Inbreker trapt politieman in gezicht

Zwolle – Agenten hebben maandagavond een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van inbraak bij een woning aan de Brucknerstraat.

politie_logo_4.jpg

Een getuige zag dat hij en een (nog) onbekende man zich verdacht ophielden bij de betreffende woning. De politie werd op de hoogte gesteld en kwam ter plaatse. De mannen gingen ervandoor, maar na een achtervolging kon de 21-jarige man worden aangehouden. De verdachte verzette zich bij zijn aanhouding. Hij trapte een politieman in het gezicht. De agent heeft aangifte van mishandeling gedaan. Naar de woninginbraak wordt nader onderzoek gedaan.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Daar denkt een rechter anders over Danny, misschien is die agent wel zo stom geweest om de persoon bij zijn trappelende voeten te pakken tja dan krijg je snel een trap.

    Het is maar net hoe je het bekijkt;)


    Maak melding

  2. ze worden steeds brutaler ,hadden wij vroeger niet moeten proberen ,je hebt je te gedragen ,this heel snel argressie,en je hebt je te gedragen ,tegen amtenaar in funcie,achter slot en grendel ermee,laat hem zijn lesje maar leren>:(>:(


    Maak melding

Reageer