Overvallen Zwolle bij Hart van Nederland

Zwolle – Vrijdagavond zal het TV programma Hart van Nederland (SBS6, 22.30 uur) aandacht besteden aan de vier gewapende overvallen die recentelijk in Zwolle plaatsgevonden hebben.

daisy.jpg

In de uitzending worden bewakingsbeelden getoond van de twee meest recente overvallen op de bezinepomp aan de Hanekamp (24 december) en snackbar Daisy aan de Rijnlaan (30 december). Er zullen ook audioopnames te beluisteren zijn.

Artikel delen:
Reacties 40
 1. Zit Patty Brard daar nog steeds? En 1 van die vele scharrels van Beckhamm? Ze zullen wel smachten naar de kijkcijfers van Opsporing Verzocht. Maar goed het doel heiligt de middelen….hopen dat die klootz*kken snel gepakt worden!


  Maak melding

 2. Beetje negatief, dick. Zit je ergens mee en is alles stom? Het is gewoon een programma dat aandacht vraagt voor een aantal misdaden en hopelijk komen er tips voor de oplossing.
  En Beckham is natuurlijk met 1 m.


  Maak melding

 3. 🙂 Maak je geen zorgen pg. Over de CampingzenderT kan ik heel moeilijk wat positiefs bedenken. Maar jij lijkt een kijker, kun je de vragen beantwoorden over de dames?

  Bovendien staat dit voorop

  Maar goed het doel heiligt de middelen….hopen dat die klootz*kken snel gepakt worden!  Maak melding

 4. @dick,
  Op die campingzender is Koko toevallig wel in beeld geweest (HVN late editie 20 dec) :D:D

  Hoop dat ze die foto vanavond niet laten zien want dan moet ik zeker brommen.

  Als er toevallig een keer een nederlander bij betrokken is komt het signalement meestal wel met mij overeen, kaal, gezet, bril en snor. Maar ik ben ook ondeugend en lief toch?;)


  Maak melding

 5. @ KoKo dat ben je volgens mij nog steeds, en Dick heeft wel tegen meer dingen iets, maar ja een ieder zijn mening en ook ik blijf gewoon kijken om dat er toch ook leuke items in voor komen. De hele avond van allerlei zware onderwerpen trek ik niet.


  Maak melding

 6. @ Koko, jij op de campingzenderT 😮 Ze hadden zeker een gezellige tronie nodig. Als je een beetje oefent mag je komende Kerst misschien wel met Willem in “Man bijt hond”. Al zou jij dat natuurlijk nooit met honden doen.
  ‘Aal ‘Attem in ‘uis is dat niet wat voor de RTV Gelderland? Bedoel, je hebt er nu aan geroken!


  Maak melding

 7. Zeg ik ook altijd Ingrid: ieder zijn of haar ding. Hier thuis zijn we het ook bijna nooit eens over de kijkkast. Mooi rustig.
  Volgens mij zijn de campingzendert, stijllozen, TeleTroepToeTerT allemaal nog wel van 1 concern, dus weet je wat je kunt verwachten. Natuurlijk heeft iedereen recht op een eigen mening. Genoot gister trouwens ook van iets wat ik niet kende “Keuringsdienst van waarde over spruitjes o.a.”.

  Ontopic: Alles moet er aan gedaan worden om de schoften te pakken. Foto’s van de verdachten op het onvolprezen weblogZwolle? Of tenminste ook publiceren wat ze vanavond kwijt willen?


  Maak melding

 8. Het gruwelijke bericht van de eigenaar van Daisy op Weblog Zwolle, dat er bij zijn baby een pistool op het hoofdje is gezet ben ik nog niet vergeten >:(


  Maak melding

 9. @ Hans denk dat in dit geval gaat om overvallen. Niet dat de autobranden voor de betrokkenen er ook kunnen hakken. Denk ik dat als je met een wapen bedreigd word je dit niet snel vergeet. En omdat het je werk is er toch weer een moment komt dat je weer in de zaak staat.


  Maak melding

 10. Bedreiging met een wapen, daar kom je meestal wel bovenop (hoe vervelend het ook is) maar een wapen op je baby gericht, dat lijkt me vele malen traumatischer


  Maak melding

 11. Te walgelijk voor woorden: Een baby onder schot houden. Hopelijk worden de daders spoedig gevonden en voor eeuwig en altijd in het schavot gedumpt. Lafaards !!!!

  Dick: Inderdaad een Oosters accent.


  Maak melding

 12. Het is inderdaad walgelijk, dat gezin is helemaal van slag.Hoop dat iemand ze herkend.
  @ Dick moest je verplicht meekijken, ze zijn volgens mij bikkelhard bij jou thuis je laten kijken naar zo’n progamma.


  Maak melding

 13. 🙂 Nee hoor Ingrid; schatjes. Werd bij de tv geroepen zelfs. Maar een beetje hard vind ik niet verkeerd, verwend spul loopt er al genoeg rond.


