Volkszanger Jannes present bij Crazy Cross Night

Zwolle – In het weekend van 29, 30 en 31 januari 2010 wordt in IJsselhallen in Zwolle, naast het succesvolle Motorcycle-Event,  een grote Indoor Motorcross georganiseerd. Dit weekend staat niet alleen in het teken van het Open Nederlands Kampioenschap Supercross, maar ook wordt er op zaterdagavond een spectaculaire Crazy Cross Night gehouden.

De Crazy Cross Night wordt een avond vol met spectaculaire shows,  stunts en live-entertainment. De avond wordt door AC/DC Coverband ‘Highway to Rosie’ om 19.30 uur geopend met rauwe kelen en harde noten. Vervolgens kunt u gaan genieten van manches in verschillende categorieën, zoals Supermoto Inters, 85 cc grote wielen en MX 2 dames. Tussendoor wordt u onder andere verrast door crosskarts shows en een waanzinnige Freestyle show van meervoudig kampioen Trial: Alex van de Broek. Als de finales van de verschillende manches hebben plaatsgevonden, volgt er de prijsuitreiking. Maar de avond is nog niet afgelopen, want hierna is er een Après Cross dat door zal gaan tot 01.00 uur.

Tijdens de speciale feestavond op de Indoor Motorcross te Zwolle vindt er ook een manche met Bekende Nederlanders (BN’ers) plaats voor stichting KIKA. Het wordt een uitbundige KIKA Veiling met onder andere BN’ers als volkszanger Jannes en Dakarrijders Gerard & Jan de Rooy. Deze KIKA veiling betreft een tiental vreemde kostuums. Het publiek of inspelende bedrijven kunnen een BN’er koppelen aan het door hen bemachtigde pak. De kopende partij kan zo inspelen op een lang gekoesterde wens om de gekozen BN’er eens in een ander goed passend pak te zien. Echter het pak, de bieder en de BN’er dienen zich te conformeren aan een enigszins ludieke achtervolgingsrace. Op het indoor crosscircuit staan een tweetal Buggy’s klaar voor de BN’er en de bieder. Beiden zijn onderdeel van een korte ‘race’. De BN’er achter het stuur en de bieder als bijrijder. De opzet is simpel: een paar ronden met een aantal hindernissen zijn te overwinnen. De opzet heeft een voorronde, een halve- en een bijna hele finale. De opbrengsten van de pakkenveiling gaan volledig naar Stichting KIKA.

Kaarten voor de  Crazy Cross Night in de IJsselhallen Zwolle kunt u bestellen via www.motorcycle-event.nl. Een toegangskaart voor de Crazy Cross Night kost €12,50 via de website en €14,50 aan de kassa. LET OP: VOL=VOL! Kijk voor meer informatie op www.crazycrossnight.nl of www.indoormotorcross.nl.

 

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer