Overval bij snackbar aan Rijnlaan

Zwolle – op woensdagavond 30 december om circa 21.30 uur werd een snackbar aan de Rijnlaan overvallen. Drie overvallers kwamen de snackbar binnen en het personeel van de snackbar en een bezoeker werden bedreigd met een vuurwapen of een hierop gelijkend voorwerp.

De overvallers namen geld en rookwaar mee en gingen er vervolgens vandoor.  De politie is op zoek naar getuigen die de overvallers rond het genoemde tijdstip hebben zien lopen of rijden in de omgeving van de snackbar. Heeft u iets gezien of beschikt u over andere informatie die tot de oplossing van deze overval kan leiden, neemt u dan contact op met de politie op telefooonnummer 0900-8844. U kunt uw melding ook anoniem doen via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 24
 1. He was dat bij de weblog adverteerder Daisy Snack, wat zijn het toch het toch een stelletje kl******, en dat voor een paar euro’s.
  Beste medewerkers sterkte.
  Hoop dat ze snel gepakt worden.


  ⚠️ Meld

 2. Veel sterkte inderdaad. Kom net van een verjaardag waar het brute geweld in Horeca o.a. en bijvoorbeeld op de woonboot van de familie van J. onderwerp van gesprek was. En waar doen die klootz*kken het allemaal voor?


  ⚠️ Meld

 3. Het is inderdaad treurig dat dit soort berichten vaker dan wenselijk de media bereiken.Ben ook van mening dat dit ook een gevolg is dat veel ver/geboden niet geacepteerd worden en men te snel schermt met de wet op de privacy.


  ⚠️ Meld

 4. Heftig!!! Op zich goed dat dit feit aanvankelijk uit de media is gebleven, maar wel een spijkerharde constatering nu hoor. Krijg het er koud van!!


  ⚠️ Meld

 5. Stelletje tuig is het, lager op de maatschappelijke ladder bestaat niet.
  Eric en familie veel sterkte met het verwerken van dit proces.


  ⚠️ Meld

 6. Wat een zoetsappige reacties. dit is geen kwajongensstreek!! deze ouders zijn voor het leven getekend, laten we maar hopen dat dit schorem gauw opgepakt wordt.


  ⚠️ Meld

 7. wij wensen eric en zijn gezin veel sterkte toe.
  tevens ook veel sterkte voor de overig getroffen mensen.
  ik hoop dat ze dit tuig!!!! nu eindelijk eens gaan oppakken.
  namens snackpoint kolk


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.