Algemeen Log 71

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 72 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 263
 1. Gefeliciteerd! Hier in Steenwijk heel behoorlijk. Ze stonden net in de lunchpauze het ijs op de Steenwijkervaart schoon te vegen. Kunnen ze weer opnieuw beginnen voor het invriest………WAAR BLIJFT DE ZON????? 8)


  Maak melding

 2. Gefeliciteerd Edwin!! Welke Edwin ben je eigenlijk? Er posten er hier meerdere en kan ze niet meer uit elkaar houden…

  Hier in Zwolle daarstraks ook flinke sneeuw! Nu gelukkig niet meer


  Maak melding

 3. Goede plaat idd Dick die van Temper Trap, maar ben ook erg weg van de meest aangevraagde met de serious request, Pearl Jam, ik herhaal Pearl Jam – Just Breathe


  Maak melding

 4. We hebben de dog, geheel tegen de planning in hebben we haar vandaag direct meegenomen. Het is precies de hond die we wilden, type kleine boxer.

  De kinderen zullen wel opkijken als ze straks uit school komen, zij weten niet beter dan dat we slechts gingen kijken.

  Het is echt een lief beessie en ondat mijn vrouw de hele week nog vrij heeft hebben we besloten om haar toch direct mee te nemen.

  Ze heet Maike. Ik ga zo snel mogelijk een foto maken en plaatsen.

  Voelt goed om weer een huisdier te hebben.


  Maak melding

 5. Goede plaat idd Dick die van Temper Trap, maar ben ook erg weg van de meest aangevraagde met de serious request, Pearl Jam, ik herhaal Pearl Jam – Just Breathe

  Maar een paar dagen hoor ๐Ÿ™‚
  Ryan Shaw was 1
  Cliff Richard & The Young Ones 2
  en Pearl Jam 3


  Maak melding

 6. Gefeliciteerd Koko!

  Inderdaad: foto’s!

  Overigens vind ik Pearl Jam veel beter dan Temper Trap. Temper Trap vind ik veel te veel lijken op Cold Play en dat soort bandjes van de huidige tijd.


  Maak melding

 7. Wat vinden de webloggers van de nieuwe regio editie van de Stentor??
  Die werd dinsdagmorgen bij het NS station d.m.v. een olifant (= dik) gepresenteerd.
  Persoonlijk heb ik helemaal niets met Dalfsen of Nunspeet. Maar juist Heino, Raalte of Wijhe missen in de nieuwe katern.
  Ik vind dit alles een slimme bezuinigingsmaatregel.
  Mijn wens: gewoon alleen Zwols Nieuws. Gelukkig vind ik dat hier!


  Maak melding

 8. Marcello, ik vind alle kranten maar achterhaald. En ik vrees voor de dag dat deze pre-historische (ja, ik moet zelf ook lachen) dingen gesubsidieerd door mogen gaan.


  Maak melding

 9. Bericht door Admin., op 5 januari 2010 om 15:30
  Veevoer op de A28 bij Hoogeveen zorgt voor file op de rijbaan naar Zwolle.

  O o… En daar moet ik straks nog langs! ๐Ÿ™
  Op Traphic.nl nog niets te zien.


  Maak melding

 10. KoKo Hattem gefeliciteerd met Maike, wat zullen de kids opkijken. Lekker ravotten in de sneeuw. Ben benieuwd hoe ze eruit ziet, hoe oud is Maike.


  Maak melding

 11. Tim de vorige blaffende Koko hebben wij in 2006 moeten laten inslapen, de foto van de boxer die ik er nu bij heb staan is de boxer van de buren.

  Door de omstandigheden afgelopen jaren was er geen tijd voor om direct een andere dog te nemen.

  Zowel onze zoon, dochter en ik wilden graag een boxer maar moeders wou graag wat kleiner.
  Vorige week zag ik dat Maike werd aangeboden op marktplaats (kruising boxer stafford) na telefonisch contact leek het de hond die we zochten, Type kleine boxer.

  Van ochtend zijn we er heen gegaan en het was idd een heel lief beessie.
  Ook de baasjes hadden een goed gevoel bij haar toekomstige baasjes zodoende konden en hebben wij haar vandaag ook meegenomen.

  Kinderen zijn net terug uit school en helemaal enthousiast net als mijn vrouw en ik.

  Ze zijn nu even naar de dierenzaak om een speeltje voor haar te kopen.

  Echt lol hoor :D:D


  Maak melding

 12. Bedankt allemaal voor de felicitaties
  @Ingrid,
  Maike is 4 jaar.
  Ze loopt keurig naast de scootmobiel, hoewel van ochtend de rolstoel waar ik mee binnen kwam wel even wennen was maar dat was met een uurtje over.

  We hebben alles erbij gekregen zoals eten en drikbakken, bench, schampoo (tja heb ik zelf niet:D ) 15kg voer, deken met ligkussen.

  We zijn super blij met haar en we hopen zij met ons


  Maak melding

 13. Mooi KoKo had je ook een goed gevoel had bij haar, dus ze kwam al uit een gezin, zal dan ook niet makkelijk zijn geweest om hem af te staan voor deze mensen. Blijkt wel uit het feit dat je er van alles bij hebt gekregen. Mooi dat ze ook geen problemen met de scoot had.
  Dus ze heeft ietsje meer haar dan jij8)


  Maak melding

 14. Bericht door Hans van Eijsden, op 5 januari 2010 om 16:28
  @Plantje: kijk op http://www.geenfile.nl want dat is veel eerlijker: niet steekproefsgewijs geschat door de camera’s van de ANWB, maar 1 op 1 gemeten door aanwezigheid van alle mobieltjes en navigatieapparatuur. Daar zie je het al wel op staan..

  Dankjewel! Goede suggestie! Dat is vergelijkbaar met HD traffic van TomTom zo te zien. (Alleen moet je dan zelf nog je snellere route plannen).

  Dit is een handige voor op de laptop in de auto!


  Maak melding

 15. Ja Ingrid ze heeft idd meer haar dan mij maar dat heeft een biljartbal ook:D
  Ze komt uit een gezin met 2 kinderen en waar de 3e nu op komst is.
  Haar baasjes hadden het er wel moeilijk mee maar zagen wel in dat wanneer het 3e kind er zou zijn er weinig/ minder aandacht voor haar zou zijn.

  Ze komt uit Assen en binnenkort komen ze hier naar Hattem om te kijken hoe het verder met haar gaat en wat haar huidige woonomgeving is.

  Ik zal morgen een mooie foto van haar maken en vervangen voor de boxer die er nu op staat.

  ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 16. Koko ook van mijn kant nog van harte gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst!

  Japser, spiet mie haha heb niet de lijst afgeluisterd was er vanuit gegaan dat die op 1 kwam hahaha

  Edwin ๐Ÿ˜‰

  Plantje zonder oponthoud thuis gekomen?


  Maak melding

 17. koko ook van harte,ik heb ook mijn profiel ff aangepast bobby is sinds jan 2009 niet meer (was ruim 14 jr) de naam zijn we in 2009 blijven gebruiken ,bonny (zie profielfoto) is onze nieuwe pup en is geboren 30-04 -09, dus nu 8 maand en n schat van meid.  Maak melding

 18. koko vanmiddag gebiljart,heb na het zien van jou foto een record gebroken,een gemiddelde van 2 ,hartelijk bedankt.ik heb vaak gekrijt wat ik anders nog wel eens vergeet.


  Maak melding

 19. Wij gaan hier maar eens de spullen bij elkaar pakken om naar zwolle te rijden. Vrouw hier zwanger en bij het Sophia vonden ze dat het tijd was om te komen.

  Tot laters


  Maak melding

 20. Je hoort/leest dat er een te kort schijnt te zijn aan zout. Heb nog geen geluiden gehoort dat dit in de gemeente Zwolle ook zo is, of heb ik iets gemist, wie weet dit.

  En nog een vraagje, waarom worden de mensen die in de zomermaanden worden ingezet bij het onderhoud van al het groen in de gemeente Zwolle in de winterperiode niet ingezet om de zijstraten in de wijken te strooien (onderhoud van het machinepark is volgens mij ook wel een x klaar). Heb wel eens gehoord dat zij wel zorgen dat de stoepen bij ziekenhuisen, artsen en mogelijk winkelcentra wel door hun gedaan word, maar waarom worden ze verder niet ingezet dan ook al zal het maar zijn rond de seniorencomplexen.

