Motorcycle-Event & Indoor Motorcross 2010

Zwolle – De zevende editie van het vlammende Motorcycle-Event vindt van vrijdag 29 januari tot en met zondag 31 januari 2010 plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Tijdens deze dagen staan de gehele IJsselhallen in het teken van dit geweldige motorspektakel met een mooie beurs, fantastische Indoor Motorcross en een Speed & Gein Actie Arena!

Als u de primeurs op motorgebied wilt ontdekken, dan is het Motorcycle-Event the place to be! Zo gaat AMC Motoren de spectaculaire ‘Yamaha YZF-R1’ met big bang blok en de ‘Ducati Streetfighter S’ presenteren. Salland Motoren komt met de stoere ‘Triumph Rocket III Roadster’ en Boss Hoss Nederland neemt de ‘LS-3 standaard’ van de Corvette mee, welke een vermogen heeft van 445 PK! Andere exposanten die onder meer op het Motorcycle-Event vertegenwoordigd zijn, zijn motorhuis Bakker, motorhuis Langezwaag, Wim ter Braake motoren, Ten Kate Motoren, Deroue Motoren, Motorcity, B2 Motorsports en CCR. Dit is slechts een kleine selectie van de aanwezige exposanten. Voor meer informatie, kunt u kijken op www.motorcycle-event.nl.  

In een speciale hal verzorgt het team van Speed & Gein een spectaculaire en veelzijdige Actie Arena met een ‘kijk-, luister- en doeprogramma’, zoals motorstuntshows, trail- en freestyle demo’s, maar ook workshops op het gebied van trail, minibikes en quads. Tevens is er een kindereiland met een kinder quad parcours, springkussens, simulators en flipperkasten. Om een bezoek te brengen aan de spectaculaire Actie Arena kun je aan de kassa naast je entreekaart voor het Motorcycle-Event een extra actiekaart kopen voor €3,- per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis).

Het spectaculaire crosscircuit zal dit jaar het strijdtoneel zijn voor een Indoor supercross en supermoto evenement van internationale allure. Grote namen die je in Zwolle kunt verwachten, zijn onder andere Rinus van de Ven, Maurice Klijn en Mike Kras. Rinus van de Ven uit Vlissingen behoort tot Nederlands beste supercrossrijders en heeft in zijn carrière al verschillende supercrossen op zijn naam weten te schrijven. Ook in Zwolle zal hij tot de favorieten behoren. Maurice Klijn staat bekend als een echte supercross specialist en heeft onlangs nog een supercross gewonnen. Op zijn Rabbit Racing Kawasaki pakte hij dit jaar de Nederlandse titel in de MX2 klasse bij de MON. Naast Maurice Klijn heeft ook niemand minder dan Mike Kras zich ingeschreven voor de supercross in Zwolle. Kras verraste dit jaar vriend en vijand door tijdens de Nederlandse Grand Prix in Lierop vijfde te worden. Met dit goede resultaat verwierf hij gelijk een plaats in het Nederlandse MX des Nations Team. Maar er zijn nog meer grote internationale namen op de Indoor Motorcross Zwolle, namelijk Ollie Harrison, Richard Blakeman en Chris Hodgen. Van 29 t/m 31 januari laten deze Engelse toprijders hun motorkunsten zien op het indoor parcours in de klasse Supermoto International. Voor meer informatie, kunt u kijken op www.indoormotorcross.nl.

Op zaterdagavond 30 januari 2010 van 19.30 uur tot 23.00 uur wordt er op het Indoor Motorcross circuit een spectaculaire Crazy Cross Night gehouden. Het wordt een avond vol met motor- & duocross, spectaculaire stunts en shows verzorgd door o.a. Speed & Gein. Ook wordt er gedacht aan live-entertainment! Het wordt een geweldige avond waar als je motorliefhebber bij moet zijn! Een toegangskaart kost €12,50 via de website en €14,50 aan de kassa.  

De beurs is op vrijdag 29 januari geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag 30 januari en zondag 31 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur. Entreekaarten zijn te bestellen via www.motorcycle-event.nl en de toegangsprijs bedraagt € 10,00 per bezoeker en de Indoor Motorcross kost €15,- per bezoeker. Met een toegangskaart voor de Indoor Motorcross heeft u gratis toegang tot het Motorcycle-Event. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang.  

Artikel delen:

Reageer