Berend verzamelt 142 kerstbomen

Zwolle – Vorig jaar heeft Berend van den Berg wel 100 kerstbomen ingezameld. Het was toen de eerste keer, dat hij mee deed en hij had meteen de smaak goed te pakken. Dit jaar kwam de kerstbomen-koorts ook weer goed op gang tijdens de gemeentelijke verzamelactie ‘Oude bomen vangen veel winst’.

berend20kerstbomen202.jpg

Veel bekenden van Berend hielpen mee met tips waar de bomen te vinden waren. De voortuin zag eruit als de Ardennen, met de vele bomen en sneeuw erop. Woensdag, de laatste dag van de inzameling, heeft Berend (9 jaar, en leerling van groep 6 De Wilgenburg) zijn laatste bomen ingeleverd. De stand is blijven staan op maar liefst 142 kerstbomen! De mannen van het inzamelpunt aan de Maaslaan reageerden elke keer weer enthousiast als Berend weer met een aantal bomen aankwam. Samen met zijn zusje en twee broertjes kan Berend met zijn volle stempelkaarten heel wat keren gaan zwemmen.

berend20kerstbomen201.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Dus dáár is mijn sparretje gebleven die ik in de voortuin had staan >:(

    nee, zonder gekheid. Geen sparretje bij gebrek aan voortuin. Knulletje is dus erg druk geweest 🙂 Vind het knap…. zoveel bomen.


    ⚠️ Meld

  2. Goed gedaan! Gem. Zwolle blij, voormalige eigenaars van de kerstbomen blij en Berend nog veel blijer!!
    Klasse Berend, goeie actie!!!:):)


    ⚠️ Meld

Reageer