Het weer: vandaag zacht, later vorst, morgen sneeuw

Vooral in de kustprovincies vallen er vanochtend buitjes. Elders is het droog en half tot zwaar bewolkt. Er waait een matige zuidwestenwind. In de loop van de dag gaat de wind liggen, verdwijnen de buitjes en breekt de zon steeds vaker door.

 27-12-2009_weerfoto__provincieroute_.jpg
Provincieroute

Het wordt vrij zacht, 4 tot 7 graden. Vanavond en vannacht gaat het op veel plaatsen licht vriezen en ontstaan er mistbanken. Morgen volgt er vanuit het zuiden sneeuw bij een oostenwind.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Het weer: vandaag zacht, later vorst, morgen sneeuw”

  1. Harry, ik had al eens aangeven nog een keer een mooi Peperbus-foto-punt voor je te hebben….zal ik het adres anders ff mailen via contact?

  2. Hahaha Dick, volgens mij hebben wij hetzelfde punt in gedachten! Ik raad dat jouw punt in Stadhagen ligt, of zit ik ernaast? In dat laatste geval weet ik ook nog een mooi punt om een foto van de Perperbus te nemen! 🙂

  3. Strak in Stadhagen. Wilde een adres doorgeven, het viel me op toen ik daar weer eens vertrok. Maar een huisnummer is ook niet nodig. Vrees dat een creatief fotograaf als Harry t. K ook graag zelf wil bepalen waar hij gaat staan.

    Heb het over het Twistvlietpad, richting Peperbus.

  4. Het kan ook vanaf het winkelcentrum Stadshagen, al je langs het Cultuurhuis kijkt.
    En Dick, het was inderdaad hetzelfde uitzicht 🙂

Reacties zijn gesloten.