  Weet iemand antwoorden op mijn vragen.


  Maak melding

 21. Nou Ingrid, Marcel wilde zout gaan pakken bij het sparretje aan de andere kant maar daar was de bak schoonleeg. Ik denk dat de gemeente alles achter slot en grendel houd en dat de burger waarvan de straten niet gestrooid worden het maar uit moeten zoeken.

  Zo vind ik bv de parkeerplaatsten bij de supermarkten ook een drama. En de fietspaden moeten schoon geschoven worden.


  Maak melding

 22. Ben ook benieuwd hoe je noh aan zout kunt komen, zelfs op je eten word het een probleem bij de grootste hamsterfamilie van Nederland is al 11/2 week geen zout meer te koop.


  Maak melding

 23. Hoor net dat je 10 kilo voor 3,50 euro kan KOPEN bij de Rova! Nou daar begin ik dus niet aan he, maar niet gaan zeuren bij mij als er iemand op mijn stoepje z’n nek breekt ondanks dat ik m schoongeveegd heb. Onze straat is echt spiegelglad levensgevaarlijk gewoon, heb al zeker 2 weken geen fietser meer voorbij zien fietsen.


  Maak melding

 24. zijstraten niet strooien is gewoon een keuze voor het milieu en geld. Vindt het heel goed; prima om in woonwijken voorzichtig te moeten rijden.


  Maak melding

 25. Misschien dat Frankwin deze vragen kan beantwoorden over het strooibeleid, weet dat dit een heikel punt is.
  Kom s’morgens om 7.15 uur over de Zwarte weg (aangemerkt als fietsstraat) daar rijden in verhouding weinig auto’s die het zout door het sneeuw mengen, in plaats dat ze dan gaan schuiven en dan niet 1 pad in het midden maar heen en terug rijden, want komt er wel een auto aan moet je uit het midden weg alsnog de sneeuw in.


  Maak melding

 26. @ Bantega rij altijd voorzichtig met mijn fiets, die gaat niet zo hard.
  Wil best zout ophalen maar daarvoor moet ik dan naar de Hersenpoort echt niet.


  Maak melding

 27. Sorry maar ik vind het argument milieu eigenlijk ook maar vaag. Iemand kan beter een doodklap maken dan dat de straat 5 x pj gestrooid wordt?


  Maak melding

 28. Nee, laat ze eens gaan navragen hoeveel extra behandelingen er al in het ziekenhuis hebben plaats gevonden door valpartijen van mensen op de fietspaden die slecht schoon gemaakt zijn. Ben benieuwd wat het antwoord is.


  Maak melding

 29. Misschien hadden we minder zout op alle slakken van 2009 moeten strooien? ๐Ÿ˜‰
  Zand en suiker werkt toch ook? Of bevriest dat weer te snel?
  Misschien moeten ze het wildplassen gewoon ff door de vingers zien hehe

  Verder vind ik dat er deze periode toch best goed gestrooid/geveegd wordt in verhouding met de kerstdagen.
  Alleen jammer dat de gemeente blijkbaar niet doorheeft wat doorgaande en veelgebruikte fietspaden zijn in zuid en dat mijn huismeester waarschijnlijk ook geen zout kan vinden


  Maak melding

 30. Zout voorkomt bevriezing, zoals je weet, zout water bevriest pas bij een koudere temperatuur. Zout strooien voorkomt enkel nieuwe opvriezing ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 31. Tim het word ook meestal weer glad door dat sneeuw wat papperig is geworden weer bevriesd, en in de zijstraten word het door alle vast
  gereden sneeuw spekglad.


  Maak melding

 32. Waarom moeten alle gedeputeerden van de Provincie en alle Overijsselse burgemeesters vanavond, na de nieuwjaarsbijeenkomst in het Provinciehuis, bij Wientjes dineren? Kan dat in tijden van recessie niet anders?


  Maak melding

 33. De wegen in zwolle zijn netjes schoon ook de meeste fietspaden zijn redelijk berijdbaar maar als voetganger kun je geen kant op er is bijna geen trottoir schoongemaakt, je moet op de weg lopen iets wat levensgevaarlijk kan zijn


  Maak melding

 34. wanneer wordt er eens wat gedaan aan de klachten over het geluidsoverlast van het aahuis. Voor de omwonende is het elk weekeind weer raak.
  Geluidsoverlast, vandalisme


  Maak melding

 35. Een kwart van het fietspad is maar schoon, puur omdat de sneeuwschuiver dan het laatste stukje weg schoont schuift. Alle fietser rijden zowat midden op de weg, hoe gevaarlijk is dat dan wel niet?

  Goedemorgen trouwens!:)

  En Derk? Is er al wat gebeurd? Niet dat je dan nu al hier zo kijken ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 36. indd Natascha! Enkel het gedeelte wat de schuiver meeneemt is geschoven, tussen de vluchtheuvels is het fietspad beijvoorbeeld รฉรฉn grote chaos.

  M?gge trouwens


  Maak melding

 37. Haha! Ik was wat druk op het werk en zie nu pas, dat mijn favoriete emoticon hier ook aanwezig is! ๐Ÿ˜€

  Hij is echt te gek! En ik denk dat je hiermee heel goed vervelende discussies kan relativeren ๐Ÿ˜€

  Dank!


  Maak melding

 38. Succes Derk! Jullie zijn in goede handen in het Sofietje. Zijn ze van ons ook alle 3 geboren. Wat een leuke verpleging ook. We lezen wel.


  Maak melding

 39. @ Natascha en de rest: Goeienmorgen! ๐Ÿ˜€

  Glad op binnenwegen: wij hebben gelukkig nog geen last gehad (afkloppen) maar hoorde gisteravond over een BZ-er die lelijk terecht was gekomen door de gladheid. Beterschap, langs deze onsympatieke weg!
  ———
  Ingrid, die regenbui zegt toch niets over je stemming? :'(


  Maak melding

 40. Bericht door hans, op 6 januari 2010 om 01:27
  wanneer wordt er eens wat gedaan aan de klachten over het geluidsoverlast van het aahuis.

  Vind ik ook! Aanpakken die klachten! ๐Ÿ™‚
  Of bedoelde je “wanneer wordt er eens wat gedaan met de klachten over het geluidsoverlast van het aahuis.” ? ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 41. Nou ik ga me eigen maar weer even 1,5 uur in het zweet werken, mensen werkse, schoolse en weet ik veel wat allemaal:D:D

  Plantje ga jij eigenlijk nog wel eens naar het HC?


  Maak melding

 42. Vind die Michiel een nixxx: keurige nerdie. Die mij Rob Stenders maar.
  Sterkte mensen in de macho-zweethokken met veel spiegels aan de gewichtjes. “Ik kan lekker meer, beter, langer dan jou: zucht”. HC-ze.

  Laat zelf mijn portie voorbijgaan. Na ons nieuwjaarsontbijt was er ook veel aandacht voor bewegen: worden er weer veel beter van.


  Maak melding

 43. Vind die Michiel een nixxx: keurige nerdie. Die mij Rob Stenders maar.

  Ik vind die michiel ook niet zoveel maar altijd nog beter dan die Giel.


  Maak melding

 44. idd Dick op de sportschool 80kg tillen en bij de baas niet meer dan 25kg want dat is niet verantwoord;);)

  Er is maar รฉรฉn sport en dat is transport:D:D

  Goedemorgen trouwens.

  Ga zo met maike stukkie om, vannacht geen problemen we hebben allemaal goed geslapen.
  Alsof ze hier thuishoort.


  Maak melding

 45. Haha! Ik ben zowel Giel als Michiel fan! Lekker droog! Leuk man! Maar wederom: ieder zijn ding ๐Ÿ˜‰

  Sterkte mensen in de macho-zweethokken met veel spiegels aan de gewichtjes. “Ik kan lekker meer, beter, langer dan jou: zucht”. HC-ze.

