Daarom is er Sensoor. Wij bieden aandacht en een goed gesprek.

Kunt u goed luisteren? Vragen mensen u wel eens om raad? Bent u betrokken bij andere mensen? Dan zouden wij graag kennis met u maken. Want het zijn mensen zoals u die bij Sensoor het verschil maken. Onze vrijwilligers ervaren het werk als intensief, maar tegelijkertijd als zinvol en verrijkend. De basis van hun werk is een goed gesprek op basis van gelijkwaardigheid. Echte aandacht van mens tot mens dus, waarbij beiden door het gesprek iets winnen. Hoe een gesprek verloopt hangt af van de situatie. Sommige mensen zijn al geholpen doordat er iemand naar hen luistert. Anderen hebben een duidelijk probleem dat je samen kunt analyseren en waar je misschien samen een oplossing voor kunt bedenken.  

Natuurlijk word je goed voorbereid op het werk. De basistraining wordt gevolgd door een inwerkperiode met een ervaren vrijwilliger. Ook daarna is het belangrijk om je kennis te blijven verbreden. Trainingen en themabijeenkomsten zorgen ervoor dat je kennis en vaardigheden steeds verder worden ontwikkeld.

Is uw interesse gewekt? Bezoek dan vrijblijvend onze informatiebijeenkomsten op:

– Maandag 11 jan 19.30 uur te Hengelo 
– Dinsdag 12 jan 19.30 uur te Zwolle

– Maandag 18 jan 13.30 uur te Zwolle
– Dinsdag 19 jan 13.30 uur te Hengelo

Via het aanvraagformulier op onze website www.sensooroostnederland.nl kunt u zich aanmelden of mail met info@sensooroostnederland.nl. Bellen kan natuurlijk ook! 074 – 255 2551. Graat tot ziens!

Artikel delen:

Reageer