Schaatspret op IJsbaan Westenholte

Zwolle – Eindelijk was het dan zover. Er kon geschaatst worden in Zwolle! De ijsbaan van IJsvereniging WVF in de wijk Westenholte is wat de stad Zwolle betreft de eerste ijsbaan die open was voor de schaatsliefhebbers, en daar werd al de eerste dag gretig gebruik van gemaakt.

img_2889_copy.jpg

img_3076_copy.jpg

img_2914_copy.jpg

img_2676_copy.jpg

img_2717_copy.jpg

img_2741_copy.jpg

img_2761_copy.jpg

img_2789_copy.jpg

img_3106_copy.jpg

img_3049_copy.jpg

img_3095_copy.jpg

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Mooie foto’s Frank! Robby R. in training voor het Olde Zakk’n tournooi. Tini met de zoon van Rodny en is dat Sjef E. niet? Kom d’r maar in Wichert, jij bent veel beter in namen.


  Maak melding

 2. Zo is het wichert: Gezelligheid, muziek, zwierende schaatsers; niet meer mopperen mensen.
  Al ben ik bang dat velen alleen in de muziek en de hoeveelheid mensen ineens, alweer reden zouden zien om te mopperen.

  Veel plezier in elk geval!


  Maak melding

 3. Klasse wichert 2 vliegen in 1 klap. Al zullen er op 5 juni wel ineens aanzienlijk minder klanten bij de Jumbo komen. Nou ja: prioriteiten stellen.

  Pidde Zunnebelt en GJ “mini-Klaas” doen voorkomen of ze de snelsten zijn achter ’t Anker. Maar Harry is ze toch nog wel de baas 😮


  Maak melding

 4. Waar is dit precies? Op Google en eigen site kon ik geen adres vinden…
  Alvast sorry voor deze vraag. ;D. Ik woon 10 jaar in Zwolle en ben zeer fanatiek schaatser. En juist daarom ben ik dus nog nooit op een natuurijsbaan hier geweest… (kunstijs of richting De Wieden of Veluwemeer)


  Maak melding

 5. @bantega,dit id het adres,
  Onze ijsbaan is gelegen achter het ontmoetingscentrum Het Anker aan de Mr. Koolenweg 10 te Westenholte (gemeente Zwolle). Het totale oppervlak van de baan bedraagt ongeveer 3 HA (30.000 vierkante meter
  Maar wichert en dick kunnen het je vast beter uitleggen


  Maak melding

 6. Op buienradar.nl kun je links bovenaan bij het kopje schaatsen aanklikken, je krijgt dan een kaartje van nederland, waarop ijsbanen staan die zich aangemeld hebben en of ze wel of niet open zijn.


  Maak melding

 7. Schaatsen is hartstikke leuk, maar de gemiddelde schaatser is helaas vaak ongeoefend en zeer blessure gevoelig. daar ben je als werkgever mooi klaar mee, als je personeel “en masse” van mening is maar te moeten gaan schaatsen.


  Maak melding

Reageer