Buurtkerstfeest Dieze-Oost

Zwolle Op woensdag 23 december werd er in Dieze-Oost kerst gevierd. Op het Simon van Slingelandtplein organiseerde Travers Welzijn in samenwerking met Kwartiermakers en met ondersteuning van de gemeente een kerstviering voor de buurt. Er waren winterspelletjes voor de kinderen, een nostalgische draaimolen en orgel en natuurlijk was er voor warme winterse dranken en soep gezorgd. Kinderen konden een ritje, door de wijk, maken in een treintje bestuurd door de kerstman zelf.

 23-12-2009_kerstmiddag_simon_v_slingelandplein_1.jpg

Ondanks het koude weer kwamen buurtbewoners en kinderen een kijkje nemen. Vooral de kinderen hadden het naar hun zin rijden met het treintje of lekker in de draaimolen. Bewoners hadden de gelegenheid om eens met elkaar te kletsen bij een heerlijk warm vuurtje. Veel bewoners waren erg enthousiast over het idee van een kerstviering. Dit soort dingen gebeurt te weinig in de buurt zei een bewoner. Hopelijk zal er in de toekomst meer van dit soort dingen worden georganiseerd. Ondanks de kou was het een geslaagde middag.

23-12-2009_kerstmiddag_simon_v_slingelandplein_2.jpg

23-12-2009_kerstmiddag_simon_v_slingelandplein_3.jpg

23-12-2009_kerstmiddag_simon_v_slingelandplein_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Volgens mij reidt hetzelfde treintje nu door het drukke wc Stadshagen.
    Als dat dat ding van de schoonvader van Nick is. Die we introduceerden op het Stadshagenfestival een jaar of 6 geleden….worden er goede zaken gedaan!


    Maak melding

Reageer