Open Dag Greijdanus Zwolle

Zwolle – Ga jij volgend jaar naar de brugklas? Zoekt u een christelijke school voor uw zoon of dochter? Greijdanus houdt op 27 januari 2010 (van 16.00 – 20.00 uur) een Open Dag in Zwolle.

De Open Dag biedt een gevarieerd programma. Er is een rondleiding en een informatiemarkt. Ook worden er demonstraties gegeven en zijn er diverse ludieke activiteiten georganiseerd. Niet alleen docenten geven voorlichting en beantwoorden vragen, er zijn ook leerlingen die vertellen hoe leuk het op school is.

Over Greijdanus

Met de slogan ‘gewoon uniek’ geeft de school praktisch invulling aan haar gereformeerde identiteit. Uitgangspunt is dat iedere leerling uniek is en een eigen ontwikkeling doormaakt. Docenten houden daar rekening mee en helpen om gaven en talenten verder te ontwikkelen. Op alle niveaus (HAVO/VWO, VMBO en LWOO) wordt uitdagend en bijdetijds onderwijs gegeven.

Op het Greijdanus worden veel activiteiten georganiseerd. Er is een koor en orkest, er zijn toneelvoorstellingen, buitenlandse uitwisselingsprojecten en acties voor goede doelen, een schoolkrant en een leerlingenraad.

Dagelijks gaan er, vanuit de hele noordoost regio, meer dan 2250 leerlingen naar het Greijdanus in Zwolle. Greijdanus ook heeft ook vestigingen in Meppel, Hardenberg en Enschede.

Meer informatie over de Open Dag: www.greijdanus.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer