Arjan Broekman wint Gouden Gastvrijheid Award

Zwolle – Ik denk in kansen, niet in problemen. Arjan Broekman van Het Proeflokaal van Zwolle wordt steeds meer een voorbeeldondernemer. Maandagmiddag won hij de Gouden Gastvrijheid Award tijdens de openingsdag van de Horecava.

‘Een voorbeeld. Afgelopen zomer lag de straat voor mijn zaak eruit. Ik heb toen de gemeente gebeld en in plaats van een schadeclaim te eisen heb ik gevraagd om een beachtoernooi georganiseerd in de zandbak voor mijn deur. Ik denk in kansen, niet in problemen’ Broekman won maandagmiddag de Gouden Gastvrijheid Award. Hij rekende af met Jeroen van der Veen en Raymond Strikker van Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte, en met Andrea van Zomeren van Basiliek in Harderwijk.

Volgens de jury doet Arjan iets wat andere ondernemers niet doen. Broekman: ‘De keuze van glaswerk, daar werk ik hard aan. Ik schenk veel speciaal bieren en veel wijnen, en daarvoor heb ik bijpassend glaswerk. Mijn motto luidt dan ook: zorg dat je de belevering erin brengt’.

Voor Broekman, die eerder uitgeroepen werd tot Meest Markante Horecaondernemer, is de Gouden Gastvrijheid Award een bijzondere prijs. Broekman: ‘Het is fantastisch. Een kroon op mijn werk. Ik ben nu tien jaar eigenaar en dit voelt als erkenning’.

Misset

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Een voorbeeld. Afgelopen zomer lag de straat voor mijn zaak eruit. Ik heb toen de gemeente gebeld en in plaats van een schadeclaim te eisen heb ik gevraagd om een beachtoernooi georganiseerd in de zandbak voor mijn deur. Ik denk in kansen, niet in problemen??

  dat is al 5 jaar geleden. de laatste tijd wordt het meer een wijncafe voor de iets rijkere klant met het duurste biertje van noord oost nederland. Veel trouwe gasten van het eerste uur blijven inmiddels weg


  ⚠️ Meld

 2. Horecaman ik begrijp het niet helemaal,is hier sprake van Jaloezie.5 jaar geleden praat je over.Als de mensen van het eerste uur wegblijven,zal er toch behoefte zijn aan een cafe met dure wijntjes en dito biertjes.Er zijn gezellige gelegenheden zat .In mijn stamcafe betaal ik voor een biertje niets meer dan in een kantine van de voetbalvereniging.Het is maar waar je voor kiest.Arjan zal die prijs wel niet voor niets hebben gekregen.


  ⚠️ Meld

 3. Arjan en crew, van harte gefeliciteerd.

  Als kleine kroeg, tegen de in omvang, grotere horeca bedrijven op.
  Ik zag op de terug reis, maandag, Theo met de bokaal en die kist champagne lopen..
  Ook een prima “Zwolle promotion”.

  Succes verder.


  ⚠️ Meld

Reageer