Polsbandjes voor café ’s rond Oud en Nieuw in Zwolle

Zwolle – Voor de vijde keer op rij werken een aantal horecabedrijven in Zwolle samen om bezoekers met Oud en Nieuw in hun café ’s toegang te verlenen door middel van polsbandjes. 14 cafe’s werken samen om een geweldig Oud en Nieuw voor de bezoekers neer te zetten. Het is behoorlijk uniek dat je een toegangskaartje koopt waarmee je 14 bedrijven kan bezoeken!

Het polsbandje is weer te koop. Voor 12,50 euro koop je een polsbandje waarmee je bij 14 aangesloten kroegen het Oud en Nieuw feest kunt vieren. Of je nu alleen naar je stamkroeg wilt gaan of ook nog even bij een ander feestje wilt kijken het kan allemaal. Zolang je maar met een ongeopend polsbandje om de arm loopt kun je overal binnenwippen. Er worden ongeveer 3000 bandjes verkocht. De Polsbandjes zijn bij alle aangesloten bedrijven te koop! Tip! Koop de bandjes op tijd want ook hier geld dat er een maximum aantal bandjes beschikbaar is.

Er zijn niet veel kaarten meer. Deelnemende kroegen zijn: Nieuwscafe, Vergane Glorie, Bommel, Casteleyn, De Joffer, traffic, Twee Heeren, De Docter, Bloopers, Timeless, Vliegende Paard, Harmonie en de Vier Jaargetijden.

Alle bedrijven openen tussen 00.30 en 01.00 uur. De horeca is voor deze gelegenheid tot 08.00 uur geopend.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. een aardig plan maar wat krijgen jullie er dan voor?
  zit er ook een gratis consumptie in of betaal je alleen de 12,50 alleen voor zo’n bandje of toegang? als dat alleen voor de toegang is en er geen consumtie bij in is dan vind ik 12,50 vrij duur. desondanks alle mensen een voortreffelijk oud en nieuw en maak er iets moois van in 2010!!


  ⚠️ Meld

 2. @Willem Lucht:
  De bandjes zijn puur een toegangsbewijs voor de kroegen. Als je op tijd bent, heb je wel kans op een glaasje champagne, maar dat is louter begin van de nacht.
  Op zich begrijp ik niet waarom de prijs 2 jaar geleden van 10 euro naar 12,50 euro is gegaan, want er daar stond geen betere tegenprestatie tegenover.


  ⚠️ Meld

 3. Zwolle is tijdens de jaarwisseling, mijn hele leven al beregezellig in de wijken. Met tradities, vuurwerk, oliebollen, appelflappen, veel eten en drinken, lachen, Robby C. feliciteren etc etc. In de wijken is vaak ook “opvang voor de kids”. Moet er niet aan denken, vaak door slecht weer eerst naar onze mooie binnenstad te moeten, in de rij staan blauwbekken, om vervolgens (na vaak veel comedy) in een uitgefeeste wijk terug te komen.
  Gelukkig blijven de pubers hier ook nog…voorlopig. Vind 12,50 (zonder dat je er iets voor krijgt) ook erg veel geld….zeker voor onze jeugd.

  Polsbandjes werken natuurlijk goed. Dat dan weer wel. En iedereen viert het gave feest maar mooi op zijn/haar eigen manier.


  ⚠️ Meld

 4. Met zo’n bandje heb je in iedergeval de garantie dat je ergens binnenkomt. Ik ga niet meer zo veel naar deze cafe’s als vroegar, maar dat had ik er wel voor over gehad.


  ⚠️ Meld

 5. Het is wel een trend van de laatste jaren dat het publiek na 12 uur massaal de binnenstad ingaat. Daarom is het systeem van de polsbandjes wel goed denk ik. Wat de entree prijs aangaat vind ik die redelijk te noemen.


  ⚠️ Meld

 6. Bekijk het eens van de andere kent. Mijn oud & nieuw gaat er veel volk op stap, ook mensen die geen “vaste gasten” zijn voor café’s. Door de verkoop van deze bandjes, zorg je er voor dat je je klantenkring als café zijnde in stand houdt en je dus het publiek binnen hebt dat je wilt hebben. De indicentele stappers zorgen in een café het meeste voor problemen… vandaar…


  ⚠️ Meld

 7. Prima geregeld zo! Ik ben erbij in de stad, altijd erg gezellig. En tot 08:00 uur!

  *en we gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog la..* – neuriet…


  ⚠️ Meld

 8. @ John

  Er is helemaal geen zekerheid dat je binnen komt 😉 Vol = vol en je hebt mooi kans dat je in de kou buiten in de rij staat.

  Ik zal nooit oud en nieuw gaan vieren in de stad. Liever in de wijk met vuurwerk en de gezelligheid van de buren ipv een stampvolle kroeg waar je 2,50 voor een biertje betaald 🙂


  ⚠️ Meld

 9. aan de bandjes zit zeker een leeftijd gebonden. dit verschilt per cafe.
  elk cafe zal hun eigen normale deurbeleid hanteren. ook al heb je een bandje kan je nog gecontroleerd worden op je leeftijd.


  ⚠️ Meld

 10. Het is Zowieso al Belachelijk om een bandje te halen van ?? 12,50,-
  en met de zekerheid dat je in de rij staat,
  Vannacht zelf ondervonden, we hebben bijna 2uur buiten in de rij gestaan, En dan binnenkomen je Jas niet meer op kunnen Hangen,Omdat er geen Haakjes meer zijn,,.En dan nog maar voor 2uurtjes in de Kroeg Kunt zijn,,
  er worden teveel bandjes Verkocht!!!!!


  ⚠️ Meld

 11. Ook ik heb hele vervelende ervaringen van de afgelopen nacht. Het was erg koud en als je dan zolang buiten moet wachten vergaat je het plezier wel hoor. In de meeste kroegen, Timeless en Bloopers, was het veel te druk ook nog een keer.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.