Vragen voor de Christenunie

Onderstaand ziet u de 3 stellingen/vraagstukken waarover u uw vraag kunt stellen aan de politieke partij Christenunie. Weblog Zwolle zal uit de geplaatste vragen een selectie maken, waarna er 3 vragen per stelling/vraagstuk overblijven. Deze geselecteerde vragen zullen door Christenunie worden beantwoord en op de avond van 23 februari 2010 door leden van de Christenunie tussen 19.00 en 22.00 uur live en online met de bezoekers van Weblog Zwolle worden bediscussieerd.

Hoe plaats ik mijn vraag?
Klik op een van de drie onderstaande items. U wordt dan doorgeleid naar de pagina waar u uw vragen kunt plaatsen. Onder "Schrijf reactie" moet u uw naam, emailadres plaatsen en onder "Bericht",  kunt u uw vraag stellen c.q. plaatsen. Daarna klikt u op de knop "Verstuur reactie".

Zie hier het partijprogram van de Christenunie in Zwolle

De stellingen/vraagstukken:

• Zwolle moet bezuinigen. Waarop moet bezuinigd worden en waarop beslist niet?
Hoewel Zwolle, volgens het opinieweekblad Elsevier de best presterende gemeente van Nederland is, moet ook Zwolle n.a.v. de hedendaagse economische crisis bezuinigen.

• Afbraak van oude panden en moderne nieuwbouw in de binnenstad van Zwolle mist Beginspraak van de Zwolse burgers!
Bij regelmaat kunt u lezen in reacties op artikelen op Weblog Zwolle, als ook in andere nieuwsmedia, dat de Zwolse burger op een of andere manier inspraak mist of dat de inspraak weinig tot niets inhoudt.

• FC Zwolle moet met steun van de gemeente Zwolle uitgroeien tot een volwaardige eredivisieclub!
December 2009 – FC Zwolle kampt met financiële problemen. De club wil op korte termijn een garanstelling van 500.000 euro op basis waarvan de club een lening wil aanvragen bij een kredietverlener, om zodoende weer in de zwarte cijfers te komen. Momenteel heeft Zwolle een tekort van liefst acht ton, op een begroting van 3,8 miljoen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)