WVF verlengt contract met Eduard Lindeboom

Zwolle – Voetbalvereniging WVF heeft het contract met Eduard Lindeboom verlengd met de duur van een jaar. Daardoor is Lindeboom ook in het seizoen 2010 – 2011 aan de club uit Westenholte verbonden.

 eduard_lindeboom.jpg
Foto: Freddy Schinkel

Lindeboom (geboren 29 maart 1973) deed zijn intrede bij WVF in het seizoen 2008 – 2009. Hij was trainer geweest bij Wijthem en Berkum. Voorzitter Luut Kroes verklaart de verlenging van het contract: ‘We hebben van beide kanten een goed gevoel bij de wijze waarop we samenwerken en dat heeft de doorslag gegeven.’

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Eduard gefeliciteerd,ga zo door met je mede leiders en blijf er voor knokken dat de sfeer en gezelligheid zo blijft,want dat is voor deze groep heel belangrijk.Als alle geblesseerden ook nog eens terug komen kun je eventuele schorsingen en andere blessures makkelijker opvangen en wie weet kun je dit jaar voor die stunt gaan zorgen die niemand had verwacht.Veel succes


  Maak melding

 2. De moeite waard om mee kennis te maken….3 kerels waar je moeilijk omheen kunt. Goed stukje tapijt en andere grondbedekking ook….voor weinig. In de buurt van het ‘Attem van Koko.


  Maak melding

 3. gevestigd op industrieterrein netelhorst;)

  Zij hebben in 2007 ook een speeltoestel geschonken aan de speeltuin in de abc-buurt waar Koko woont:D


  Maak melding

 4. Dick ik zal ze oudejaarsavond even proberen over te halen om door te gaan met sponsering van ons WVF ,want hun kontrakt loopt af.Heb goede hoop,maar het zal niet makkelijk worden.Ze doen het ook al zolang.


  Maak melding

 5. Frans is denk ik wel te porren voor verlenging….maar ik maak natuurlijk ook niet voor nixxx reclame. Het is een top bedrijf; uitstekend materiaal en geweldige service. Een praatgrage en kundig verkoper en vriendelijke, behulpzame receptionistes.

  Vind hun reclamebord bij WVF naar de weg gekeerd ongeveer even slim als René’s enige reclamebord die niet richting hoofdveld is gekeerd, maar richting aan- en toevoer kantine en de rest van de accomodatie. Mensen die hét zien…. Bovendien is Frans, uiteraard met portierspet…..ook bij Eben Haëzer een uitstekend portier gebleken 😉


  Maak melding

 6. Denk ook iets met dieren…en niet die ratten die er vrogger zaten. Frans is namelijk fan van veel en veelzijdige dieren.

  Wanneer moet het klaar zijn wichert?


  Maak melding

 7. daar is geen tijd aan gebonden,maar zoals het de laatste jaren erbij lag ,kun je het straks niet weer laat je verrassen Dick.De Zalkerdijk is de oudste dijk van Nederland en die zal opknappen door het initiatief van F.En ik kan net zo min als Bobby in andermans portemonnee kijken.


  Maak melding

 8. Klinkt goed Wichert, ik verwacht er veel van! Verrassingen zijn idd altijd leuker. Mogen jullie als gezamenlijke buren ook wel blij mee zijn. “Geldbuidel-van een ander staren” zou het ook niet willen. Wel geinig om een beetje over te stangen.


  Maak melding

 9. Noordmannetjes + Zielemannetjes….uitsmijters geweest bij Leeren Lampe. De vorige tent van de uitbaters van “Strandhuis Milligerplaya”. G*d wat wa’s ’t gezellig vanmiddag. Mooie …..let op Elles……Wijhe connectie tussen De Heetebrij (en vrouwelijke gasten) en mevrouw Oortwijn. Slechts even ouder als bovengetekende. We verwezen ook vol genoegen naar “D’olde peerdestal” in ’t land van de Marsmannetjes….Waarvan de jongste al weer ernstig lang onder de duim zit 😉


  Maak melding

Reageer