Stamppotbuffet voor project kerkgemeente Israel

Zwolle – Dinsdagmiddag stonden de hutspot, andijviestampot en boerenkool met worst klaar voor Zwollenaren bij Landstede aan de Fuchsiastraat . Voor het tijdstip 17.30 uur waren er 200 gasten en voor 19.00 uur maar liefst 300 tafelgasten op het buffet afgekomen. Er was ook aan drinken gedacht en ijs als toetje. De opbrengst van dit buffet was voor een groep enthousiaste jongeren uit de Christelijke Gereformeerde Kerk Zwolle.

dsc06783.jpg

De jongeren hebben contact gelegd met jongeren van de zustergemeente Chesed we’Emet (Genade en Waarheid) in Rishon leTsion. De kerk wil een uitwisseling van deze groepen realiseren. Daarnaast wilde de kerk graag gemeenteleden van Chesed we’Emet met een smalle beurs naar Nederland laten komen. Afgelopen zomer was het eerste gezin in Zwolle; hun eerste vakantie sinds 13 jaar en hun eerste verblijf buiten Israël… Ze hadden toen de tijd van hun leven!

dsc06756.jpg

 dsc06781.jpg

dsc06760.jpg

 

dsc06764.jpg

dsc06771.jpg

dsc06772.jpg

dsc06776.jpg

dsc06784.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Stamppotbuffet voor project kerkgemeente Israel”

  1. Het was fantastisch! Heel veel mensen (+400) en nog ontzettend veel meer eten voor mensen. Het konden er wel 500 zijn. Landstede ook ontzettend bedankt voor deze hulp en beschikbaar stellen van de locatie. Die overigens erg mooi is geworden na de verbouwing. Op naar 2010!

  2. Zoals voorgaande jaren zijn we met ons gezin ook dit jaar weer uit eten gegaan naar het stamppotbuffet. Heerlijk eten, royaal, ouderwets gezellig, iedereen is vrolijk en bovendien steun je hiermee een goed doel. In één woord: geweldig. En wat een inzet van al die vrijwilligers die hiermee druk zijn geweest! Een absolute aanrader voor wie dit nog niet heeft meegemaakt.

Reacties zijn gesloten.