Gratis winkelgids Leuk in Zwolle

Zwolle – Delicatessen, cadeaus en mode; in elke branche heeft Zwolle zo haar eigen speciaalzaak. Het winkelgidsje ‘Leuk in… Zwolle’ 2010 is verschenen en geeft een impressie van alles wat Zwolle leuk maakt: bijzondere winkels, de rijke geschiedenis en het uitgaansleven. Het handzame en kleurrijke gidsje staat boordevol praktische informatie over alles wat de stad te bieden heeft.

‘Leuk in Zwolle’ is een complete gids met een overzicht van winkels en restaurants. Zwolse ondernemers presenteren hun speciaalzaken die zich onderscheiden door hun unieke karakter. Elke branche is vertegenwoordigd, van delicatessen- tot modezaken en van cadeauwinkels tot lifestyleshops. Het geheel wordt aangevuld met recepten, een stadsplattegrond, een stadswandeling langs bijzondere gebouwen, de fietsroute ‘Rondje Zwolle’ en de leukste evenementen in 2010.

‘Leuk in Zwolle’ is, zolang de voorraad strekt, gratis verkrijgbaar bij de VVV winkel in Zwolle, Grote Markt 20, tel. 038-4216198. Het gidsje is eveneens te bestellen via de webwinkel op www.vvvzwolle.nl tegen betaling van de porti- en administratiekosten.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Woon al 12 jaar in Zwolle, en toch heb ik via dit fantastisch leuke boekje bijzondere plekjes gevonden.
  Aanrader dus.
  Het formaat van dit boekje is ook lekker handzaam.

  Erik


  Maak melding

 2. Dat schrijf ik: HELEMAAL NIKS !!!!

  Ik vind http://www.weblogzwolle.nl juist een geweldige site.
  Niet meteen vijandig doen svp.

  Nogmaals: Ik reageer voor het eerst hier, en doe dit niet om mezelf op de kaart te zetten.
  Het boekje waar het om gaat is gewoon leuk, en dat wilde ik gewoon melden.


  Maak melding

 3. Verder: Hoe een discussie de fout in kan gaan:
  Ingrid reageerde op het streepje op e maar b_van_veen snapte dat niet of wilde dat niet snappen en zo gaat een geheel onschuldige conversatie nog bijna de mist in.


  Maak melding

 4. Sorry Erik, zeker als het over kwam dat ik je wilde aanvallen.
  Begrijp nu dat je alleen je wilde aangeven dat het boekje zo leuk, en dat is inderdaad de reactie’s die thuis horen op deze site, dus welkom enogmaal sorry zo was het niet bedoeld:(


  Maak melding

 5. Is het misschien ook een goed idee om een boekje over de cafe’s, restaurants en terrassen in Zwolle uit te geven ?

  Ik stel de volgende titel voor: “Gezellig in Zwolle” !


  Maak melding

Reageer