Vrouw rijbewijs kwijt na alcoholcontrole

Zwolle – Op vrijdagmiddag 25 december werd aan de Oldeneelallee een 45-jarige vrouw uit Zwolle in haar auto staande gehouden voor een alcoholcontrole.

Bij de ademanalyse op het bureau blies zij 600 ug/l. Proces-verbaal werd opgemaakt en haar rijbewijs werd ingevorderd

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Laat dat soort figuren maar hun rijbewijs opnieuw halen, wel op eigen rekening natuurlijk. Zo;n mafkees zou maar iemand doodrijden. Vind inname van het rijbewijs te licht, echt een boete geven dat ze het hele jaar krom ligt van het werken. En dan doen we de boete wel inkomens afhankelijk want ze moet het voelen >:(


  Maak melding

 2. Eens! Misschien dat er een kamerlid te porren is om hiermee aan de slag te gaan. Er komt er geloof ik maar 1 uit Zwolle? Eddy….wat dach je ervan??


  Maak melding

 3. Gemiddelde straf hierop is al hoog hoor.

  ema/emi cursus volgen voor eigen kosten ( 700 euro) 60 uur werkstraf en 15oo euro boete. 2 jaar voorwaarlijk.


  Maak melding

 4. Trouwens al zou je geld genoeg hebben en het nog een keer doen dan komt die voorwaarlijk om de deur kijken en ben je je rijbewijs dus echt lange tijd kwijt


  Maak melding

 5. Die 2e keer kan natuurlijk heel goed (dodelijke) slachtoffers veroorzaken. Vreemde rechtsogelijkheid eigenlijk, dat de hardleerse “zwaargepoenden” onder ons zo’n geldstraf makkelijk kunnen weglachen. Zou ook graag willen weten wat de maximum duur is van het vasthouden van het rijbewijs. En waarom er niet veel makkelijker door de rechtbank definitieve intrekking van het rijbewijs kan worden verlangd. Desnoods zonder dat opnieuw het rijbewijs kan worden gehaald.
  Volgens mij kunnen buitenlanders die hier gepakt worden met drank op, nu eindelijk op dezelfde manier vervolgd worden?

  Zoals die Duitser die een fietsend meisje op Texel doodreed met drank op.


  Maak melding

Reageer