Openingsfeest 2010 AA-huis

Zwolle – ‘JC AA-huis opent haar deuren voor alle bewoners van de Aa-landen op vrijdag 08 januari 2010. Wij hopen samen met de hele wijk het seizoen te openen. Een groot en knallend feest moet het nieuwe jaar goed inluiden. Daarbij willen we ons laten zien zoals we zijn, begaan met de wijk Aa-landen en alle bewoners die er wonen en leven, jong en oud.

We laten zien wat we in huis hebben, zowel als aanbieder van activiteiten voor onze jongeren, maar ook op het gebied van educatie en coaching. Bovendien willen we laten zien wat we in het nieuwe jaar allemaal gaan doen! Het AA-huis hoopt een extraatje te geven aan de wijk. Daarom hebben we met elkaar te maken, of u nu wel of niet in geregeld het AA-huis bezoekt, en willen we u graag (beter) leren kennen’, aldus het team AA-huis.

Programma

19.00 uur                    AA-huis open  

19.30 uur        Officiële opening

20.00 uur        Funky Styles

22.00 uur        Funky Styles Afterparty!

00.00 uur        Sluiten van de avond

Datum

vrijdag 08.01.10

Tijd

19.00 – 00.00 uur

Locatie

JC AA-huis, Gouwe 12, 8032 CA Zwolle

 

U bent van harte welkom van 19.00 tot 22.00 uur. De Funky Styles Afterparty is uitsluitend voor jongeren tussen 13 en 21 jaar.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Ik vind dit niet zo,n goed idee, het aahuis zit op de verkeerde plaats, elke keer als het aahuis los is hebben wij enorme geluidsoverlast, wij wonen tegenover het aahuis.
  Wij hebben last van geluidsoverlast, vernieling en vandalisme. Eeen jongerencentrum okee, maar niet midden in de wijk.


  Maak melding

 2. mensen die pal in de omgeving van het aahuis wonen ,hebben nx anders last van vernieling ,,geluidsoverlast,en verstoorde rust ,het is ieder weekend raak.jongeren centrum oke …maar loopt de spuigaten uit.het aahuis staat op de verkeerde plek ,hoe kunnen ze zoiets midden in een woonwijk neerzetten ,,jongeren centrum oke ,,maar niet hier >:(


  Maak melding

 3. Ja lekker kan ik weer niet voor 24.00 uur naar bed want dan dreun ik door de muziek mijn bed uit, wanneer dringt het nu eens door dat de omwonende heel veel geluidsoverlast hebben. En dat is elke keer dat ze open zijn.


  Maak melding

 4. @natascha is in ieder geval beter dan midden in de woonwijk, in het winkelcentrum zou ook kunnen daar staat toch het wijkcentrum. Gaan ze daar maar heen.


  Maak melding

 5. Ach hans, dan had je wel iets anders gevonden om over te zeuren. Lekker makkelijk toch dat het zo dichtbij zit, hoef je niet te lang te zoeken voor je er over kunt klagen 😀


  Maak melding

 6. @japser dit is dit echt weer zo,n stomme reactie, ik woon er schuin tegenover dit centrum en elk weekeind is er heibel politie vernieling vandalisme geluidsoverlast. Maar ja iemand die er niet woont kan er niet over oordelen


  Maak melding

 7. Weet je Hans, als ze het daar plaatsen hebben die gaster er gewoonweg geen zin in om ”he-le-maal” daar heen te gaan en gaan ze hangen op de plek van het aa-huis. Dan ben je denk ik verder van huis.


  Maak melding

 8. @natascha weet je zoals het nu is kan het ook niet verder er zijn hier bewoners die zich door de overlast geen raad meer weten.
  Dat kan nooit de bedoeling zijn van een jongeren centrum


  Maak melding

 9. Het is simpel te meten hans. Zowel de frequentie als de decibellen. Dan de vergunning erbij pakken? Lawaai is nogal subjectief, dus meten is ook hier weten.


  Maak melding

 10. je hebt geen meet apparatuur nodig hier ,de vazen donderen van de vensterbank ,de meubelen dreunen op de ,,,,,muziek,,,,,,>:(>:(vieze uitlaatgassen van brommers en auto,s die hier een spelletje spelen ,,ja lekker he>:(


  Maak melding

 11. Zo subjectief is lawaai lucie. Hans heeft het hier op een ander draadje toch over hetzelfde feestje?

  Bericht door hans, op 9 januari 2010 om 02:06
  volgens mij was er vanavond niet veel loos in het aahuis, geen feestavond gezien. Was niet erg want heb vanavond ook geen last van geluidsoverlast gehad, maar ja zal wel eenmalig zijn  Maak melding

 12. jij snapt het ook niet ,,als het centrum open is ,dreunt en donderd hier van alles ,maar jammer voor aahuis was die avond van de opening maar 6man aanwezig ,,lekker rustig voor ons en omgeving,jammer voor hun ,maar zal wel aan het weer hebben gelegen ,lekker rusttttttttttttt,:D


  Maak melding

Reageer