Kunststofcontainers verwijderd tijdens jaarwisseling

Zwolle – Tijdens de jaarwisseling worden de circa 50 kunststofcontainers die op verschillende locaties in Zwolle staan tijdelijk verwijderd. Hiermee wordt voorkomen dat de containers door vuurwerk worden vernield of in brand worden gestoken. De kunststofcontainers worden op maandag 28 december weggehaald. Op zaterdag 2 januari 2010 worden de containers teruggeplaatst. U wordt verzocht uw kunststof verpakkingen zolang thuis te bewaren.

Om vernieling en brandstichting te voorkomen worden ook de ondergrondse papiercontainers in Zwolle tijdelijk afgesloten tijdens de jaarwisseling. Bewoners worden verzocht het oud papier tijdens de jaarwisseling thuis te bewaren.  Meer informatie over het aanbieden van uw afval vindt u in de afvalwijzer of op www.rova.nl. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van ROVA, telefoonnummer (038) 427 37 77 of via e-mail klantenservice@rova.nl.  

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Inderdaad. Kan je aardig wat ‘fraaie’ brandjes met gevaarlijke uitstoot van krijgen. Liever preventief aan de kant halen inderdaad.

    offtopic: plastic apart inzamelen scheelt trouwens wel enorm veel ruimte in de restafvalcontainer.


    Maak melding

Reageer