  Ik denk dat je dan nog nooit in een Achmea Health Center bent geweest! Daar hangen geen spiegels. Juist om dat soort gedrag tegen te gaan. Tevens hebben ze er een maximum aan gewichten. Je kunt nog steeds goed je best doen hoor, maar de ware macho’s zullen zich er niet thuis voelen! Ik vind dat een enorm voordeel aan een Achmea Health Center. Lekker sfeertje! Erg gezellig!

  Laat zelf mijn portie voorbijgaan. Na ons nieuwjaarsontbijt was er ook veel aandacht voor bewegen: worden er weer veel beter van.

  Ik denk dat bewegen wel degelijk belangrijk is. Mijn vader wordt dit jaar 61 en gaat nog altijd dagelijks op de fiets naar het werk (ook als het regent)…15 km enkele reis. Daar heb ik respect voor, maar het heeft hem ook geen windeieren gelegd. Hij is de oudste van onze familie en de enige die nog geen voetbalbuikje heeft.
  Ik denk dat we het normaal moeten vinden regelmatig wat aan beweging te doen en ik baal er van dat ik er te weinig aan toekom!

  Ik denk zelfs dat bedrijven er zeer wel bij zouden varen als ze:
  -Gratis fruit verstrekken en beschikbaar hebben op alle afdelingen
  -Hun medewerkers iedere dag een half uurtje op kosten van de baas laten sporten. (Maar dat half uurtje mag je dan niet eerder vertrekken!)


  Maak melding

 46. :);) Koko; MOGGUH!. ZOu het met indruk maken van doen hebben? Stem ook op transport al was het maar omdat zonder transport van bloed door ons lichaam, leven wel erg lastig werd.

  Laat Maike maar eens ‘Attem snuffelen en er op schijten en pissen.
  Mooi dat ze zich zo snel thuis voelt. Kan er natuurlijk ook mee te maken hebben dat het alternatief vannacht een graad of 10 onder nul was?


  Maak melding

 47. Bericht door dick, op 6 januari 2010 om 09:05
  Commerciรซle Gielemans heb ik ook wel een beetje gehad. Clau doet het ook leuk op de radio vind ik.

  Grappig hoe anders we er tegenaan kijken. Als Claudia op de radio komt gaat het ding echt uit! Zij vindt zichzelf nogal grappig. Misschien dat ze het nu beter doet, maar zoals ik in het begin van haar hoorde…bah bah…
  ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 48. @ Dick kan mij niet snel genoeg zijn het begin van de lente, begin januari zucht ik altijd, alleen dan, hoop dat ik snel jarig ben, want dan is de lente namelijk begonnen.
  @ Koko mooi ze begint vast op haar baas te lijken, ondeugend maar lief:D


  Maak melding

 49. @ Plantje: Ben er wel eens geweest in Stadshagen, spinning. Vond het helemaal nixxx. In het stadion werkt een vriendin van ons.

  Overdekt sporten, prima maar dan in wedstrijd verband: voetballen, volleyballen, tennissen, badminton. Beetje MTV kijken en meelopen op een band. Zag overigens maandag wel een mooi filmpje in de mail die dat soort activiteiten ernstig aantrekkelijker maakt. Dat dan weer wel.

  Vind dat de “beweeg-campagne” toch wel aardig aan het doorslaan is. Door veel beweging ontstaan ook blessures. Kijk maar eens naar wedstijdsporten, schaatsten e.d. Zolang je gezond bent mag je gelukkig zelf uitmaken wat je doet en laat in je vrije tijd. Heerlijk….vrijheid!
  Natuurlijk worden er veel instanties beter van. Die prijzen op sportscholen ook, die verplichting….nixxx voor mij.


  Maak melding

 50. Bericht door dick, op 6 januari 2010 om 09:15
  @ Plantje: Ben er wel eens geweest in Stadshagen, spinning. Vond het helemaal nixxx. In het stadion werkt een vriendin van ons.

  Spinning lijkt me ook niets. Ga dan lekker buiten fietsen! ๐Ÿ˜€ Die vriendin van jullie zal ik dan vast wel eens gezien of gesproken hebben. Nou, er werken in ieder geval leuke mensen, dus ik zal haar ook vast wel aardig vinden!

  Overdekt sporten, prima maar dan in wedstrijd verband: voetballen, volleyballen, tennissen, badminton. Beetje MTV kijken en meelopen op een band. Zag overigens maandag wel een mooi filmpje in de mail die dat soort activiteiten ernstig aantrekkelijker maakt. Dat dan weer wel.

  Wedstrijd verband is leuk, maar het brengt ook verplichtingen met zich mee. Een groot voordeel van deze individuele manier van sporten is voor mij, dat het te combineren is met mijn werk en de band. Dat is een stuk moeilijker bij een team sport. Verder interesseert het wedstrijd aspect van sport me niet zozeer. (Macho nog minder.) Rots klimmen bijvoorbeeld vind ik ook wel aardig. Helaas nog te weinig gedaan!

  Vind dat de “beweeg-campagne” toch wel aardig aan het doorslaan is. Door veel beweging ontstaan ook blessures. Kijk maar eens naar wedstijdsporten, schaatsten e.d. Zolang je gezond bent mag je gelukkig zelf uitmaken wat je doet en laat in je vrije tijd. Heerlijk….vrijheid!

  Daarom zeg ik ook: half uurtje extra vrije tijd geven ten behoeve van beweging.
  Zelf merk ik bijvoorbeeld dat als ik een hele tijd niet gesport heb ik last krijg van mijn rug en ook risico loop op een muisarm. Regelmatig wat bewegen lost al die probleempjes op. (Muisarm is in mijn optiek vooral te wijten aan te weinig beweging en te veel stress.)

  Natuurlijk worden er veel instanties beter van. Die prijzen op sportscholen ook, die verplichting….nixxx voor mij.

  Ik bedoelde alleen maar, dat veel bedrijven betere resultaten zullen hebben als ze hun medewerkers juist meer vrije tijd geven, maar ze in die tijd laten bewegen.
  Ik denk dat dichtslibbende, stilzittende, dikker wordende managers die iedere avond tot acht uur blijven zitten juist slechter zijn voor een organisatie dan mensen die wellicht wat eerder weggaan van de zaak maar nog wat bewegen en buiten hun werk nog wat van het leven genieten!


  Maak melding

 51. Vind ook veel mensen aardig Plantje. Het lijkt me goed als iedereen lekker doet wat hem/haar uitkomt. Niet teveel door een ander (bijvoorbeeld de overheid) laten bepalen.

  Is dat je goede voornemen Plantje: eerder weggaan bij je werk?


  Maak melding

 52. @ Dick.

  Nu Drinkman ook al schuimbekkend en stampvoetend boos?
  Het lijkt wel spits (roeden).:D:D:D.

  Lijkt me gezellige knettergekke bende daar.:D

  Eerst de HP even halen en uitgebreid met genoegen lezen.:D


  Maak melding

 53. Kunnen ze Brinkman en Wilders geen apparaatjes geven die een schok geven als ze boos worden? Dan stuiteren ze de hele dag door de kamer hahaha, lekker knetteren


  Maak melding

 54. Drinkman….de stijllozen willen het nu doen voorkomen of hij een vrouw zwanger heeft gemaakt maar …..daar verklaren ze ook mensen dood die gewoon nog leven…..

  Dit is reeeler, HP-De Tijd door “de gillende” Links genoemd hahahaha.

  Hopelijk krijgen we de komende weken een inkijkje in het interne reilen en zeilen van de PVV, dankzij de onvolprezen undercoverjournalistiek.
  Het PVV-Kamerlid Raymond de Roon schreef gisteren het volgende op de zo gastvrije en verrassende Opiniepagina van de Volkskrant: ??Wie zich met Oud en Nieuw aan straatterrorisme schuldig maakt, behoort ten minste tot na de volgende jaarwisseling in het gevang te zitten.??

  Het was een opmerkelijk stuk, waarin het van ??hooligans?? naar ??straatterroristen??, ??schuim van de straat?? en ??straattuig?? ging. Daarna wist De Roon het in zijn woede even niet meer en verviel hij in herhalingen. Jammer, ??straatschorriemorrie?? was ook mooi geweest, evenals ??straattuig-van-de-richel??, ??straatbandieten??, ??straatrovers?? of het aloude ??straatslijpers??.
  Enfin, de ??knoet?? moet er overheen, volgens Raymond de Roon. Althans, diens naam stond eronder.

