Reacties 20
 1. Allereerst wil ik de medewerkers en bezoekers van weblog Zwolle,

  Een heel gezond, gelukkig en liefdevol 2010 wensen.

  Wij wonen in Holtenbroek en we hebben genoten van het vuurwerk. Het was een ware traktatie voor de ogen, de een nog mooier dan de ander. Dit zijn hele mooie foto`s.  Maak melding

 2. Ha, die zag ik in zuid langs gaan! Mooi!
  De beste wensen en nog veel mooie foto’s dit jaar. Het is echt een toegevoegde waarde voor de blog.

  Groet van Linda


  Maak melding

 3. mooi is dat vuurwerk wel…maar de vraag die bij mij na de klimaattop Kopenhagen blijft knaggen is,…hoeveel CO2 is er toegevoegd na het verschieten van bijna 70 miljoen euro? Hoe krijg de jaarwisseling klimaatneutraal?


  Maak melding

 4. Bericht door WFvN, op 1 januari 2010 om 19:50
  Ik heb wel een lampion in de hens zien gaan….. teveel wind ;(

  Inderdaad, dat was de eerste lampion (we hadden er twee). De tweede hebben we eerst lang laten opwarmen en toen de lucht in gegooid waarna hij door de wind werd meegenomen richting Deventer (is nog gezien in Hattem en Wijhe!). Speciaal voor mijn beste kameraad die nu in Uruzgan de jaarwisseling moet doorbrengen. 😮


  Maak melding

 5. Tja er is voor kapitalen aan vuurwerk uitgegeven in een tijd van crisis is het nog ontzettend knap dat men er zoveel geld aan heeft besteed maar… zou het geen idee zijn om de winkeliers te vragen hiervan 10% te schenken aan het bestrijden van kanker??
  Of besteden aan de sociaal zwakkeren is ook niet verkeerd. het is maar een idee, niet gelijk over vallen hoor… doeii willem.


  Maak melding

 6. Het is allemaal heel mooi al dat vuurwerk en die omzet die men ermee haalt, maar… zou het niet een idee zijn om 10% door de winkeliers af te laten dragen aan een goed doel zoals KWF?? Of we kunnen ook een klein deel van al die miljoenen besteden aan een leuk kerstpakket, voetselpakket voor dak en thuislozen en of sociaal zwakkeren die bijna de deur niet uitkomen en die de tv als enige gezelschap hebben? groetjes, willem.


  Maak melding

 7. Je kan niet van iemand verwachten die ze brood verdient ermee dat die even 10 procent gaat afstaan, we betalen ons al scheel aan belastingen. Dus dat soort voorstellen zijn gewoon teveel gevraagd, het mag wel maar dan uit eigen beweging. En niet gedwongen!


  Maak melding

Reageer