Ruiters strijden voor Grote Prijs in Zwolle

Zwolle – Maandag vond tijdens het paardenevenement Zwolle International de tweede dag van het internationale jeugdspringen voor Pony’s, Junioren en Young Riders plaats. De ruiters streden om kwalificatie voor de Grote Prijs.

img_2094_copy.jpg

Zondagavond wisten Maximilian Weishaupt en Sjaak Sleiderink, beide stalruiter bij Jeroen Dubbeldam, met een ruime voorsprong de overwinning te behalen bij de young riders en de junioren. Beide rubrieken dienden als kwalificatie voor de finale van de zware tour die vandaag verreden werd.

img_2228_copy.jpg

img_2064_copy.jpg

img_2167_copy.jpg

Kristian Houwen wist een tweede plaats te bemachtigen bij de young riders met Relinda (v. Ferro) in 63.05 seconden. De Zweedse Erica Swartz eindigde met Lord 811 (v. Lord-Marco) als derde met een tijd van 66.70 seconden.

img_2106b_copy.jpg

Bij de junioren behaalde Shanice Roozeboom een tweede plaats met Uno-Cento (v. Manhattan) in 66.38 seconden, gevolgd door Merle Tasche met Cirena II (v. Calvaro Z).

img_2115_copy.jpg

Megan Laseur wist haar pony Bella Donna zo snel door het parcours te sturen dat ze er met de overwinning vandoor ging . Met een tijd van 57.46 seconden was zij ruim 3,5 seconde sneller dan Jens van Grunsven met de merrie Silver Dream, die tweede werd.

img_2109_copy.jpg

img_2106_copy.jpg

Artikel delen:

Reageer