Overval bij tankstation Zwolle Zuid

Zwolle – Dinsdagavond 12 januari, rond 18:30 uur, is geprobeerd de pompbediende van het Texaco benzinestation op de hoek Hollewandsweg/ IJsselcentraleweg te overvallen. De overvaller ging er -zonder buit- op de fiets vandoor in de richting van de Nieuwe Deventerweg. Rond dat tijdstip kwam de overvaller met een bijl de shop van het  tankstation binnen en eiste geld van de  pompbediende. Hij bedreigde haar met de bijl en probeerde de kassa op te maken. Toen dat niet lukte vertrok hij.

Het gaat om een lichtgetinte man van tussen de 20-40 jaar, 1.70-1.80 meter lang, met donker lang haar. Hij droeg een pet, en een donkerblauwe jas (heupmodel) met grijs/witte vlakken en witte strepen met een opvallende lichtkleurige band om zijn linker arm. De jas had een lichtkleurige rand aan de kraag. Hij droeg een donkere spijkerbroek en lichte gymschoenen met zwarte strepen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat verband houdt met deze overval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. (Meld Misdaad anonieM) 0800-7000. Naar de overval wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. 20-40 jaar

  Nogal een grote marge!

  Wederom geen slimmerik! Op de fiets?!? Klinkt echt als een wanhoopsactie!

  Sowieso weer een belachelijk zielige actie! Hopen dat ze hem pakken! En natuurlijk sterkte voor het personeel!


  Maak melding

 2. @ Gezellig, over de KKA gesproken; hoe is ’t met de BBB? Genoeg spek op de botten toch om de winter door te komen…

  Ontopic

  Hij bedreigde haar met de bijl en probeerde de kassa op te maken. Toen dat niet lukte vertrok hij.

  Toch niet met de bijl? Wat een zielig geval.
  Hopen dat de bedreigde vrouw dit snel weer kwijt is.  Maak melding

 3. Akelig dat er nou alweer een overval is geweest.
  Zwolle wordt er niet veiliger op.
  Ik hoop dat de politie alles doet om de dader op te sporen
  En heel veel sterkte voor het slachtoffer.


  Maak melding

 4. @Dick
  De BBB is voorlopig teruggegaan naar zijn vaderland ! (De eerste B). Naar verwachting komt hij in Maart weer terug naar Zwolle.  Maak melding

 5. Welke hufter heeft dit lef! Ik tank hier steeds en voel erg met de tankhouders mee, dit gun je ze niet! Geen woorden voor. Heel veel sterkte met het verwerken van deze laffe daad.


  Maak melding

Reageer