GGD IJsselland biedt tweede griepprik aan

Zwolle – GGD IJsselland biedt mensen alsnog de mogelijkheid om binnenkort de tweede griepprik te halen. Dit kan op woensdagmiddag 13 januari van 13.00 tot 17.00 uur in het gebouw van de GGD aan de Zeven Alleetjes 1 in Zwolle.

In eerste instantie werden degenen die de tweede prik niet konden halen doorverwezen naar de inhaalmogelijkheid op zaterdag 19 december bij de GGD in Zwolle."Voor iedereen die toen ook niet in staat was die tweede prik te halen, hebben wij een mogelijkheid om alsnog die prik te kunnen halen. Dat is woensdagmiddag 13 januari. Mensen kunnen dan bellen met ons callcenter en krijgen dan direct te horen wanneer ze aan de beurt zijn", aldus projectleider Claudia de Groot.

Belangrijk

Volgens haar is het ondanks dat de griep op zijn retour is, van belang alsnog de tweede prik te halen. "Na de tweede prik ben je het hele griepseizoen zo goed mogelijk beschermd tegen het griepvirus en tevens ben je na de prikken beter bestand tegen kleine veranderingen van het virus en dat is belangrijk omdat in de tijd een griepvirus altijd een beetje verandert."

GGD IJsselland roept dan ook de mensen op, om te bellen of te mailen naar GGD IJsselland voor een afspraak en alsnog de tweede griepprik te halen, want: "Twee prikken beschermen je beter en langer dan één."
Het telefoonnummer is: 038-4281429 en het e-mailadres is griepvaccinatie@ggdijsselland.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “GGD IJsselland biedt tweede griepprik aan”

Reacties zijn gesloten.