  Want het stuk kan ook heel goed van de nieuwe stagiaire zijn geweest. De vorige kon prima schrijven, dus de nieuwe misschien ook wel.

  Karen Geurtsen (26), studente Journalistiek, werkte van september tot en met december voor de PVV-fractie in de Tweede Kamer, als persoonlijk assistente van Raymond de Roon. Ze mocht al snel toespraken voor hem schrijven.

  Ze werkte onder haar eigen naam. Wat ze bij de PVV niet wisten, was dat Geurtsen al die tijd bezig was met een serie verhalen voor HP/De Tijd over de PVV. Vandaag verschijnt daarvan het eerste deel.

  Sommige mensen vinden het moreel onjuist om onder valse voorwendselen ergens binnen te lopen en dan een stuk te schrijven over wat je aantreft. Ik denk daar anders over. De undercoverreportage is, mits juist ingezet, een van de sieraden van de journalistiek en een van haar doeltreffendste wapens.

  De undercoverreportage is, mits juist ingezet, een van de sieraden van de journalistiek en een van haar doeltreffendste wapens.
  Ik ben opgegroeid met de avonturen van de Duitse journalist G?nther Wallraff. De undercoverrepo was Wallraffs specialiteit. Als je destijds in een Duits park een merkwaardige Turk met een grote snor zag schoffelen, dan wist je het eigenlijk al: G?nther. Had Bild Zeitung opeens een nieuwe verslaggever met een zonnebril: G?nther. Afgelopen herfst ging Wallraff nog undercover als zwarte om discriminatie aan de kaak te stellen.

  Je mag niet uitsluiten dat Angela Merkel eigenlijk G?nther Wallraff is en dat we binnenkort worden getrakteerd op een verslag uit de achterkamertjes van de wereldmacht.
  In Nederland heb je Alberto Stegeman van SBS 6, die voor zijn programma Undercover in Nederland altijd undercover gaat. Stegeman is me te veel gericht op het snelle scoren. De ware undercoverjournalist duikt onder en komt pas weer boven als hij een paar flonkerende parels heeft gevonden.

  Of dat Karen Geurtsen ook is gelukt moeten we nog afwachten. In de eerste aflevering van het vierluik verbaast ze zich vooral over het feit dat ze zomaar in Wilders buurt kon komen. ??Ik had hem kunnen doden. Ik had hem zelfs tientallen keren kunnen doden.??
  Slechte beveiliging is bepaald een onplezierig idee voor Wilders, dus dat moet beter. Verder vind ik die bevinding van Geurtsen niet zo interessant.

  Ik hoop dat we de komende weken een inkijkje krijgen in het interne reilen en zeilen van de PVV. Daar weten we zo goed als niks van. Dat is merkwaardig, want de PVV is in de peilingen de grootste partij van het land.

  Als Geurtsen de komende weken ook maar een paar tipjes van de sluier weet te lichten, is haar journalistieke loopbaan met een belangrijk klappertje begonnen.
  Haar eerste conclusie: ??De PVV is, op een enkeling na, een vreselijk amateuristische en klunzige club.??

  Dat belooft veel, de komende weken

  Het meisje lispelde gister ook dat er intern geroddeld werd over een vermeende relatie Gillende met Fleurke ๐Ÿ˜ฎ
  Je zet toch wel een zonnenbril op Zwolse, als je HP haalt? 8)


  Maak melding

 55. Het meisje lispelde gister ook dat er intern geroddeld werd over een vermeende relatie Gillende met Fleurke

  ——————————————————————–

  Dat zal krisztina Marfai leuk vinden:P


  Maak melding

 56. Haha moreel onjuist om onder valse voorwendselen binnen te komen? Was het niet Geert die de Koran binnendrong om alles wat hij aantrof totaal uit zn verband weer te geven in een stoere ‘kijk eens wat ik durf te laten zien van een ander-film’?


  Maak melding

 57. Dick jij weet best dat ik dat nodig heb om naar het HC te gaan ๐Ÿ˜‰ Helemaal na het stoppen met roken is het de spuigaten uit gelopen. En ook juist daarom ga ik naar het HC, precies om de redenen die Plantje t noemt. Het is er gemoedelijk, mensen komen er om af te vallen, om fit te blijven maar ook mensen die serieus met een andere sport bezig zijn komen er krachten opdoen of condititie bijhouden. Ik heb nog nooit 1 macho gezien in dat hele HC. Sterker nog, op de momenten dat ik aan het sporten ben heb ik van die gezellige 55 + dames en heren om me heen. Echt super!!

  Weet eigenlijk niet waarom ik jou probeer te overtuigen;) Mijn doel is niet om andere mensen te laten sporten of t gezellig te hebben in het HC maar gewoon die extra beweging te krijgen die ik nodig heb.

  @Ingrid dus je bent bijna jarig als de lente is begonnen, toch niet toevallig de 30e he?  Maak melding

 58. Bericht door Natascha, op 6 januari 2010 om 11:22
  Dick jij weet best dat ik dat nodig heb om naar het HC te gaan

  Ik zou zelfs zeggen, dat iedereen het nodig heeft een beetje actief te zijn. En ik denk dat mensen die zonder te bewegen slank blijven en kunnen eten wat ze willen zonder wat aan te komen wel eens veel ongezonder zouden kunnen zijn dan dat ze zelf denken!

  Ik heb nog nooit 1 macho gezien in dat hele HC.

  Nee, echte macho’s niet. Je moet denk ik ook goed in de gaten houden dat je aan kracht training kunt doen en best sterk kunt zijn zonder macho te zijn!

  Weet eigenlijk niet waarom ik jou probeer te overtuigen Mijn doel is niet om andere mensen te laten sporten of t gezellig te hebben in het HC maar gewoon die extra beweging te krijgen die ik nodig heb.

  Gelijk heb je! En ieder zo zijn ding!

  Ik vind het soms jammer, dat ik tegenwoordig op woensdag zangles heb. Woensdagavond heb ik namelijk wel eens meegedaan aan body pump en dat is op zich wel goed voor me! ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 59. Ik zou graag een x naar zumba klas willen maar die tijden zijn voor mij niet zo haalbaar, misschien voortaan de vrijdagmorgen..

  Bodypump is toch met gewichten?


  Maak melding

 60. @ Bericht door Dirk, op 6 januari 2010 om 11:15 Doe altijd aan bronvermelding. Maar nu even niet: Volkskrant staat om 1 of andere vage reden op de zwarte lijst hier. Joop ook.


  Maak melding

 61. Tja Natascha, persoonlijk zou ik dan kiezen voor “buiten bezig zijn”. Maar natuurlijk respecteer ik je keuze. Vind het wel een profiterend slag volk met vaak woekerprijzen bij onbeperkt gebruik….terwijl iedereen weet dat je er toch niet vaak komt in de week als je ook nog werkt. En korting als alle polissen naar hun toe komen.


  Maak melding

 62. Ik vind ?? 38,- bij onbeperkt gebruik nog wel meevallen.

  Bodypump is inderdaad met gewichten. Maar vergis je niet! Het venijn zit ‘m in de herhalingen! In het begin dacht ik ook:”Ach…easy! Even twee keer zoveel erop leggen dan het meiske naast mij.” Maar dat meiske naast mij had het al vaker gedaan! Ja, ik heb heel wat afgezweet bij body pump en vooral geleerd niet te veel hooi op mijn vork (of “gewichten op de stang” for that matter) te nemen ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 63. Bericht door dick, op 6 januari 2010 om 12:13
  Plantje, laat iedereen lekker doen wat ie zelf wil. Niemand hoeft een ander te overtuigen en te betuttelen.

  Daar heb je zeker gelijk in. Was ook niet het idee mensen te overtuigen of betuttelen.
  Maar het zou ook krom zijn als mensen hier het idee hebben dat een Achmea Health Center vol zit met patsers. En dat idee wilde ik wel graag even uit de wereld halen.

  En als het gaat om betuttelen… Tja: iedereen weet dat bewegen goed voor de mens is. Bedrijven weten dat bewegen goed voor hun werknemers is. Maar bij individuen blijft het vaak beperkt tot goede voornemens. En bij werkgevers blijft het vaak beperkt tot mooie beloftes. Daar is weinig betuttelends aan…als werkgevers de mogelijkheden die ze beloven zouden bieden en het belang dat ze veinzen er aan toe te kennen er WERKELIJK aan toekennen zouden veel mensen al blij zijn denk ik! En dan ben je nog zeeeer ver verwijderd van verplicht sporten!

  Maar mensen moeten inderdaad lekker doen waar ze zich goed bij voelen.


  Maak melding

 64. Ingrid volgens mijn vrouw ben ik vaker ondeugend dan lief en dan te bedenken dat ze me vaak lief vind, kun je nagaan hoe ondeugend ik ben;)


  Maak melding

 65. @ Natascha, een week eerder.
  @ KoKo, hij ziet er inderdaad ondeugend uit jou blaffende KoKo.
  @ Dick ze vragen voor vanavond bij ijsbaan WVF nog vrijwillegers om de baan sneeuwvrij te maken, leuke, en tevens nuttige buitenactiviteit dacht ik zo.


  Maak melding

 66. Ingrid, heb nixxx met schaatsen. Als er ijs ligt ben ik wel op bevroren sloten waterpartijen te vinden. Bijvoorbeeld in ons gezellige Stadshagen. Maar dan puur om een beetje te oh-en in goede sfeer. Jij?

  Koko: ondeugend รฉn stout?


  Maak melding

 67. @ Dick.

  Tis een lust om de wakkere krant te lezen nu.
  Normaal reacties tussen de 6/700 pro blondys.Nu pas 175 waarvan 99% antie gillende geertje.Mijn dag kan al niet meer stuk.:D


  Maak melding

 68. Snap t helemaal Dick, maar de beste en snelste manier van sporten om af te vallen is nou eenmaal fitness icm cardio-oefeningen…

  Ik zou graag willen voetballen, maar er is geen enkele vv die zijn trainingen op ma woe en vrijdagmorgen geeft is t wel? ( dan daarbij kan ik totaal niet meer hardlopen:P)

  @Plantje
  Daar maak je een fout, beter willen dan het meisje naast je….Sport je om dat meisje te overtreffen of gewoon voor je zelf?


  Maak melding

 69. Hou van lusten en van lust. Draaikonten, draaien net zo makkelijk met hun mening als de TeleTroepToeTerT zelf. Koos eerst partij voor de VVD, toen TON nu “de gillende” wat nu? ‘T is me wat met de blaffende Paradijsvogeltje die van populist naar populist fladdert.


  Maak melding

 70. Nee Dick ik als anti winter heb ook helemaal niets met schaatsen, ben een echte koukleum. Zal ook nooit op wintersport gaan. Geeft mij maar een lekker warm land om heen te gaan in de winter.


  Maak melding

 71. Helaas is vorige post niet geplaatst. Daarom nog eens: Wim de Bie zeek “de verzameling gedrukte onzin” ook nog af gister bij P&W. Over hun ophitsende Chocoladeletters op de voorpagina over die opstootjes in Culemborg. Dit is terug te zien op J*op.nl. Ben na 1 dag al erg blij met de nieuwe Nationale Mental Coach.
  ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 72. Eens Ingrid. Ben geen koukleum. Kan er eigenlijk wel goed tegen. Vrogger deden we altijd wie het langst zonder handschoenen kon fietsen. haha, stoer he.8) Maar ik zweer bij de zon! Ga je deze winter nog naar de zon? Ga je zaterdag over een week nog naar de zaalvoetbal voor 3e en 4e elftallen?


  Maak melding

 73. Dat zeker niet Dick ik was alleen nieuwsgierig. Maar zelfs als we ons er wat bij voor willen stellen blijft het nog een gok.
  Als ik zo bij de zomerdag kijk wat er allemaal aan het strand ligt kan dat variรซren van mooi tot uiterst belabberd :D;):)


  Maak melding

 74. Bericht door Natascha, op 6 januari 2010 om 13:56
  @Plantje
  Daar maak je een fout, beter willen dan het meisje naast je….Sport je om dat meisje te overtreffen of gewoon voor je zelf?

  Haha! Nee, ik sport voor mezelf. Maar de eerste keer body pump weet je nog niet hoeveel gewicht je aankunt.
  Nou, dan krijg je bijvoorbeeld het stukje gewoon bankdrukken. Je gaat even na hoeveel gewicht je daar normaal gezien bij het fitnessen (krachtsport met de apparaten) hebt… je kijkt een beetje om je heen en je ziet verschillende mensen er 5 kg per kant op leggen. Nou, dat lijkt dan toch behoorlijk licht. En dat is het ook wel…de eerste 10-20 keer. Daarna wordt het toch wat zwaarder ๐Ÿ˜€

  Punt is: de eerste keer kijk je om je heen om in te schatten hoeveel gewicht je kunt pakken. En dan zie je maar dat je je behoorlijk kunt vergissen! Want iemand kan er helemaal niet zo sterk uitzien, maar blijkbaar wel een vele betere conditie en meer kracht hebben dan jezelf ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 75. Voor mij heeft elk seizoen zijn charme!

  Alleen te veel regen dagen achter elkaar word ik chaggie van maar verder maakt me niet uit als t maar in t seizoen past


  Maak melding

 76. Over Culemborg gesproken, wat moet dat een vreselijke situatie zijn vooral voor de mensen die er tussen in staan/zitten/wonen. Het is toch van de zotte dat de ME iedere avond door de buurt moet paraderen zodat er maar niks gebeurd.


  Maak melding

 77. Klopt Koko, maar het is vaak wel de moeite waard om je toch even van het reilen en zeilen in het strandleven op de hoogte te houden. Ook de tenten voor een natje en een droogje verdienen dan een bezoekje. Een vrouw uit Bergen (geen gein) die we in Spanje ontmoeten vond het lijken of er minder topless werd gelopen. Deel haar zorg (soms) wel. Ze liep zelf wel topless en dat kon ook zรฉรฉr goed.
  Vroeger was die klederdracht aan het Heerderstrand nog schering en inslag. Tijden veranderen.


  Maak melding

 78. @ Natascha, begrijp niet dat ze het al zo lang hebben aangezien daar. Niemand weet meer รฉcht wie begon. Triest dat die burgemeester gister nog (4 dagen na de trammelant) met bloemetjes door de buurt liep te venten. Terecht dat sommigen hem er niet in lieten.


  Maak melding

 79. @ KoKo, de hele dag op het strand liggen nee dat vind ik ook niet wat.
  Hoewel ik graag in het openluchtbad kom en ook in de vakantie op het strand te vinden ben, alleen de zee moest niet zo zout zijn.
  Maar genieten van de het warme weer, en dat kan ook prima in de schaduw, vind ik toch wel lekker.ik ben niet slank, integendeel, kan het mij persoonlijk geen bal schelen wat een ander er van vind dat ik op het strand lig of rondloop. Let maar op jezelf, heb je het meestal druk zat mee.


  Maak melding

 80. @ Dick, nee naar een warm land in de winter gaan lijkt me heerlijk, maar dat zit er niet in te veel andere leuke dingen die ook e.e.a kosten gaan voor. Bedoel je het toernooi in de BDG hal dat door Dennis Holterman(zac) word georganiseerd?


  Maak melding

 81. @ Ingrid; Dat zaalvoetbaltournooi dat ZAC idd organiseert. Dacht dat Radjes er ook wel eens bij betrokken was. Verder weet ik zo niet. Blijven eten en ’s avonds groot feest. We doen al jaren mee, er was eens een stripact, tante Kippe en weet ik veel wat voor comedy nog meer: Gezellig.

  Kosten, tja…wij ook o.a. net een ‘Attemmer (Koller) uitgelaten voor een nieuwe CV-ketel. Hoop gedonder mee gehad en eigenlijk ook geen zin om over alle kosten uit te wijden.