  Maak melding

 14. Wij dachten een Zwols accent maar ja zeker weten doe je het niet….. Pfff wat een aktie, waar haal je het gore lef vandaan>:(

  Net als bij de pomp hier, dat was toevallig wel de meest vriendelijke man die ik ooit bij een pomp ben tegengekomen ja>:( en nu zit hij al weken in de ziektewet>:( Dat geld? Wees er gelukkig mee, maar weet je in godsnaam wat je de mensen aan doet? Stel ellendelingen, nietsnutten, opvreters!!>:(

  Ik ben WEER boos!>:(


  Maak melding

 15. this verdorie wel een stel die een jong gezin kapot heeft gemaakt,en nog wel een pistool op een baby heeft gericht ,wat een smerige gorige prestatie zeg wens het gezin van daisy snack veel sterkte toe,en hoop dat de daders heel snel opgepakt kunnen worden


  Maak melding

 16. echt te erg voor woorden, verschrikkelijk voor dat gezin. Hoe kan iemand dit doen om een pistool op een baby te richten. Hoop dat die beesten gepakt worden


  Maak melding

 17. Ik vind het eerder een meer oosters (oosten van het land) accent, zo plat als hij praat. Wat een misselijkheden en ik hoop dat iemand ze herkent.


  Maak melding

 18. Bah Bah Bah wat een misselijk a-sociaal tuig.

  Mag voor ze hopen dat ze ooit iemand treffen die ze zo giga verbouwd dat hun neus voorgoed op het achterhoofd zit.>:(


  Maak melding

 19. Bedankt voor de link Edwin.
  Dat “meeekoom’n, naar achter’n” klinkt inderdaad alsof de dader uit het oosten vh land komt, maar het hoeft toch niet per se Zwols te zijn?
  Hebben ze dat wel bij de uitzending gezegd?
  Vind ik niet verstandig, want ze zouden je daar zelfs mee op het verkeerde spoor kunnen zetten.
  Hoe dan ook: een afschuwelijke daad en ik hoop dat de dader heel snel gepakt wordt!  Maak melding

 20. ZWOLLE – De politie heeft, in de jacht op daders van vier overvallen op snackbars en het Shell-benzinestation aan de Hanekamp, vrijdag camerabeelden van de overval op snackbar Daisy aan de Rijnlaan en het Shellstation vrijgegeven.

  De snackbar werd 30 december door drie gemaskerde mannen overvallen. Camerabeelden tonen hoe de overval in zijn werk gaat: de drie gemaskerde mannen komen binnen, bedreigen de aanwezige vrouw, en laten vervolgens de man de kassalade openen. Die wordt leeggehaald. Vervolgens verdwijnen er nog wat pakjes sigaretten in een plastic zak en gaan de drie er weer vandoor. Op de beelden is te horen hoe een van de daders de snackbarhouder met een plat Zwols accent commandeert. Niet te zien op de beelden is dat de overvallers een pistool op het hoofd van het drie maanden oude kind van het eigenaarsechtpaar zet.

  De politie denkt dat de twee mannen die het Shellstation overvielen ook bij de roof op Daisy betrokken waren; de kleding en het postuur komen overeen. Mogelijk zijn dezelfde verdachten ook verantwoordelijk voor de overvallen op de snackbars Van der Kolk aan de Assendorperstraat (11 september) en Anytime (Petuniaplein, 9 december). SBS6-televisieprogramma Hart van Nederland heeft vrijdagavond aandacht besteed aan de zaken.

  Mensen die inlichtingen over deze overvallen hebben kunnen bellen met 0800-6070

  De stentor gaat erook al vanuit dat het een zwollenaar is. Als je dat accent hoort kan het van alles wezen dus ja niet echt slim om het zo specifiek te benoemen. Men kon beter het accent algemener beschrijven.


  Maak melding

 21. “Het accent doet vermoeden dat de dader uit het oosten van het land afkomstig is” zou ik beter vinden.

  Als ik het zo hoor zou ik eerder denken dat ‘ie bijvoorbeeld uit Raalte komt dan uit Zwolle, maar zo specifiek kun je dat toch nooit zeggen.


  Maak melding

 22. @carola, jij kon wel eens gelijk hebben dat ze uit Salland komen, wat ik hoorde via de link was absoluut niet gerelateerd aan het Zwols.

  Trouwens een pistool richten op een kind is zeer zeer triest>:(:o


  Maak melding

 23. Ja dit is een voorbeeld van extreem gedrag, totaal ontspoord zulke gasten die een baby een pistool tegen het hoofd te houden om aan geld te komen!!
  schande!! waar moet dat heen met deze wereld????
  Hoop dat ze snel gepakt worden, in een werkkamp ermee!! Het is toch ver beneden peil je te achter een baby te verschuilen, gewoon laag en schandalig!
  Voor de ouders van de baby: sterkte!!


  Maak melding

 24. Ik denk dat de dader in Kampen geboren is, toen naar Raalte is verhuisd, vervolgens naar Emmen is gegaan en nu in Zwolle woont… 😉


  Maak melding

 25. het is een vermoeden dat accent!!!
  op 19 januari komt dit ook nog eens allemaal op opsporing verzocht!!

  ik hoop idd dat ze die vieze lafaards snel pakken!!
  G******** mijn kind
  ik durf dit bericht nauwelijks te plaatsen….:(
  pakken die handel wij weten wel een oplossing voor hun…..


  Maak melding

Reageer