Kerstival in de binnenstad

Zwolle – Het evenement Kerstival is eerder door een zevental horeca ondernemers in de Kamperstraat en de Jufferenwal geïntroduceerd in Zwolle, in goed overleg is dit later onder de vlag van de HESZ gaan opereren om de uitstraling in de gehele binnenstad beter vorm te geven. Dit jaar deden er 16 Cafés mee aan dit evenement en het artiestenaanbod was weer sterk gestegen. Volgens voorzitter van de HESZ, John van Dinther is het bijzondere element bij het Kerstival dat niet het publiek van Café naar Café behoeft te gaan maar dat de artiesten een rondje maken langs een aantal Cafés binnen hun groep zodanig dat de bezoeker binnen de vier uur durende sessie alle artiesten te zien krijgt in het Café van zijn keuze.

24-12-2009_kerstival_in_de_cafes_de__de_hokos_in_the_livin_room_1.jpg
Hako’s in the Living Room

Door enkele Cafés zijn de ouders van het jeugdige personeel uitgenodigd om op deze manier eens te laten zien waar hun dochter of zoon zo nu en dan aan het werk is, dit is vaak anders niet mogelijk omdat het soms jongerencafés zijn waar normaliter geen ouderen komen. Veel kantoren en bedrijven sluiten op de laatste werkdag voor de kerstperiode eerder hun bedrijf en gingen met hun personeel even een kerstborrel drinken een prachtige gelegenheid om samen naar het Kerstival te gaan.

24-12-2009_kerstival_in_de_cafes_de__zotte_zusjes_zwols_cafe__5.jpg

24-12-2009_kerstival_in_de_cafes_de__zotte_zusjes_zwols_cafe__6.jpg

24-12-2009_kerstival_in_de_cafes_de__de_hokos_in_the_livin_room_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. :):D Gezellige kerel, heb nog een jaar bij hem in het elftal gezeten. Met de vader en de oom van Richard B., Willem Kr., Deinema en Jos K. De laatste kon er echt niet veel van maar hij had wel “Het Kroegje” waar we regelmatig kwamen.


    Maak melding

Reageer