  Kan uitstekend lang, lusteloos en lui in de zon liggen. Af en toe wat drinken en wat ouweh*eren. Natuurlijk ook wat te snaaien erbij. Er is ook altijd wat te zien. Als de touristen naar huis gaan en de plaatselijke bevolking het strand overneemt, vind ik het het tofst. Zwembaden vind ik zo steriel en kunstmatig. Maar goed daar denkt ook niet iedereen (hier) hetzelfde over.


  Maak melding

 82. Jiskefet (N3, 22:00)
  Haal die good old quotes maar van de plank: de VPRO gaat op herhaling met Jiskefet en trapt af met de Lullo’s. ‘Lullo, nog gen*ukt?’, ‘Pizzaatje bellen?’, ‘Is hier nog iemand ?berhaupt?’: ofwel het studentenleven volgens Van Binsbergen, Kerstens en Kamphuijs  Maak melding

 83. Als we die avond niet de verjaardag van mijn oudste vieren denk ik dat we nog wel heen gaan, dat was dan in de WRZV hal toch Dick. Was er toen ook een prins carnaval bij want toen was dat Dennis en ook toen wat tante Kippe erbij. En in dat jaar was mijn jongste adjudant bij de jeugdprinses en zijn wij er oook geweest.

  Ik ben wel een zwembad mens, kan ik heerlijk lezen en om me heen kijken, en zo af en toe beetje badderen.


  Maak melding

 84. Ja Ingrid, WRZV. Zou mooi zijn als je daar was, moet zelf ook nog even wat regelen maar ga er wel vanuit.
  Toen met die carnavalcomedy was ik er ook. Heb ik Jaap Hagedoorn nog een tijdje gesproken.
  Lezen vind ik ook echt een vakantie-bezigheid, net als om je heen kijken, goed eten, drinken etc. 8)


  Maak melding

 85. Eetclub Zwolle voor vrouwen van 35+.

  Ik ben een 45-jarige vrouw (Hbo-niveau) op zoek naar andere vrouwen die bij mij aansluiten om 1x in de drie weken bij iemand te koken en te eten. Het eten is gezellig maar de gesprekken onderling vind ik net zo belangrijk.
  Lijkt het je wat, reageer dan!

  Een hartelijke groet van een vrouw uit Zwolle


  Maak melding

 86. Nou idd Dick zover had het helemaal niet mogen komen in Culemborg. Toevallig vanmorgen vroeg op de campingzender ( er is verder nog niks op om 6 s’ochtends) dat meisje wat aangereden is gezien. Moeder was van molukse afkomst. Ze belde 112 op oudjaarsdag omdat ze zag dat gasten (marokkanen) een auto in de brand staken. Nou dat moest ze natuurlijk wel ff ontgelden he… Niet te geloven, zo zijn er dus ook weer verhalen vanaf de andere kant maar die heb ik nog niet zo veel gehoord. Maar uiteindelijk gaat het nergens over, diep triest gewoon.

  Ingrid that’s the spirit girl!!:D Maar ik voel me al een aantal maanden gewoon niet meer lekker in me vel en dan moet er gewoon iets gebeuren;)


  Maak melding

 87. Bericht door VrouwuitZwolle, op 6 januari 2010 om 19:46
  Eetclub Zwolle voor vrouwen van 35+.

  Ik ben een 45-jarige vrouw (Hbo-niveau) op zoek naar andere vrouwen die bij mij aansluiten om 1x in de drie weken bij iemand te koken en te eten. Het eten is gezellig maar de gesprekken onderling vind ik net zo belangrijk.
  Lijkt het je wat, reageer dan!

  Een hartelijke groet van een vrouw uit Zwolle

  Ik val niet in de doelgroep, maar ik wil je graag veel succes wensen! Leuk initiatief!


  Maak melding

 88. @ Natascha, tuurlijk had die burgemeester en die raad daar eerder in moeten grijpen! Die burgemeester stond pas na 4 dagen met een bloemetje voor de deur. Logisch dat de bewoners zeiden dat ie er nu niet meer in kwam. De aanleiding is ongetwijfeld iets lulligs in het verleden geweest. Iedereen heeft inmiddels zijn/haar eigen lezing. Kunnen wij als buitenstaanders helemaal moeilijk/onmogelijk een oordeel over vormen. De tv-sensatietengel van de TeleTroepToeTerT (de campingzenderT) wil wel. Sensatie brengt immers geld in het laatje. Mooi meegenomen als het tegen een groep nieuwe-Nederlanders is waar ze het toch al niet zo op hebben. Het e.e.a. wordt ook nogal รฉรฉnzijdig belicht.

  Netwerk gezien net: Zeeeeeer schokkend….hoe kinderen worden opgevoed in het KKK-denken. Ze lopen er daar nog net zo bij als vroeger! En hun aanhang stijgt met een zwarte president.>:(


  Maak melding

 89. Hรฉ Koko gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding. Het is voor de hond niet te hopen dat ze op haar baasje gaat lijken. Ze ziet er nu nog leuk uit. :D:D


  Maak melding

 90. Zoeken ze een topcrimineel zit die gast al in de bajes, wat een lacher zeg.

  Ik zie die gast al zitten tijdens de uitzending van opsporing verzocht “amai dat ben ik, dat is zot”


  Maak melding

 91. @ Dick heb de uitzending ook gezien, dit is echte te gek voor woorden wat daar uitgekraamd werd.
  Al iemand iets van de gezinsuitbreiding van Derk gehoord.


  Maak melding

 92. Bericht door Koko Hattem, op 6 januari 2010 om 21:40
  ASSENDORPER bedankt, we hebben haar nog geen gakbal voor geschoteld dus in hoever ze op mij zal lijken is nog niet bekend.smilies/wink.gif
  Koko Hattem
  Bericht door Koko Hattem, op 6 januari 2010 om 21:49
  Zoeken ze een topcrimineel zit die gast al in de bajes, wat een lacher zeg.

  Ik zie die gast al zitten tijdens de uitzending van opsporing verzocht “amai dat ben ik, dat is zot”
  Koko Hattem
  Bericht door Koko Hattem, op 6 januari 2010 om 21:51
  Zal me niets verbazen dat Bin Laden op de marslanden zit:D:D:D:D:D:D

  3 keer HAHA


  Maak melding

 93. @ ingrid Vrouw ligt nog op etage 6 Ivm epeletische aanvallen moesten we komen Nu is het wachten op de daadwerkelijke weeรซn. Dus ik ben stand by en hoop dat we snel een wereld bewoner er bij krijgen. Maar zulke dagen en nachten zijn wel slopend hoor


  Maak melding

 94. tja de tube was bijna leeg en ik had em geweoon heel laag maar รฉรฉn zo’n kloddertje tandpasta ging niet op de tandenborstel maar vloig een beetje uit de bocht… Alles nog veilig Blauwtje of moet je nog een rondje lopen?


  Maak melding

 95. Ai dat is minder Derk! Hopenlijk komen de weeen snel op gang!

  @ Dick, ik heb t verhaal van 1 marokkaanse man maar gehoord verder helemaal niks van die zijde… Toch jammer.

  @Tim je moet die tandpaste op eventuele puistjes smeren, niet in je oog

  :D;D;):D


  Maak melding

 96. Bericht door Hindrik, op 5 januari 2010 om 23:45
  @ Edwin,
  Had jij die zon ingehuurd ????
  Of, verhuren jullie zonnetjes ??

  Wij verhuren alleen materialen waarmee je wat dichter bij de zon kan komen.

  Maar vanochtend lag er hier (=apeldoorn noord) een centimeter of 2 verse sneeuw. ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 97. @ Derk, dat is naar van die epileptische aanvallen, was ze al op de uitgerekende datum dan? Heel veel sterkte voor jullie in het ziekenhuis?  Maak melding

 98. Sneeuwfratsen.

  Gisteravond waren mensen 6,5 uur op pad op trajecten waar ze normaal gesproken minder dan een uur voor nodig hadden.

  Gisteren op 3FM kon ook de sidekick van Eric Corton niet komen, daarom werd het open radio. Iedereen kon zijn inbreng doen, dus veel nodig-moeten-plassen vrouwen en chagrijnige andere mensen op de radio. Topradio. Klasse, Corton!

