Koekactie Jubal Zwolle weer van start

Zwolle – De jaarlijkse koekactie van Jubal Zwolle gaat in januari weer van start. Op zaterdag 16 januari lopen de leden van Jubal in de wijken Wipstrik, Zwolle-Zuid, Berkum en Stadshagen en op zaterdag 23 januari verkopen de leden koeken in de wijken Aa-landen, Westenholte, Holtenbroek en Assendorp. Er wordt gelopen van 10.00 uur tot 13.00 uur en een koek kost € 2,00.

De koekactie van Jubal is al vele jaren bekend bij de Zwollenaren. In twee weken tijd proberen de leden van Jubal een groot aantal koeken te verkopen om geld op te halen voor de aanschaf van onder andere nieuwe instrumenten en uniformen. Het doel van deze koekactie is ‘samenwerken maakt de vereniging sterk’, en dit sluit aan bij het nieuwe motto van Jubal.

Meer weten over de koekactie of interesse in Jubal? Kijk op www.jubalzwolle.nl voor meer informatie.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Ook dit jaar koop ik weer koeken van de leukste vereniging van Zwolle. Ze verzorgen altijd leuke en vooral goede muziek. TOP KORPS!!!!!!!!!!!!!!;):D


  Maak melding

 2. Eindelijk weer koekhappen op het programma,komt goed uit koek en zopie in deze tijd,veel succes Jubal.Mooi voor het volgende Jubaleum


  Maak melding

 3. Joos en Janneke,

  vertel me waar ik moet zijn, dan zal ik (als (ja mooie term) Koekhoofd van de Koekcommissie) persoonlijk 1 of 2 koeken bij je komen langsbrengen!!!

  Groet,

  Laurens van Jubal Zwolle


  Maak melding

 4. Ik ook al. Is dat een beetje kwaliteitkoek of is dat van die natte fabriekscake?

  Ik heb ook wel belangstelling maar Jubal zal wel niet in .attem gaan venten.

  Als mijn vereniging Jubal was dan ging ik met ju(s)ballen venten:D:D:D


  Maak melding

 5. Het zijn van die grote speculaas brokken, lust ze niet, maar dat ligt niet aan de jubal koeken die zijn wel goed, als ze langs komen neem ik ze altijd wel.


  Maak melding

Reageer