Solidara – Beginspraak van de Zwolse burgers

Afbraak van oude panden en moderne nieuwbouw in de binnenstad van Zwolle mist Beginspraak van de Zwolse burgers!

Bij regelmaat kunt u lezen in reacties op artikelen op Weblog Zwolle, als ook in andere nieuwsmedia, dat de Zwolse burger op een of andere manier inspraak mist of dat de inspraak weinig tot niets inhoudt.

In de vraagstellingsperiode van 10 tot 17 januari kunt u alleen vragen stellen. Onderlinge discussie of het geven van commentaar op de stellingen wordt in deze periode niet toegestaan. Het laatste zal dan ook zonder pardon en commentaar door de redactie van Weblog Zwolle worden verwijderd. De vragen moeten betrekking hebben op bovenstaande stelling/vraagstuk.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Solidara,

  Is Solidara voor behoud van de oude binnenstad of mogen er wat Solidara betreft veel meer moderne gebouwen in het centrum komen?

  Marcel


  Maak melding

 2. Vindt Solidara dat inspraak van de Zwolse burger in de gemeente Zwolle voldoende geregeld is en dat er terdege met deze inspraak rekening wordt gehouden?


  Maak melding

 3. Ik heb heel veel moeite met het gedrocht de Kubus bij de Achtergracht. Van Dooremolen wilde dat kost wat het kost behalen voordat hij ervandoor ging, en kreeg de coalitie mee. Wat vindt u als nieuwe partij, en kunt u dit nog stoppen?


  Maak melding

Reageer