  Vanochtend is de A9 een ramp; daar liggen gewoon plakken ijs op de weg. Het erge is dat de RWS er niets van wist; tot een luisteraar een smsje stuurde naar de ochtendshow van 3FM. Die gaf de DJ door aan de verkeerslezer maar “het zal wel meevallen” werd er gezegd. Toch ging RWS even telefoneren en… Welzeker was het een zooitje op de A9… Grappig.

  Gisteravond was het pas rond TWEE UUR dat de laatste files oplosten.

  Gelukkig is dat ons bespaard gebleven. Ik houd wel van sneeuw, maar dit gaat wel heel erg ver.

  Tim


  Maak melding

 99. Wat ik zorgwekkend vind is dat naar grote waarschijnlijkheid de Nederlandse Gasreserves gaan worden aangebroken. Er wordt door dit weer zo veel gas verbruikt dat er niet genoeg aanvoer is!

  Op NOS headlines (er stond nog geen artikel op NOS):

  ??Vanwege de kou en de extra vraag naar gas doet de Gasunie een beroep op de peakshaver, drie reserve-gastanks op de Maasvlakte. Ze worden gebruikt als de gaslevering in de Randstad in gevaar dreigt te komen. Het extra gas is nodig nu de kantoren na de kerstvakantie weer open zijn en weer worden opgewarmd.  Maak melding

 100. It’s my life
  It’s now or never
  I ain’t gonna live forever
  I just wanna live while I’m alive

  Stiekem toch een leuk nummer van Bon Jovi **giechel**


  Maak melding

 101. Admins, op de Spelregels / Disclaimer [/url] pagina staat onderaan

  ยฉ Weblog Zwolle 2003-2009
  Stichting Internetmedia Zwolle

  Maar het is toch ondertussen al 2010? Onderaan de website zelf (iedere pagina) is het namelijk al wel aangepast.

  ยฉ 2010 Weblog Zwolle – […]

  ===========

  Bedankt voor de tip!


  Maak melding

 102. @ Derk, nog spannender dus, maar je weet nu waar je aan toe bent uiterlijk morgen ben je (weer?) vader? Succes beiden zal aan jullie denken, en horen we snel van jullie.


  Maak melding

 103. @ Tim 0:03 ken iemand die eens wat anders in haar oog kreeg. Daardoor de volgende dag niet naar school kon. ๐Ÿ˜ฎ

  @ Derk 6 januari 23:00 sterkte en alle succes van de wereld! Mensen vergeten zo makkelijk de rol van de wederhelft….Alsof het alleen om de moeder gaat. Het kind is er potverdorie niet zomaar gekomen ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 104. Asjeblieft Tim: Wie is de Mol….Na Albert Mol is het nooit meer goed gekomen met het woorde “Mol”.

  @ Natascha: hoorde net dat de partijen VOOR HET EERST samen om tafel hadden gezeten. Daar waar de TeleTroepToeTerT (naar goed gebruik) olie op het vuur gooide met de mededeling dat “de Molukse Hell’s Angels” onderweg waren….doet hun “gillende maat” ook mee: Hij wil er heen. Om te kijken of ie ze ergens bij kan helpen….Diepe zucht!


  Maak melding

 105. @ Tim, ben het met je eens vanavond leuk, wie is de mo is er weer opl, ik ga ook zeker kijken.
  @ Dick, jij hebt het tijdens de geboorte van jou kinderen vast erg moeilijk gehad, heeft ze erg hard geknepen of was ze boos op je ๐Ÿ˜ฎ


  Maak melding

 106. Ach Dick en dit geeft het gedachtengoed van deze relnicht en zijn klapvee mee aan dat Nederland in sneltreinvaart de afgrond instort, met dit stelletje labielen.


  Maak melding

 107. ๐Ÿ™‚ @ Ingrid, geen van beiden. Daar is mijn vrouw te lief voor. Zij heeft het met de eerste wel moeilijk gehad, dacht thuis te kunnen bevallen maar moest ineens toch met spoed naar het ziekenhuis……kon het nog wel net filmen;) En met de tweeling trouwens ook. Vind het altijd een mooi steeds terugkomend gezeurd: de rol van de vader tijdens de bevalling.


  Maak melding

 108. Ben het met je eens Dick, wat is zijn rol, erg moeilijk denk ik. De mijne had het wat dat betreft makkelijke 2x een keizersnede dus had weinig last van me.Ben zelf 2x bij een bevalling geweest als “ondersteuner”en dat valt niet altijd mee, zeker omdat deze persoon opeeens een heel ander “mens”werd. Begreep toen van het ziekenhuispersoneel, dat zij zeker geen uitzondering was, dat sommige vrouwen tijdens het bevallen niet weer herkende.


  Maak melding

 109. Goedemorgen,
  idd Koko lag gisteren avond al te slapen.

  Met Maike gaat alles super, vanochtend lekker met haar een mooie ronde gescoot uiteraard Maike lopen.

  Ze houd me goed in de gaten en los lopen gaat prima.

  Tim ik heb ook regelmatig shampoo in m’n oog, tja gladde baan h? daarboven ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 110. Het is toch te gek voor woorden.Velen gieren en tieren over de graaicultuur ,maar staan wel toe dat er al 30 miljoen euro is uitgegeven voor de beveiliging van deze man,die tot op heden nog niets heeft bijgedragen aan het welzijn van Nederland.

  Het enigste wat deze club heeft gepresteerd is de gevaarlijke tweedeling in de maatschappij die nu heerst.

  En het blinde klapvee is al bijna in katzwijm als die blonde gek een scheet laat.

  Triest Triest Triest dat er zoveel domheid ,onkunde in dit land heerst.


  Maak melding

 111. Maarten van rossem…vanavond op zowel nederland 2 als 3 TEGELIJKERTIJD. Hoe krijgt ‘ie het voor elkaar!!! Half 8 eerst op de ncrv, daarna bij Nova-college tour.  Maak melding

 112. Dick die boekentip die ik eerder gaf is ook zeker een verhaal voor jou! Ik denk zeker te weten dat jij dat boek zult waarderen. Oh ja, het is nog geen zomer;)

  Pff over bevallingen ga ik nie meer praten hoor…;D Ik moest en zou bij de geboorte van mijn jongste broertje zijn, ik was toen 15. Kwam die verloskamer in en ben er meteen weer uitgelopen hahaha zo stoer was ik dus toch nie:D


  Maak melding

 113. Gezien de vorst in noord Zweden (jokkmokk -32) mogen we hier nog nie mopperen. Niet wat voor jou Ingrid om daar een weekje te verblijven;)


  Maak melding

 114. Het enigste wat deze club heeft gepresteerd is de gevaarlijke tweedeling in de maatschappij die nu heerst

  Ik denk niet dat deze club daar voor heeft gezorgd, Het is de nederlandse overheid die indirect heeft gezorgd van deze tweedeling. Geert maakt daar juist dankbaar gebruik van.
  De nederlandse partijen maken vervolgens de fout om Geert af te zeiken waardoor hij weer meer steun krijgt. (helaas)  Maak melding

 115. Twee boeddhistische monniken uit Zwolle zeggen geterroriseerd te worden in de flat waar ze wonen.

  Als ze thuis zijn zou er regelmatig afval voor de deur worden gezet, er zou op de ramen en deuren worden geklopt en ook zou de lift gesaboteerd worden. De twee Zwollenaren hebben sinds april een heus klooster in hun flat op de achtste etage. Toen ze dat in de wijk Holtenbroek wereldkundig maakten zou de overlast begonnen zijn. Volgens de twee hebben ze meerdere keren aangifte gedaan bij de politie. Politie IJsselland geeft echter aan dat er bij hen nooit een aangifte is binnen gekomen. Ook bij woningcorporatie Deltawonen was, tot een artikel in de Telegraaf, niets bekend van de overlast. Desondanks wil Deltawonen wel kijken of ze iets voor de twee kunnen betekenen.

