Opening nieuw seizoen AA-huis

Zwolle – Jongerencentrum AA-huis opende vrijdagavond in het nieuwe jaar de deuren voor alle bewoners van de Aa-landen. Met een feestavond werd het nieuwe jaar ingeluid. De doelstelling was, om te laten zien wat het Jongerencentrum doet in de wijk Aa-landen.

08-01-2010_opening_aa-huis_aan_de_gouwe_1.jpg

Het AA-huis liet zien wat ze in huis hebben, zowel als aanbieder van activiteiten voor onze jongeren, maar ook op het gebied van educatie en coaching. Bovendien liet het centrum zien wat ze in het nieuwe jaar allemaal gaan doen. Later op de avond was er het evenement Funky Styles waarbij de jeugd van de Aa-landen zich kon vermaken.

08-01-2010_opening_aa-huis_aan_de_gouwe_2.jpg

08-01-2010_opening_aa-huis_aan_de_gouwe_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
  1. volgens mij was er vanavond niet veel loos in het aahuis, geen feestavond gezien. Was niet erg want heb vanavond ook geen last van geluidsoverlast gehad, maar ja zal wel eenmalig zijn


    Maak melding

  2. feestavond????????als er 6personen waren ,waren het er veel ,,zal wel aan het weer liggen ,voor jullie wel jammer ,voor ons een rustige avond.thanx


    Maak melding

  3. gumpy,wat dacht je van de fotograaf,onze harry ten klooster?hij staat er niet op ,was er wel bij ;):P,dus vijf en een is 6:P:P,dat is genoeg ,,en nu maar even goed nadenken ,en optellen:)


    Maak melding

Reageer