  TV Twente


  Maak melding

 116. Ijsbaan open.Ik kom net van de ijsbaan WVF als het vannacht echt gaat vriezen gaat morgenavond de baan open ligt er vrij behoorlijk tot goed bij


  Maak melding

 117. RTL7 stopt met de live-uitzendingen van de Jupiler League. Na het succes van de play-offs, met als apotheose de beslissings-
  wedstrijden tussen SC Cambuur en Roda JC, besloot de zender dit seizoen elke vrijdag een live-wedstrijd uit te zenden. Dat bleek geen succes. De duels zijn simpelweg niet interessant genoeg.

  ‘De Jupiler League past goed bij het profiel van mannenzender RTL7 en maakt de zender mede tot de tweede voetbalzender van Nederland. De samenvattingen worden prima bekeken en blijven we uitzenden en we gaan kijken wat we met de nacompetitie gaan doen, maar de live-wedstrijden scoren in onze doelgroep onder het zendergemiddelde en dat maakt ze te kostbaar’, verklaarde RTL7-directeur Peter Lubbers aan Voetbal International.

  De vrijdagavond werd vรณรณr dit seizoen neergezet als dรฉ voetbalavond bij RTL en daarom is dit besluit voor met name Lubbers een fikse streep door de rekening. Met de combinatie van een live-wedstrijd, discussiรซren over voetbal en daarna nog de samenvattingen wilde hij zich onderscheiden van andere omroepen.

  ‘Maar er blijft nog voldoende voetbal over’, aldus Lubbers. ‘Het voetbalpraatprogramma Voetbal International op vrijdag blijft om 21.30 uur staan en duurt anderhalf uur. En daarna hebben we nog een uur samenvattingen.’

  vi.nl


  Maak melding

 118. Goedemorgen mensen!

  Vanmiddag nog ff 3 uurtjes werken en dan lekker een weekje naar de Ardennen ( de frisse lucht is even wennen;))


  Maak melding

 119. @ verdieping, ik verbaas me er steeds meer over dat jij carnaval viert, ben je wel eens echt blij. Natas vertelt ik ga een weekje weg, effe uitwaaien en dan is jou reactie:
  ALs je bij luik de grens over steekt is frisse lucht ver te zoeken.

  Je lijkt mij echte een “gezellig”typ die ik bij de carnaval hoop tegen te komen.


  Maak melding

 120. De ene definitie van (het hele belangrijke woord) VRIJHEID is de ander niet:
  Sarite VERBODEN[/url]
  2 politieke partijen durven het nogwel in de naam te zetten.  Maak melding

 121. Ik verblijf zelf met enige regelmaat in de ardennen, als ik dan bij luik ben geef ik het liefst plank gas. het is gewoon een smerige stad met veel vervuiling. hetgeen niet afdoet aan de ardennen, want daar kun je prima zitten. met name coo is bijzonder gezellig.


  Maak melding

 122. @ Wichert: al groen licht bij de ijsbaan in Westenholte?

  Er wordt al gesproken over een NK-marathon op ijs. Nu nog 6,9 graden vorst hier. Maat Gaity neemt vrij om zoveel mogelijk tochten te rijden. Nou ja, ze doen allemaal maar.


  Maak melding

 123. @ Martijn, illigaal-plak draadje ๐Ÿ˜‰ 11:14; Aha, afbouwen dus. Wie is Visser, je opvolger? Dan mag je wel vragen of ie hier regelmatig op visite wil komen. Vwb de “sport” was het Ingrid geloof ik, die hier schreef dat ze het vreemd vond dat SV Zwolle achterbleef met kunstgras geloof ik? Maar ik kan er ook wel naast zitten. Dacht dat de steun van de gemeente aardig eerlijk over alle verenigingen was verdeeld. En het FC-debat komt eraan natuurlijk, maar dat is dus voor je collega.
  Succes met je verantwoordelijke taak. Je hebt in elk geval nog even een gezellige collega op dat verkiezingsbord in Rana. ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 124. IngridFrisse lucht is bij karnaval soms ook niet te vinden ,daarom is het zo belangrijk om te gaan dweilen. :Ze sjouwde van kroegie naar kroegie :was 40 jaar geleden al een hit en laat Natascha maar lekker genieten,je hebt altijd mensen die jaloers zijn


  Maak melding

 125. Nee j?h. De heer Visser is voorzitter FC Zwolle.
  SV Zwolle-verhaal is ‘achter de rug’. Is jammer dat een kans om 2 clubs te helpen in 2010 is gemist. Nu is slechts 1 geholpen. Kwestie van gunnen, denk ik. Maar krijgt nog wel een staartje.

  Groet,

  Martijn van der Veen


  Maak melding

 126. @ Martijn, oh nu begrijp ik de context

  Ben nog steeds sportwoordvoerder: op naar de FC op de 15e. Heb je nog vragen die ik kan stellen aan de heer Visser? –

  Die jongens van Nijman, Bakker en Bouwhuis stellen altijd verstandige vragen. Laat ik helemaal aan hun over. Zijn nog insiders ook ๐Ÿ˜‰ Of mogen er geen h*ernalisten bij?

  El Rey heeft hier meestel ook wel wat zinnigs over de FC te melden.
  —-
  Mooi voor Ingrid dat het SV-verhaal nog een staartje krijgt. Ben eigenlijk wel benieuwd of er in de gemeenteraad nog werk wordt gemaakt van inkrimping van het aantal amateurvoetbalverenigingen.
  Maar dat lezen we wel.  Maak melding

 127. Bericht door dick, op 8 januari 2010 om 09:41
  De ene definitie van (het hele belangrijke woord) VRIJHEID is de ander niet:
  Sarite VERBODEN
  2 politieke partijen durven het nogwel in de naam te zetten.

  linkje werkt nietttt.


  Maak melding

 128. Bedankt Tim, dit was het stuk

  PVV vraagt satirische website De Speld stuk te verwijderen

  PVV voelt zich gekwetst
  De PVV heeft contact opgenomen met de redactie van de satirische website De Speld met het verzoek een stuk te verwijderen. Het gaat om het stuk: PVV vestigt aandacht op duistere kant Shaffy.

  Dat bevestigt de redactie van De Speld tegenover Joop en campus tv. In het satirische stuk laat De Speld PVV-kamerlid Hero Brinkman Shaffy een ?halfislamitische drinkebroer? noemen.

  Deze van een islamistisch Egyptische vader afkomstige hangjongere uit de jaren zeventig is te typeren als een wegbereider van de islamiseringโค, aldus Brinkman. Het Kamerlid legt een verband tussen het lied ??Wij zullen doorgaan?? en de internationale Islamitische jihad. โคฝBij het achterstevoren beluisteren van de zogenaamde Shaffycantate hebben onafhankelijke deskundigen vastgesteld dat er onmiskenbaar La Illah Allah, Allah is groot gezongen wordt.โค Shaffy??s bekendste hit ??Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder?? spant volgens de PVV-er ??met superstip de kroon??. โคฝHet zou zo op een doorsnee vrijdagmiddag uit รฉรฉn van de vele minaretten van Heerhugowaard kunnen schallen.

  Op de website van campus tv reageert hoofdredacteur Melle van den Berg van De Speld als volgt:

  De verdedigers van het vrije woord die eisen dat wij iets verwijderen, met als
  hoofdreden dat ze het ??kwetsend??, ??smakeloos??, en ??niet goed?? vinden? Dan
  hebben ze op hun eigen site ook nog heel wat werk te verrichten.??

  En hij zegt onder voorwaarden bereid te zijn met Hero Brinkman in discussie te gaan over de vrijheid van meningsuiting:

  Tuurlijk. Maar pas na een gemeenschappelijk trainingskamp van zes maanden. We willen wel zeker weten dat we met een PVV-er te maken hebben en niet een of andere HP/De Tijd-journalist.  Maak melding

 129. @ Dick, heb even naar 1 van de mede organisatoren (tenminste tot vorig jaar) een mail gestuurd over het toernooi. Zodra hij terug mailt maak ik het hier wel kenbaar.
  Zover ik het nu weet krijgt sv zwolle komend jaar zijn kustgrasveld maar ja zoals we weten niets wispelturiger als de politiek.(ja zelfs nog erger dan een vrouw, kop deze vooorzet zelf wel in). 1-0 dus.


  Maak melding

Reageer